Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
167
...
797
>
darkblue
Цитиране
31 март 2017
ОО мн ми хареса. Гледах gameplay-a, някъде около 5,6 часа, доста такава релаксираща, красиво такова, събираш доста неща. Изкефиме как е замислена, от типа на това , че трябва да отсечеш дърво.. да падне и да е като мост. Ако стрелата мине през оганя и се забие в буре с експлозив и се взривява. Уморява се и на моменти трябва да си почива, обширни територи, взаимодействаш с елементите, като цяло ме впечатли.
sdfs
Цитиране
01 април 2017
https://cdn.mobipicker.com/wp-content/uploads/2017/03/CODWW2.jpg?x22722
Call of duty се завръща тази година и най накрая в посоката в която трябва да върви.Ако слуховете са верни,това ще е първия КОД след Black Ops който ще купя.Още си спомням част от мисиите на United Offensive,а го играх преди 10 години ,че и повече сигурно.Някой от вас спомня ли си я ?
vldir
Цитиране
01 април 2017
Видяха battlefield 1 пожъна успехи и сега чак загряха, че трябва да се върнат към корените си. Футуристичните лайна писнаха след Black ops2 и продължиха да се осират с тях до infinite.
nightwarrior
Цитиране
01 април 2017
Едва ли тва е схемата. Не за другото, разработката и вероятно е поне от 2 години(може и повече). Вероятно са си замислили игра във WW2, просто закъсняха спрямо DICE.
Изтрит потребител
Цитиране
01 април 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
nightwarrior
Цитиране
01 април 2017
Може, CoD не съм играл от години, но ако това е вярно... много жалко.
vldir
Цитиране
01 април 2017
Charcharo
Цитиране
01 април 2017
Такова нещо за 4 месеца не се прави... дори и добро студио няма да може, камо ли CoD студио...
Charcharo
Цитиране
01 април 2017

The A-Life Dream is alive!
Ще има да се съревновават и с CoC де, но евалата!

vldir
Цитиране
02 април 2017
Абе някой да знае Sniper elite 4 ключе с нормална цена откъде може да се намери? Аз намирам все на 90-100лв което е супер нереално.
bojosan
Цитиране
02 април 2017
Гледах една обява в Базар за 80 лева за ПС4,после ще я продадеш като я изиграеш,но отценките и са отчайващо ниски,юзърите и дават 6 от 10.
vanmx
Цитиране
02 април 2017
Аз тъкмо тия дни преигравам Sniper Elite V2 на висока трудност на PS3-ката и направо си умирам от кеф . Очаквах че конкертно за тая игра геймпада ще съква здраво, но съм грешал. По моите стандарти това си е гениална игра и доста подценена. Като излезе я цъках на щайгата, бях доста скептичен защото принципно не се кефя на снайпери пък и първата игра която излезе преди 100 години хич не ме накефи. Но тая обаче е лудница - има си яка графика, готино направени "ренгенови" камери показваши демиджа на гадовете, майсторски левъл дизайн, доста различни начини на преиграване и прилично ниво на предизвикателство. Просто няма какво повече да се желае.

Все си мислех да пробвам и третата игра, но отлагах, защото ми изглежда още от същото, т.е няма какво повече да ми даде като експириънс, и докато се наканя то взела че поредицата станала сапунка

bojosan
Цитиране
02 април 2017
Еее,то Снайпер Елит 2 е най яката ! Тройката не струва за чеп,пробвай и сам ще се увериш.Аз също съм преиграл двойката с най голям кеф.
Charcharo
Цитиране
02 април 2017
Лол. Официалната страница на STALKER си смени корицата на това:

https://www.facebook.com/111521215540469/photos/1803756752983565/

Взето от тук:
http://www.nbcnews.com/storyline/europes-border-crisis/bulgarian-vigilantes-patrol-turkey-border-keep-migrants-out-n723481

2017 ще е забавна

bojosan
Цитиране
03 април 2017
@vldir още си седи обявата за Снайпера в продавалника за 80,може да я видиш.Баси как се срива гейминга,излизат само боклуци,кой от кой по голям,народa като обезумял си продава конзолите,вече всека втора обява е за продажба на ps4,цената стигна 200 лева.Останаха само тия ,що вика играча - инвалидите,дето по 1000 часа играят една и съща игра и гонята някакви платинки и др.простотии...
Аз така като гледам до октомври - ноември,а да не кажа и до края на годината май само Прей се очаква,а и той кой знае какво лайно ще е ,ама дай да не говорим толкова рано.Тоя път няма да слушам никого,както се подведох с Horizon-а ,а ще чакам да и падне цената и тогава евентуално може и да я купя,ама не е сигурно.
<
1
...
167
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.