Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
141
...
797
>
vldir
Цитиране
08 ноември 2016
https://youtu.be/j5yY__Azg4A
darkblue
Цитиране
10 ноември 2016
pseto
Цитиране
10 ноември 2016
Никак не изглежда зле на средните детайли, което може само да ме радва. Тъй като предполагам, че ще я играя на такива (макар че още не съм сигурен за платформата, може и да на конзолата да се цъка ). Но на ултра нещо не ме впечатлява графиката.
darkblue
Цитиране
10 ноември 2016
пълен ташак е м/у медиум и ултра......
Macks
Цитиране
10 ноември 2016
На мен ми изглежда добре и на трите. Проблемът е,че четох, че май не е страшно добре оптимизирана за компютри.
vldir
Цитиране
12 ноември 2016
Dishonored 2 ми се вижда трудничка. Вдигнеш ли аларма и всички ти скачат на веждите.
TheAlpha534
Цитиране
12 ноември 2016
То целта на играта е да не вдигаш алармата.Първата Dishonored беше лесна, стига да внимаваш да не те видят.
pseto
Цитиране
13 ноември 2016
Първият Dishonored беше сравнително лесен дори и като станеше масово меле. Поне както го помня. Ако в двойката трудността е висока... нищо против нямам.
Dandelion - The Best Romance Choice
Цитиране
13 ноември 2016
Това че стелтът е по-труден е добра новина за мен,други пък го смятат за минус,поне от ревютата които гледах.А fps-то при мен е много зле,въпреки че имам солидна машина,просто това да я направят с ID Tech 5 си беше пълна глупост....
nightwarrior
Цитиране
13 ноември 2016
Енджина не е проблем, просто Bethesda не се ли насерат на лънча, няма да са те.
Charcharo
Цитиране
14 ноември 2016
Енджина не е задължително проблема, но и той не е добър

Arkane са го осрали, но Bethesda сигурно са ги ръшнали.

Also

pseto
Цитиране
14 ноември 2016
С риск да се повторя... почти всички от тези игри са оптимизирани. Игрите от 2016 година няма да отлепят и 20 фрейма с този Radeon и съм убеден в това. Всъщност 6970-цата, която в момента само прашасва тук, понеже си я пазя ако случайно изгори картата в PC-то, че да имам нещо на разположение се държа на прилично ниво до 2014-2015, но 2016-та вече издъхна и каза "не мога". Тъй че ако бивш ползвател мога да кажа, че са доооста подвеждащи подобни клипчета. Иначе да, GTA V-цата лети.

А иначе за idTech - Wolfenstein: The New Order вървеше доста добре, доколкото го помня. И Rage също, макар че играта си беше откровено грозна като излезе. Дори и на по-високите настройки... явно Arkane са омазали нещо. То реално и Dishonored беше доста грозен и изглеждаше мега стар като излезе. Явно не са експерти във визуалния аспект.

Макар че винаги е лошо, когато фреймрейтът е ужасен. Грозната графика се преживява, но зацепванията... не. Особено ако човек има яка машина и знае, че вината не е негова.

Charcharo
Цитиране
14 ноември 2016
Не ме карай да проверявам на ATI 5770ката. Изигра Witcher 3 и GTA V, ще изиграе и игри от 2016та . Само да имаше и 2GB VRAM (5870 има такива варианти).

id Tech 5 има известни проблеми. Дори на OCed R9 Fury и 980 съм виждал да има спадове The New Order. Обаче, реално на над Ultra настройки... тъй, че

Все пак ако беше id Tech 6 щеше да е по-добре. Пак щеше да е зле защото Bethesda + Arkane + Rushed Release = Problems но все пак.

Изтрит потребител
Цитиране
14 ноември 2016
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
Former Gaming Shithole
Цитиране
14 ноември 2016
Като цяло тази година единствените игри ,които бяха оптимизиран за мен бяха игрите с Frostbite.Другите имаха доста проблеми с оптимиазцията.И лошото че 2017 ще бъде още по зле.Очаквам по лоши портове и недовършени игри за пц.
5555
<
1
...
141
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.