Но времената на подобни конзоли са отминали. В които се опитва нещо иновативно и тинтири-минтири. Сега имаме ребрандирани PC-та, които евентуално могат да предложат по-добро изживяване за по-ниска цена. Със *.
@bojosan - доколкото помня беше доста критично настроен и към Titanfall 2? Защото днес/утре трябва да плесна най-накрая ревюто за него и за мен е страхотен "модерен" шутър. От всичко, което играх от известно време насам в този жанр това ми се понрави най-много. Може би ти идват прекалено много шутърите в момента. Случвало ми се е. ![]()
Аз понеже съм си Playstation фенбойче събирам най добрите модели на всяка конзола, но за PS3-ката трябва да поръчвам от америка. Другото кофти е че най-добрите модели са всъщност най-първите и доста голяма част от тях са повредени /изхвърлени/рециклирани
@bojosan - ако не си падаш по ходене по стени и прочее няма как да ти се понрави подобна игра, да. Но пък ако човек иска нещо подобно Titanfall 2 слага в малкия си джоб всичките нови Call of Duty-та, които реално се появиха след Titanfall, тоест технически те "взаимстват" този тип геймплей. ![]()
Про геймърите са си про геймъри (и на конзоли). ![]()
Яко.