Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
173
...
797
>
darkblue
Цитиране
20 април 2017
За Witcher 2 и аз съм на мнени че беше слаба игра. Първта ми хареса, третата беше нещо невероятно добро за мен
BloodDagger
Цитиране
21 април 2017
Аз съм превъртал веднъж Witcher 2 на Roche path и не е чак толкова зле. Тегаво е ако от W3 скачаш на W2, защото двете игри са малко противоположни откъм геймплей (по-скоро от към оформление на света). Иначе историята, персонажите, куестовете си ги бива и е малко по-трудна от тройката. Друго интересно нещо е, че на моменти W2 беше по-красива от W3.
darkblue
Цитиране
21 април 2017
Играл съм ги когато са си излизали, но някак си 2-та част не ме грабна толкова колкото 1-ва, или както сега 3-та част. За мен си остава най добре 3-тата.

Ето малко от новите скилове, направо си умрях от кеф

darkblue
Цитиране
21 април 2017
Превъртях mass effect andromeda на 97 % (2 куеста не мога да завърша заради бъг ) е може ли толкова тъп край да направят. Нямам думи, нито отговори на загадките, нито пък на нещата които станаха, не казаха как стават. Много съм разочарован от края.

Изтрит потребител
Цитиране
21 април 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
bojosan
Цитиране
21 април 2017
Call of Duty Modern Warfare 3 я направиха почти сами Sledgehammer,a Аdvanced Warfare е изцяло техна,която ако не са футуристичните изгъзици бива що годе,в смисъл е най добрата от всички кочини излезли напоследък след Black Ops 2.A Warfare 3 си е супер отвсякъде,няма кво да говорим,така че аз се надам сегашния им проект да е успешен.A дори и да се абстрахираме от летенето ,ходенето по стени и олигофренските перкове в AV,тя пак не би могла да стъпи и на малкия пръст на CoD MW3,oсобено имам в предвид мултито,което е основно,а дори и в сингъла.
vldir
Цитиране
21 април 2017
CoD MW3 мултито е супер добро. След това на Bo1 и 2.
Charcharo
Цитиране
23 април 2017
"Моля некой спец да каже две думи за Nvidia 560 ti ,колко е горе долу нормалната цена на втора ръка ? И бива ли я като карта."
OK e за стари игри. Не за нови.

Кажи каквъ ти е бюджета и ще ти помогна !
Иначе ако продаваш... около 60 лева може и да успееш да вземеш за 560 Ti.

"@Charcharo – интересно видео откъм техническата част, но реално всичко опира до оптимизацията. Както видяхме конкретно през 2016-а може да имаш и Nvidia от 1000 серията и някоя игра да ти върви ужасяващо зле. Хубаво, можеш да си вземеш някой дърт Radeon или GeForce и оптимизираните игри ще са по-красиви от тези за конзоли, ама останалите ще са гъз на квадрат. Пък и винаги ми е смешно, когато в тези видеота се показва GTA V… ай стига. Бях от скептиците и не вярвах, че Rockstar ще направят оптимизирана игра – бях тотално изненадан, идеален е, толкова идеален, че не вярвам на никакви бенчмаркове. "

GTA V е такъв stutter fest след 170 кадъра в секунда, че се чудя какво за бога са мислили Rockstar като са я правили. Няма логика просто.

Nvidia 1000 серията няма ни една карта под нивото на PS4, дори и GTX 1050 е по-добра (с около 50%, никаква оптимицация не е достатъчна за това, само VRAMа и е по-малък) . Просто не очасвайте да играе на Ultra когато конзолата е на Medium и всичко е наред. А вече от силни карти като RX 470-Fury или 1060/1070 и нагоре... просто няма и един случай, в който PS4 Pro да е близо. Камо ли PS4

vldir
Цитиране
23 април 2017
Слаба карта е тва.
Charcharo
Цитиране
23 април 2017
Ако си на бюджет, най-добрата карта по цена/качество е RX 470.
GTX 1060 е OK ама е твърде скъпа сравнение с RX 480. GTX 1050 и RX 560 също е отличен избор за малко пари.

От старите видео карти ... кажи бюджет. Знай, че Nvidia 400, 500, 600 и 700 серията са кофти като подръжка и освен ако не са евтини, няма смисъл. AMD/ATI 5000 и 6000 серията е VLIW5/4 и не е добре поддъжана. Търсиш AMD 7000/200/300/Fury/RX 400 серия или Nvidia 900/1000 серията.

Macks
Цитиране
24 април 2017
http://store.steampowered.com/app/506540/

Днес открих тази игра и ми се струва добра като цяло - King of the kill, но безплатна, казват и че има по-малко бъгове. Може да я пробвате, ако ви се цъка нещо подобно, но не ви се дават пари.

bojosan
Цитиране
24 април 2017
Charcharo,аз просто питах за инфо,щото един познат му предлагат конфигурация с тази карта,с уговорката,че била "геймърска" ама явно не е
Charcharo
Цитиране
24 април 2017
Ясно !
Просто си мислех, че е за теб. Нищо, кажи тези неща на приятеля или да пита пак ако има нужда от помощ.

560 Ti става, но не за нови игри. И само ако е много евтина

nightwarrior
Цитиране
24 април 2017
@Macks, играта е фън. Миналата седмица пуснаха squad-ове и с един приятел цъкаме всяка вечер по няколко игри. Заради начина на ъпгрейд на оръжията по-скоро бих я сравнил с PUBG без коли. Ако това и се запази бизнес модела(плащаш само за козметика), ще е доста добре. Като проблеми- сървърите са много натоварени и на моменти трудно почваш мач(но почнеш ли нямаш проблеми). Приятели се оплакаха от перфирмънс, явно все още не е оптимизирана за всичко, щото при мен лети
darkblue
Цитиране
24 април 2017
Предложете такъв тип игра, само че да не са със съвременни сгради, по фентази или др сорт. Да не е браузърска, а да се инсталва на PC

<
1
...
173
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.