Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
151
...
805
>
vanmx
Цитиране
06 февруари 2017
Ама това NES mini, точно както предположих че ще стане, намериха начин как да му хакнат ром-а

vldir
Цитиране
06 февруари 2017
tom clancy's ghost recon играх малко бетата и много ми хареса графиката, света като цяло как е направен. Но има едно но за тоя ghost recon. Костумизацията на героя е супер яко, но тези жилетки и дрехи май са само козметични и не влияят на геймплея. Другото дето не ми хареса е тъпнята, че като гръмнеш някой и след време трупа му изчезва. Превземам един лагер гърмя един пада и след 30сек изчезва. После друг часовой минава там където беше убития, но той си свирка и не го бърка, щото тялото на авера му се е изпарило. Предполага се, че трябва да види тялото и да даде вой до небесата пък то...абе не е добре.
pseto
Цитиране
07 февруари 2017
Буахахха, това за труповете вече е пълен ташак. Даже е направо нереално да бъде опростена по подобен начин точно такава игра. Явно ще бъде хептен casual...

@vanmx - интересно видео, без много труд се сдобиваш с яка преносима конзолка.

vldir
Цитиране
07 февруари 2017
https://youtu.be/JoRYWinS_u8

Chapter 3 излезна

Charcharo
Цитиране
08 февруари 2017

*Sigh* Why Novideo, why... a 770 е OCed(+10 680, което пък е равно на 7970 GHz edition, което е 8% над 7970... което е 13% над 7950...

Кек. 770 трябва да е 33% по-добро

Изтрит потребител
Цитиране
10 февруари 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
bojosan
Цитиране
11 февруари 2017
Направо им завиждам.Аз освем на конзола на друго вече отдвана съм отвикнал,въпреки че и компа ми и лаптопа стават за новите игри.По лошото е,че като гледам какво иде,специално мен нищо не ме грабва.For Honor - категорично го скипвам,не е мой тип игра,Sniper Elite 4 ,предишнитесерии съм ги играл,само на една видях края,останалите ги зарязах.На идущата гледах доста клипове и не видях нещо ново и различно което да ме заинтригува.Още от същото....Ghost Recon-а на кантар съм,по скоро бих я взел на по късен етап.Не ми се дават нещо 125 кинта,като знам че след седмица ще я врътна и ще трябва да я дам на някой измекяр в Olx за 80..Поне мулти да имаше като хората а то....
vldir
Цитиране
11 февруари 2017
Слаба гейм година се очертава.
bojosan
Цитиране
11 февруари 2017
Май да.....
bojosan
Цитиране
11 февруари 2017
Продадох си PS4 ката,по точно я подарих на един търговец да си чупи главата и да си я препродава..Оlx-a се пръска по шефовете от Сонита.Некакъв пише че ги е броил до 200 и се е отказал.Засега оставам с One и то само заради обратната съвместимост,понеже си играя Black Ops и World of War в Live,a дават хубави безплатни игри.
Когато излезе God of War ще се взема едно Сони само заради играта,което после пак ще продам.Взеха много да се ебават с тоя PSN,да давт само скапани в Плюса и да не изкарват добри ексклузиви.
pseto
Цитиране
11 февруари 2017
Horizon-а може да се окаже нещо прилично според мен. Също Nioh се надявам да достигне до мен и да го пробвам. Има и още 2-3 потенциално интересни игри, не е като без хич. Все пак при Xbox One всичко излиза и за PC, тоест не говорим баш за ексклузиви. Но от друга страна няма особена файда да държиш и двете конзоли, съгласен съм.

Иначе:

bojosan
Цитиране
11 февруари 2017
Бокса го държа единственно заради двете игри които писах по горе,както и че чакам да излезе обратна съвместимост на Black Ops 2.Отделно имам Live предплатен до есента.Иначе и него разкарвам и купувам Скорпиото,от любопитство,не от друго.
Nioh го играх,не е мой тип игра.Хоризонта дълго се чудех ,и щях да я преордна,но ми излезе предложение за конзолата,а второ можеше и да няма,така че карай...
rado84
Цитиране
12 февруари 2017
Леле, с тая игра (GTA 5) изобщо не усещам как минава времето! :o 6 часа и половина минаха като един час. Днеска я пускам към 6 и половина вечерта с намерението да поиграя час-два, да ям и да си легна към полунощ, а като я спрях, установих, че са минали цели 6 часа и половина...
Charcharo
Цитиране
12 февруари 2017
Уви след като я минах за втори път на PC... стана скучна. Вече не ме радват GTA игрите, а едно време много играх...
sauron93
Цитиране
12 февруари 2017
Бях скептичен към For honor но днеска поиграх малко мулти и много ме зариби, битките са доста интересни особенно в 1вс1 дуел , и другите модове са добре измислени.
<
1
...
151
...
805
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.