Ето малко от новите скилове, направо си умрях от кеф
![]()
Кажи каквъ ти е бюджета и ще ти помогна
!
Иначе ако продаваш... около 60 лева може и да успееш да вземеш за 560 Ti.
"@Charcharo – интересно видео откъм техническата част, но реално всичко опира до оптимизацията. Както видяхме конкретно през 2016-а може да имаш и Nvidia от 1000 серията и някоя игра да ти върви ужасяващо зле. Хубаво, можеш да си вземеш някой дърт Radeon или GeForce и оптимизираните игри ще са по-красиви от тези за конзоли, ама останалите ще са гъз на квадрат. Пък и винаги ми е смешно, когато в тези видеота се показва GTA V… ай стига. Бях от скептиците и не вярвах, че Rockstar ще направят оптимизирана игра – бях тотално изненадан, идеален е, толкова идеален, че не вярвам на никакви бенчмаркове.
"
GTA V е такъв stutter fest след 170 кадъра в секунда, че се чудя какво за бога са мислили Rockstar като са я правили. Няма логика просто.
Nvidia 1000 серията няма ни една карта под нивото на PS4, дори и GTX 1050 е по-добра (с около 50%, никаква оптимицация не е достатъчна за това, само VRAMа и е по-малък)
. Просто не очасвайте да играе на Ultra когато конзолата е на Medium и всичко е наред. А вече от силни карти като RX 470-Fury или 1060/1070 и нагоре... просто няма и един случай, в който PS4 Pro да е близо. Камо ли PS4 ![]()
От старите видео карти ... кажи бюджет. Знай, че Nvidia 400, 500, 600 и 700 серията са кофти като подръжка и освен ако не са евтини, няма смисъл. AMD/ATI 5000 и 6000 серията е VLIW5/4 и не е добре поддъжана. Търсиш AMD 7000/200/300/Fury/RX 400 серия или Nvidia 900/1000 серията.
Днес открих тази игра и ми се струва добра като цяло - King of the kill, но безплатна, казват и че има по-малко бъгове. Може да я пробвате, ако ви се цъка нещо подобно, но не ви се дават пари.
560 Ti става, но не за нови игри. И само ако е много евтина