Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
152
...
797
>
pseto
Цитиране
13 февруари 2017
Аз пък съм обратното. Имах някакви прилични надежди, но бетата яко ме разочарова. Бойната система има потенциал, но не мисля, че ще го изпълни. И в момента виждам онова, което предполагам ще е пълната игра. Спам на едни и същи максимално ефективни движения и еднообразни битки.

Да, има светли лъчове. Някой като почне да ми спами успявам да го контрирам както си трябва. Особено в Dominion или какъв беше онзи режима с многото ботове. Все пак бих заложил, че бойната система ще стане много скучна в един момент.

Заедно с това бих казал, че за час-два ми поомръзна сериозно. Не мисля, че For Honor може да ме задържи и за уикенд като геймър. Съдържанието ми се струва малко. Наистина ще има още 3 класа утре като излезе играта и май още няколко карти и допълнителен режим, ама... е малко.

Общо взето ми се струва, че Ubisoft се прострелват в крака с тези бети. Щото аз по-скоро ще кажа fuck it, това не ме кефи хич, отколкото обратното.

Macks
Цитиране
13 февруари 2017
На мен лично For honor не ми хареса. Не че е лоша игра или има големи проблеми, просто доскучава бързо, а и да, струва ми се, че скоро ще се разберат 2-3 максимално ефективни атаки и ще се спамят постоянно - както беше въртеливият, почти неизбегваем, удар в Chivalry преди. Е, разбира се For honor е ААА заглавие и едва ли ще се стигне до толкова голям експлоит като гореспоменатия, но все пак времето ще покаже.
sauron93
Цитиране
13 февруари 2017
Едвали ще има такова комбо което винаги да печели , всяко нещо си има начин да бъде победено. Това което ме кефи е че на 1 вс 1 трябва да гледаш какво прави противника ти и да измислиш тактика против неговата . Другото което е ще има 16 героя ,всеки от които можеш да им вдигнеш левъл и да ги ъпгрейднеш и кустомизираш по свой вкус,това само по себе си ще даде доста часове игра . Това за доскучаването на битките може и да е така , аз играх около 2 часа поради ангажименти.
pseto
Цитиране
13 февруари 2017
В пълната игра ще има 12 героя, следващите ще са DLC-та и ще струват реални пари. Което в превод на модерен гейм бизнес език означава "ще са счупени, за да мотивират още хора да си ги вземат". Поне така ми се струва, де, но обикновено се случва точно така.

Иначе в началото и на мен ми харесаха дуелите. Особено като играеш срещу нови хора, които не знаят какво правят. Ама като те пусне играта с ветерани и става съвсем различно. Бухат се някакви супер бързи заучени комбинации удари, guard break-ът се спами драстично, в голяма степен се губи основната емоция на играта - тактически дуел с мечове и надхитряване - и се израждат нещата до заучена спам фиеста. Естествено това са ранни впечатления, ще ми трябват едни десетина часа на For Honor, за да ги затвърдя (или съответно отрека). Не давам никакви финални мнения, нужно ми е още време, но скептичността ми добива сериозни размери.

@Macks - никога не се съмнявай в Ubisoft. Особено и като се има предвид, че вероятно вече са впрегнали екипа да прави DLC-та и вероятно ще се почака до балансиране на играта примерно...

sauron93
Цитиране
13 февруари 2017
Моя грешка наистина са 12 героя . Наистина има играчи които те правят на сол за секунди и аз съм играл срещу такива . Ще видим какво ще е но засега обмислям да я купя . Това с Длц-тата е гадно но както казваш това е убисофт
Macks
Цитиране
13 февруари 2017
Хора не знам дали някой не е споменавал, но в G2A има бъндъли като месечния бъндъл на хъмбъл само че е 2.50 евро ма месец и май този месец е първия и може да се вземе за 1.50 евро игрите не са лоши.
pseto
Цитиране
14 февруари 2017
Хъм, тоя бъндъл е подозрително добър, особено за 3 лева. Даже и аз ще си го взема ей-така, само заради принципа. Макар че едва ли скоро ще имам време да цъкам тези игри. Но дори и да падне нивото след това цената си е идеална.

Ето и линк, ако някой го мързи да търси 5 секунди в нета: https://www.g2a.com/game-deals?banner=main&shop=global

@sauron93 - ще ми се да я пробвам тези дни пълната, да видим как ще е ситуацията. Може и да си променя мнението за бойната система. То всъщност целият For Honor се крепи на нея. Ако омръзнат бързо битките... буквално няма нищо друго в играта.

vldir
Цитиране
14 февруари 2017
Гледам Sniper Elite 4 го хвалят, ама на тази цена към 90 кинта няма дам. Дано има крак скоро.
pseto
Цитиране
14 февруари 2017
И аз го наглеждам, ама също не ми се дават 90 лева точно за тази игра. Всъщност май в някои от евтините сайтове е към 70 лева цената, ама си мисля, че в един момент - скорошен - ще падне. Може и да има някакъв шанс да го играя и конзолата, де, ама... точно тази игра не ща да играя на PS4, ако ще и светът да се преобърне. Ще е тотална мъка.
Изтрит потребител
Цитиране
14 февруари 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
Macks
Цитиране
15 февруари 2017
Някой може ли да ми каже дали, ако вече съм купил един хъмбъл бъндъл за долар примерно, мога да купя същия бъндъл отново за 1 долар и да ми даде нови ключове?
nightwarrior
Цитиране
15 февруари 2017
Само на друг акаунт(или може би с някакво изчакване от поне седмица). Ако опиташ втори път ти изкарва съобщение, че вече си го купил(някакъв бегъл опит за защита от Кингуин и Г2А и тем подобните). Преди време исках да купя на братовчед ми 2K бъндъл, дето си го бях взел, накрая му направих акаунт. Нямат проблеми с картата, щото доколкото помня ползвах същата.
Macks
Цитиране
15 февруари 2017
Ясно. Благодаря много за отговора.
Charcharo
Цитиране
15 февруари 2017

One-Hit Killer и играч няма да разберат де. Видеото е добро, това е важен вид дизайн.

DragonSlayer
Цитиране
15 февруари 2017
Съжалявам, но ХЛ не е митична серия и не е правена от боговете R*, така че това видео е ирелевантно! Колкото и обективно да е това, което ми показваш, няма да си променя мнението.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
<
1
...
152
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.