Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
162
...
797
>
Former Gaming Shithole
Цитиране
16 март 2017
И ще се върнат ли?
5555
Изтрит потребител
Цитиране
16 март 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
igra4
Цитиране
16 март 2017
По-скоро ПЦ Мания изгони колоритните си потребители и останаха 2-3 ПеЦе сухара, плюс неадекватния админ мислещ се за пролетарии Serious Sam-чо
vanmx
Цитиране
16 март 2017
Това което съм написал в PCM си е истина

PCM сами се погребаха. Това е голямо постижение предвид малката конкуренция, кадърните писачи на ревюта, количеството хора които бяха склонни да допринесат за развитието и като цяло голямото комюнити покрай името, растящо в продължение на почти 2 деситилетия.

И наистина през 2012- 2013 година положението не беше толкова лошо. Сайтът беше като блиц.бг само че геймърска версия, така че лошо нямаше . Все пак се събираха доста хора с обши интереси.

Покрай простотията имаше и забавни и хубави неща. По-добре 500 идиотски коментара под поредниата провокираща статийка за GTA 5, отколкото статия 2 пъти в седмицата и никакви коментари и дискусийки .

п.п А Serious Sam си е пич, въпреки кривите си политически убеждения, които приложи в сайта след като му дадоха админски права

darkblue
Цитиране
16 март 2017

Former Gaming Glory
Цитиране
17 март 2017
Хммммм... Дали?.. Хммм... Надявам се конзолите да не са причина.
https://youtu.be/Y5yBqehUNDQ
pseto
Цитиране
18 март 2017

Change... change of plan? Толкова не съм се смял отдавна, всеки път като го гледам това видео и умирам. Няма такава помия просто.

Дали конзолите са виновни... не знам, ама след онова, което видях в Horizon: Zero Dawn мога да кажа, че BioWare нямат никакви оправдания. Тази игра ми се струва, че е скалъпена набързо за 2-3 години макс от малък екип... и съм почти сигурен, че BioWare ще отнесе някакъв тип тесла много скоро.

Former Gaming Shithole
Цитиране
18 март 2017
Играта има Денуво.Геймплея става но аз 120 лева не давам за средно качество игра.
5555
rosniak
Цитиране
18 март 2017
Да отнасят- и Da:I не бше нещо особено/запомнящо се, и това ще е така че и по-зле така гледам.
Former Gaming Glory
Цитиране
18 март 2017
Каквото @Пабло Ескобар каза.

Играта няма достатъчно качество за 120лв.
Тея въобще имат ли QA екип? За толкова много време от такова биещо се в гърдите студио такъв продукт...
В същото време един кабинет с поляци и далеч по малък бюджет правят технически и графически по добра игра. What?

DragonSlayer
Цитиране
18 март 2017
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
darkblue
Цитиране
18 март 2017
nightwarrior
Цитиране
18 март 2017
Не че нещо ама яко ви бие тока. И във Вещера имаше доволно бъгове, от графични до геймбрейкинг. BioWare са пословични с лошото им анимиране, а вие сега го забелязахте? Съгласен съм, играта е далеч под това което можеше да бъде, но вие отивате в крайност вече.
DragonSlayer
Цитиране
19 март 2017
Съгласен съм, играта е далеч под това което можеше да бъде

Не, не, играта изглежда далеч по-зле от това, което ТРЯБВАШЕ да бъде, не от това, което МОЖЕШЕ да бъде.

Нямам представа как е чисто игрово, затова аз лично не съм коментирал геймплей, но още с първите клипове, с които BW започнаха да презентират играта, се видя, че нещата не са това, което трябва.

Само да спомена, че говорим за ААА игра от 2017, която е в разработка от... колко, 4, 5 години? Горе - долу малко след като излезе МЕ3. Три студия с приблизително 200 човека ресурс, плюс това, че говорим за Mass Effect утвърдена вселена, Bioware като уж реномирано студио и финансовият гръб на ЕА.

На фона на тази информация не мога да приема за нормално да гледаме пластелинови лица с непропорционални форми, граничеща с комедия лицева анимация и липсинк. Не става дума за технически проблеми като бъгове (които все пак са необясними, говорим за първите час, два игра на нещо, което играе роля на демо; ако не си се погрижил да си полираш технически поне "демото", ебах това студио, какво е правило последните 5 години?)

За мен това положение на нещата не е нормално. Това или показва пълна неспособност на екипа, работил по визуализация и персонализация на героите в играта, или показва тотално безхаберие на ЕА/BW към потребителите.

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Former Gaming Glory
Цитиране
19 март 2017
@nightwarrior

И какво? За 5 години да им дам карт бланш и 120лв?
Ми да си оправят играта и готово, защото аз лично не давам пари за развалени продукти, освен ако самият продукт не е преоценен и намален драстично. Ако това стане съм склонен да я купя, говорим за цена от порядъка на максимум 80лв. че и даже това и е много.

<
1
...
162
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.