Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
142
...
797
>
bojosan
Цитиране
17 ноември 2016
Така - Вече играх Gears of War 4 ,Battlefield и CoD.Mafia гледах с очите си геймплей на един мой близък.
Gears of War 4 - най лошия Gears от поредицата,пълно говно,не го изтърпях и 2 часа.
Battlefield - сингъла нищо особено,ама обсолютно нищо,разбирате ли ! Другото - толкова бъгава игра ,не съм играл от години,ЗАКЛЕВАМ СЕ !
Не ме инспирира много-много да я продължавам,но ще поиграя още малко.Имам около 2 часа игра до сега .Мултито - не е мой тип и няма да го коментирам и играя.
Мафията - един пич я игра на комп,на макс детайли и много як монитор.Погледах десетина минути геймплей и останах потресен от видяното.Обида ,така най кратко бих нарекъл тая нескопосана от всякъде игра.
Лайното CoD - сингъла не ме интересува ,и дори не го и почнах.Мултито - болестотворен вирус,с летални последици.Препоръчвам дори с ръкавици и маска да не се докосвате до него.
Тва е накратко.Шокът е пълен,отчаянието - много голямо,надеждите за светло бъдеще - все по малки.
Мислех да взема PS4 pro-то.Отказах се.Не виждам смисъл.Вече разбрах,че истинския кеф от играта идва на първо място от интересния геймплей,а не от някаква hdr путки майни наточена графика.
Charcharo
Цитиране
17 ноември 2016
pseto
Цитиране
17 ноември 2016
Точно такава ми е PS3-ката - най-старият дебелак. Тоя пич като каза, че е "супер тежка" реших да я вдигна за ташака, но веднага се сетих как я мъкнах от Младост или нещо подобно до нас (щото си я взех втора ръка, щото съм аз ) и колко тежеше това копеле. Интересно видео всъщност - най-вече заради множеството допълнителни екстри, които наистина имаше конзолата. Апропо това за пускането на PS2 игрите го бях съвсем забравил. Но наистина беше екстра, която отрязаха в слимовете.

Но времената на подобни конзоли са отминали. В които се опитва нещо иновативно и тинтири-минтири. Сега имаме ребрандирани PC-та, които евентуално могат да предложат по-добро изживяване за по-ниска цена. Със *.

@bojosan - доколкото помня беше доста критично настроен и към Titanfall 2? Защото днес/утре трябва да плесна най-накрая ревюто за него и за мен е страхотен "модерен" шутър. От всичко, което играх от известно време насам в този жанр това ми се понрави най-много. Може би ти идват прекалено много шутърите в момента. Случвало ми се е.

Charcharo
Цитиране
17 ноември 2016
Конзолото съществуване... от обективна гледна точка е безсмислено.
vanmx
Цитиране
17 ноември 2016
Аз такава конзола от най-първите модели си търся от бая време. Лошото е че пълната обратна съвместимост с PS2 я има само при американския модели cecha01, на европейските cechc03/4 PS2 GPU-то липсва и се емулира

Аз понеже съм си Playstation фенбойче събирам най добрите модели на всяка конзола, но за PS3-ката трябва да поръчвам от америка. Другото кофти е че най-добрите модели са всъщност най-първите и доста голяма част от тях са повредени /изхвърлени/рециклирани

bojosan
Цитиране
17 ноември 2016
Не ми идват много шутърите Pse,ама те са мега тъпи брат.Само който е играл Батълфилд 1,знае колко е малоумен и нескопосан.Как да ви го обясня незнам...Идват два танка..очваш да се сражаваш с тях.Изникват от земята ято войници.Трепеш наред.Появяват се нови войници ,пак незнайно от къде,трепеш и тях,внезапно се появяват нови танкове,трепеш и тях.Тогава виждаш че зад гърба ти идват още танкове.По големи.Които не можеш а и няма смисъл и тръпка вече да трепеш.Тия трябваше да се учат от създателите на Батман,как се правят битки с танкове.Gears - това е анти игра ,и не искам да я коментирам.Най точното определение за нея - БЛУДКАВА БЕЗВКУСИЦА !CoD-a вече спада към графата - гавра с геймърите.Но трябва да призная,че колкото и да ме е яд на него е по добър от Батъла.И в сингъл,а и в мулти.Поне за мен.
Оня ден минах за втори път Wolfenstejn The New Order.Минах я с кеф,бяха я позабравил.Последните блювочи не могат вода на малкия пръст да и донесат.
Аз за Титанфал 2 му играх малко мултито само.То това е некаква мешания между CoD AV ,Black Ops 3 и CoD IW.Направо ме отказа за нула време.
pseto
Цитиране
18 ноември 2016
@vanmx - доколкото съм чел първите PS3-ки са имали проблеми с прегряване и т.н., та заради това е вероятно не толкова много да са оцелели до днес. С моята може би съм извадил късмет, щото и до днес си бачка, макар че не е да кажеш, че съм я премазал от игра (все пак към половината, ако не и повече игри цъкам на PC).

@bojosan - ако не си падаш по ходене по стени и прочее няма как да ти се понрави подобна игра, да. Но пък ако човек иска нещо подобно Titanfall 2 слага в малкия си джоб всичките нови Call of Duty-та, които реално се появиха след Titanfall, тоест технически те "взаимстват" този тип геймплей.

pseto
Цитиране
21 ноември 2016

Про геймърите са си про геймъри (и на конзоли).

bobkata.gerov
Цитиране
22 ноември 2016
https://www.pulsar.bg/titanfall-2-?search=ea%20promo%202016 за всички, които искат да си купят Titanfall 2
vldir
Цитиране
23 ноември 2016
Добра оферта.
still_no_one
Цитиране
24 ноември 2016
@
Изтрит потребител
Цитиране
24 ноември 2016
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
bobkata.gerov
Цитиране
24 ноември 2016
Та утре е black friday и мисля да си взема нова мишка, а съм се спрял към SteelSeries Rival 100 най-евтиния модел. Някой, ако има мишката или е играл с нея да ми каже дали е добра?
still_no_one
Цитиране
25 ноември 2016
не знам, аз ползвам периферия на Bloody, и съм много доволен. Мишките им са уникални
Charcharo
Цитиране
26 ноември 2016

Яко.

<
1
...
142
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.