Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
145
...
797
>
pseto
Цитиране
09 декември 2016
Всеки има нужда от разпускане.

Meanwhile:

И реакцията ми:

Не само поради факта, че не съм физически способен да издържа клипче на PewDiePie повече от 2 минути не написах нито една "новина". Апропо щях да напиша, ако наистина си беше изтрил канала, защото щеше да е наистина як ход... но иначе - кирлив clickbait.

nightwarrior
Цитиране
11 декември 2016
Парагона вече ми допада повече, определено се качи динамиката. 20-25 минути мач(един единствен 30) е идеално като за моба.
pseto
Цитиране
11 декември 2016
Аз играх по-рано през годината, май точно на отворената бета, даже написах едно ревю. Поредното некачено ревю в сайта. В което основно щях да критикувам абсурдните, скучни, отвратителни едночасови мачове. И то виждаш, че някой те изнасилва на 20-тата минута, ама отборът ти отказва да се откаже и се точи някаква мъка още 40 минути. Още не съм я играл след ъпдейта, то и имам да пиша 3 ревюта в момента и да играя 2+ игри или нещо такова. Ама в един момент ще я пробвам, ако успея да отметна всичко.
nightwarrior
Цитиране
12 декември 2016
Точно, мен ме отказа по същият начин. Сега прокрай ъпдейда имаше някакви реклами и приятел я беше харесал, та викам хайде, от мен да мине. Сега е доста по-добре, но е моба де, едва ли ще ме задържи дълго.
AbnormalSnuffCAT
Цитиране
12 декември 2016
Вчера, вечерта от любопитство реших да пробвам INSIDE. Е, хора от години не съм се кефил така на игра. Не е кой знае какво, но я има онази тръпка от гейминга, която не съм чуствал от първата MAFIA
“Every dog has his day.” – Tony Montana
vldir
Цитиране
13 декември 2016
Тоя Titanfall се скъсаха да го пускат на промоции и разните му намаления пък няма и два месеца откакто е излязъл.
sauron93
Цитиране
13 декември 2016
Аз пък гледам оня ден в кингуин Infinity warfare за 37 лв, явно не се продава добре ама и за толкова пари пак не го купих
bojosan
Цитиране
14 декември 2016
Добре си направил.И 20 кинта да беше дал,пак щеше да те е яд,щото така или иначе нямаше да я изтърпиш.Поне не повече от 10 минути де..
vldir
Цитиране
14 декември 2016
Dragon Age: Inquisition и четирите героя ли трябва да се управляват? може ли само с един?
nightwarrior
Цитиране
14 декември 2016
Само единия е задължително, на другите екипировката да сменяш. В зависимост от трудността може само това, на по-трудна ще трябва да им сложиш примерно кога да пият поушъни, поредица на атаките, но не е сложно и става за нула време.
DragonSlayer
Цитиране
15 декември 2016
Ако ще я играеш, сваляй трудността на минимум и минавай през битките бързо, следвай основната куест линия и ограничи страничното циклене. Битките са смешни от тактическа гледна точка и няма смисъл да ги протакваш с трудност, която единствено ти вдига кръвта на мобовете, без да добавя тактическа дълбочина. Така основно ще се съсредоточиш в т.н. история.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
pseto
Цитиране
15 декември 2016
То да се играе Dragon Age Inquisition за историята е общо взето смешно. Имам чувството, че е генерирана автоматично от някакъв скрипт. Да не говорим и колко излишно е удължена. Аз по-скоро заради посредствените битки бих я изиграл (ако е нужно, понеже втори път няма да я пусна никога, всъщност и не мога де, щото я цъках на конзолата и вече е отдавна върната и забравена ).

А пък Titanfall 2 - явно не се е продавал добре, жалко, едва ли ще излизат чак толкова нови игри от серията нататък. Добър е... ама акълиите от EA като го пуснаха насред голямото меле нямаше какво друго да очакват.

vldir
Цитиране
18 декември 2016
Изиграх Uncharted 4 и много ми хареса, но на моменти има скука. Пробвах и мултито, което не ми хареса.
bojosan
Цитиране
18 декември 2016
Чак сега ли брат ? Аз мсилех че на премиерата още си изиграл !
Аз я играх и на мен мултито не ми хареса хич,играта ми хареса навремето като я играх,но не е нещо Уау,с изключение на графиката където на някои места ми спираше дъха.Сега ако ме питаш да ти разкажа 20 минути от играта няма да мога ,считай каква е еднодневка.Псето си го каза навремето,а ние не бехме съгласни ,ама се оказа прав че си е средняшка игра по отношение на геймплея
vldir
Цитиране
18 декември 2016
Ами чак сега я изиграх. Взех я на промоцията. Катеренето и скачането преобладава най-много и тогава направо ме обземаше скука и си викам ей пак ли трябва да правя същотите скачанки. Хареса ми че са подобрили стелта.
<
1
...
145
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.