PCM сами се погребаха. Това е голямо постижение предвид малката конкуренция, кадърните писачи на ревюта, количеството хора които бяха склонни да допринесат за развитието и като цяло голямото комюнити покрай името, растящо в продължение на почти 2 деситилетия.
И наистина през 2012- 2013 година положението не беше толкова лошо. Сайтът беше като блиц.бг само че геймърска версия, така че лошо нямаше
. Все пак се събираха доста хора с обши интереси.
Покрай простотията имаше и забавни и хубави неща. По-добре 500 идиотски коментара под поредниата провокираща статийка за GTA 5, отколкото статия 2 пъти в седмицата и никакви коментари и дискусийки
.
п.п А Serious Sam си е пич, въпреки кривите си политически убеждения, които приложи в сайта след като му дадоха админски права
Change... change of plan? Толкова не съм се смял отдавна, всеки път като го гледам това видео и умирам. Няма такава помия просто. ![]()
Дали конзолите са виновни... не знам, ама след онова, което видях в Horizon: Zero Dawn мога да кажа, че BioWare нямат никакви оправдания. Тази игра ми се струва, че е скалъпена набързо за 2-3 години макс от малък екип... и съм почти сигурен, че BioWare ще отнесе някакъв тип тесла много скоро.
Играта няма достатъчно качество за 120лв.
Тея въобще имат ли QA екип? За толкова много време от такова биещо се в гърдите студио такъв продукт...
В същото време един кабинет с поляци и далеч по малък бюджет правят технически и графически по добра игра. What?
Съгласен съм, играта е далеч под това което можеше да бъде
Не, не, играта изглежда далеч по-зле от това, което ТРЯБВАШЕ да бъде, не от това, което МОЖЕШЕ да бъде.
Нямам представа как е чисто игрово, затова аз лично не съм коментирал геймплей, но още с първите клипове, с които BW започнаха да презентират играта, се видя, че нещата не са това, което трябва.
Само да спомена, че говорим за ААА игра от 2017, която е в разработка от... колко, 4, 5 години? Горе - долу малко след като излезе МЕ3. Три студия с приблизително 200 човека ресурс, плюс това, че говорим за Mass Effect утвърдена вселена, Bioware като уж реномирано студио и финансовият гръб на ЕА.
На фона на тази информация не мога да приема за нормално да гледаме пластелинови лица с непропорционални форми, граничеща с комедия лицева анимация и липсинк. Не става дума за технически проблеми като бъгове (които все пак са необясними, говорим за първите час, два игра на нещо, което играе роля на демо; ако не си се погрижил да си полираш технически поне "демото", ебах това студио, какво е правило последните 5 години?)
За мен това положение на нещата не е нормално. Това или показва пълна неспособност на екипа, работил по визуализация и персонализация на героите в играта, или показва тотално безхаберие на ЕА/BW към потребителите.
И какво? За 5 години да им дам карт бланш и 120лв?
Ми да си оправят играта и готово, защото аз лично не давам пари за развалени продукти, освен ако самият продукт не е преоценен и намален драстично. Ако това стане съм склонен да я купя, говорим за цена от порядъка на максимум 80лв. че и даже това и е много.