Да, има светли лъчове. Някой като почне да ми спами успявам да го контрирам както си трябва. Особено в Dominion или какъв беше онзи режима с многото ботове. Все пак бих заложил, че бойната система ще стане много скучна в един момент.
Заедно с това бих казал, че за час-два ми поомръзна сериозно. Не мисля, че For Honor може да ме задържи и за уикенд като геймър. Съдържанието ми се струва малко. Наистина ще има още 3 класа утре като излезе играта и май още няколко карти и допълнителен режим, ама... е малко.
Общо взето ми се струва, че Ubisoft се прострелват в крака с тези бети.
Щото аз по-скоро ще кажа fuck it, това не ме кефи хич, отколкото обратното. ![]()
Иначе в началото и на мен ми харесаха дуелите. Особено като играеш срещу нови хора, които не знаят какво правят. Ама като те пусне играта с ветерани и става съвсем различно. Бухат се някакви супер бързи заучени комбинации удари, guard break-ът се спами драстично, в голяма степен се губи основната емоция на играта - тактически дуел с мечове и надхитряване - и се израждат нещата до заучена спам фиеста. Естествено това са ранни впечатления, ще ми трябват едни десетина часа на For Honor, за да ги затвърдя (или съответно отрека). Не давам никакви финални мнения, нужно ми е още време, но скептичността ми добива сериозни размери. ![]()
@Macks - никога не се съмнявай в Ubisoft. Особено и като се има предвид, че вероятно вече са впрегнали екипа да прави DLC-та и вероятно ще се почака до балансиране на играта примерно...
Ето и линк, ако някой го мързи да търси 5 секунди в нета: https://www.g2a.com/game-deals?banner=main&shop=global
@sauron93 - ще ми се да я пробвам тези дни пълната, да видим как ще е ситуацията. Може и да си променя мнението за бойната система. То всъщност целият For Honor се крепи на нея. Ако омръзнат бързо битките... буквално няма нищо друго в играта. ![]()
One-Hit Killer и играч няма да разберат де. Видеото е добро, това е важен вид дизайн.