За Денуво. Support Denuvo?
Then you are subhuman.
Нарушава и модването... ако Call of Pripyat имаше Denuvo, то поне до крака му, игра като Call of Chernobyl не би била възможна.
А CoC е (играх много от нея последните 3-4 дена) меко казано феноменален. Даже не знам как ще играя други Open World игри след него...
Да, ама не. Направо съм потресен. Очаквах да е същата работа - MW2 с променени декори и скинове и се оказах поразително прав. Знаех че използват същия енджин от CoD2, който за последно ъпдейтнаха 2007-ма за CoD4. Знаех си и че сингъла ще е до болка познатия скриптиран коридорен екшън. Ама все си мислех че ще има поне някаква визуална благинка, че технически малко от малко ще го докарва до нивото на игра за PS4. Пълен фейспалм, все едно играя играя някое CoD за PS3, само че с роботи и космически глупости, а един Killzone 3 е next-gen спрямо това нещо, даже и CoD World At War, та дори и PS2 версията.
п.п Последното CoD дето играх преди това беше black ops 1. Изтраях го до онова ниво, дето е копи пейст на една от мултиплейър картите на CoD4. От тогава ми стана ясно че поредицата ще си остане осрана и ако ще има промени те ще са към по-зле.
Началото на края беше когато CoD4 обра точките и поредицата стана мейнстрийм, когато пуснаха MW2 направиха оръжията без откат и с еднакъв демидж, махнаха dedicated сървърите, пуснаха някакви generic карти и после още с DLC-та и мега дебилните killstreak перкове. И след 10 години нещата са същите. А да, сега има jetpack - ове.
Още не мога да повярвам че хората купуват с милиони това нещо и то на цената на AAA игра, а в същото време реваха, че за No Man's Sky не са си стрували парите и били излъгани
Спомням си стотиците часове които съм играл първите 4 игри и сега гледам това недоразумение и ми е направо смешно. Ими е невероятно има фенове, който се хайпват по-всеки трейлър и не забелязват как се ебават с тях.
Даже и заглавието Infinite Warfare е смехотворно и тотална ебавка, но освен това си пасва идеално с цялата концепция - дай да сменим скиновете на Modern Warfare, после са си казали чакай променхме, малко играта, сега също толкова малко да променим и заглавието. И понеже вече не остана какво да измислят infinite е най-близкото до акъла - infinite поредица и стремеж към infinite милкване на кравата
. Ама то след Advanced warfare даже и това вече не е смешно.
Имаше една мини шутър игричка - Duty Calls - пародия на CoD от създателите на Painkiller. То сега като гледам пародията е по-малко смешна от оригинала. Тая поредица е чалга еквивалента във видео игрите и то най-мазната.
Жалко че посредствеността е толкова доходоносна, че и другите студия започнаха да вкарват CoD елементи в игрите си, дори и тези които не са FPS жанр.
@Charcharo - напълно разбирам всички разработчици, които ползват Denuvo. Говорили сме много пъти за пиратството, не виждам по-малките игри с Denuvo да се продават в много милиони бройки, както се надяват разработчиците им - все пак е нормално да си търсиш максималния приход. А пък модовете, както би казал поетът, кучета ги яли.
@Former Gaming Glory - поздрави и от мен за PC-то. ![]()
Не са разработчиците а издателите. Те искат този боклук... а ирониятя, е че Denuvo струва стотици хиляди до милиони за да го сложищ в игра. Като отрежеш Long Term sales (с махането на модове), премахнеш малките но сигурни печалби от Mac и Linux (ако си имал предишна игра с такава версия), прецакаш GOG и ядосваш екстремисти като мен...
Просто мисля, че поне в дългосрочен план губят. И ме е яд, че купих DOOM без да знам. От друга страна евала, че го махнаха от DOOM.
Denuvo delenda est!
А пък Black Ops 2 не съм играл, нито мулти нито сингъл. Ше взема да си го купя за PS3-ката да го пробвам. Гледам в продавалника е 15-20 лв
Някак си съм скептично настроен, ама поне е сигурно че няма как да е по-зле от най-"новата" игра от поредицата
Иначе най-доброто мулти във FPS игра изобщо, за мен си остава CoD2, на второ място е CoD4.
Карат го на принципа на Сони - ако ни искат игрите, ще ги изнудване с платформата ![]()