Момци, да се похваля и аз за нещо
! Спечелих R9 Fury!
Иначе Death Stranding - ще има година хайп още, това е ясно. Ама по бееегли спомени Коджима потвърди, че ще е мултиплатформена играта, тъй че бих заложил на временна ексклузивност.
Бтв, в момента гледам PS Experiencе-а. Нещо не съм много впечатлен до момента. Новият Ънчартед изглежда доста добре и разбира се GT Sport, но гледам адски много ремастъри, японски игри а-у, дето не са мой тип.
Оооооо за малко да забравя Ace Combat изглежда страхотно! Една от любимите ми серии за PS2. Ace Combat The Unsung War & Ace Combat Zero бяха страхотни игри, с много солидни кампании, задълбочен мап дизайн, като пещери, тунели а-у и т.н. Абе като цяло може би това е играта, която най-много ме надъхва до момента.
Доста интересно клипче (момента около минута и нещо, в която бебето изчезва от ръцете на Рийдъс и се появява в джаджата на Дел Торо). Винаги се кефя на такава любов към детайлите.
А HD ремастърите са най-лесното нещо.
Струват малко, носят прилични пари... не могат да се ползват като някакви индикации за нещо май.
Иначе пичовете уж се опитват да влязат ударно в гейминга, особено и като взеха името на THQ... ама без паре няма да стане. ![]()