Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
168
...
797
>
darkblue
Цитиране
03 април 2017
Взех Андромедата, поиграх, добре е играта. Проблема с лицата си е така както го казват, на моменти даже се смея. Нещата които ме дразнят най - много са че няма мини мап, др тъпня е когто натиснеш М за картата, не можеш да я затвориш с М отново, а трябва да помпа esc кат луд. Движенията са яки, историята е заинтригуваща. Имам въпрос към sauron93 и nightwarrior. Иконите по картата с в бяло, когато отидеш до тях и съответно можеж да направиш нещо се оцветяват в син цвят. Поствам ви картинка на едно място където отидох и нямаше нищо там, нито за сканиране, нито да отвориш сандък, нито пак има конзола да отвориш някаква врата. Та само да кажете на това място където съм заградил с жълто по нататака ли ще стане нещо и ще ми се води като експлойтната локация или някои си остават бели ?
darkblue
Цитиране
03 април 2017
darkblue
Цитиране
03 април 2017
A @Pseto нещо не ми прикача линка за картинката.....

хах.. не знам какво стана ама виж как стана в 2 поста, ако може да изтриеш този коментар и този който е само с картинката

darkblue
Цитиране
03 април 2017
nightwarrior
Цитиране
03 април 2017
Като тази дето си я оградил - да. Вариантите са три: конзола за хакване, главен контейнер(обикновено на едно като пиадестал) или е вързано с куест, който ще се отключи по някое време. Ромба с кръгчето горе до аутпоста обаче поне при мен си стои в бяло и го водят POI.

Иначе да, мисля споменах, че UI-а не е добре. Иначе вчера се сблъсках с по-сериозен бъг, щото снайпнах врагове вместо да ги ръшна, не ми даде да сканирам и да продължа куеста на Кора. Добре, че беше цъкнало автосейв.

darkblue
Цитиране
03 април 2017
Да, ромба с кръгчето и точката се води ресърч и винаги ще е бяло. Питах защото, намерих и др такива с този знак и се оцветиха с син цвят. Викам да не нещо да ми е збъгнало и да ми седи все бяло, все едно не сам вил на тая локация. Това с минералите, дето тряя намеря пиковата точка малко дразни... като тряя се чекна в някви ненормални пози с роувъра
nightwarrior
Цитиране
03 април 2017
И мен ме дразни, но ако не смяташ да крафтнеш всеки един айтем, просто няма смисъл да си даваш зор.
vanmx
Цитиране
03 април 2017
Като стана дума, пуснах си PS4 ката в продавалника щот бях леко закъсал финансово. Писаха ми само някакви измекяри предлагащи бартери за разни боклуци или такива които искат за без пари да се сдобият с конзола с терабайтов хард и една игра .

Тия дни обаче позакърпих финансите и си купих Dirt Rally за конзолата, щот на щайгата не ме кефи че върви на low/medium настройки. Целия уикенд се сцепих да карам из разни пресечени терени. Зарибявката е пълна и махнах обявата от продавалника

Тук е момента да похваля псето за прекрасното ревю което е написал за Dirt Rally. Перфектна игра и перфектна статия, личи че момчето е фен на тия игри и статията е доста нахъсваша и както винаги доста точна, но освен това е и доста детайлна и информативна, направо като мини гайд, не само за играта но и за рали съдтезанията като цяло. Евала псе, продължавай така

vldir
Цитиране
03 април 2017
Sniper Elite 4 го търся за PC но ще се чака. Макс 50лв мога да и дам, 90-100 няма как да стане.
bojosan
Цитиране
03 април 2017
Не каза ли че ще вземаш Pro като си продаде четворката ?
vldir
Цитиране
03 април 2017
Имам Pro но я искам за PC.
bojosan
Цитиране
03 април 2017
90 лева е cd key в Kinguin,а 80 лева е PS4 диск,който може да продадеш макар и на загуба,но все ще си върнеш някакви пари...ама ти си знаеш де .!
sdfs
Цитиране
03 април 2017
Има ли някой тук който е зарибен като мен на Overwatch да се съберем в група и да ги разпорим.От 2 седмици я цъкам тая игра нон-стоп и не ми е писнала въобще.Евала на близард.
darkblue
Цитиране
04 април 2017
Ха ! nightwarrior, като си отвориш мап-а на MS: Andromeda , можеш да го затвориш с TAB , вместо да помпиш 2-те esc
nightwarrior
Цитиране
04 април 2017
Абе имаше логика по конзолно му да е на някой мултифункционален бутон, ама не очаквах да е на weapon wheel-a. Супер, ще си спестя случайното отваряне на конзолата по 1-2 пъти на вечер
<
1
...
168
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.