Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
172
...
797
>
rosniak
Цитиране
14 април 2017
Huntera в hs отново е ЕБОЛА..... FeelsHunterMan P.s. Май се намери място за (почти) всички под покрива на Кръчмичката
Macks
Цитиране
15 април 2017
Хънтъра в момента има един от най-слабите куестове в играта. По-зле са единствено паладина и уорлока като паладина е толкова зле, че откакто излезе експанжъна съм видял само 2-ма души да играят с него.
rosniak
Цитиране
15 април 2017
Че кой ти играе куестове... Идеята е добра (както винаги), но реализацията нещо куца (както винаги) Като изключим роуга, който благодарение на Близ стана известен с онзи дек, то май нищо или почти нищо не играе куест. Виждал съм шамани с мърлоци но падат, а и на този роуг му намериха цаката....
Macks
Цитиране
15 април 2017
Mage и Priest също играят куестове уориъри също - точно в това е проблема на куестовете - само някои са ултра силни. А и това на роуга не е точно цака - по-скоро е възможност някои декове да го бият, другите нямат шанс.
Charcharo
Цитиране
17 април 2017

Интересно. Значи конзолните оптимизации са BS
Изтрит потребител
Цитиране
17 април 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
vldir
Цитиране
19 април 2017
Почнах The Witcher 2 и никак не е лоша. Забелязах че finishers са мега брутални за разлика от тройката.
darkblue
Цитиране
19 април 2017
е на W3 са по яки, реже ръцете, краката, през кръста, обезглавяване. E не са толкова яки както на shadow of mordor

DragonSlayer
Цитиране
19 април 2017
Вещерът е бадас, спор няма!
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
vldir
Цитиране
19 април 2017
Щеше да е гот някой да присъстват и в тройката. Много ме кефат тези комбинация с мечове + магия.
DragonSlayer
Цитиране
19 април 2017
Онова, дето хваща меча за острието и го забива близо до дръжката във врата на гада!
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
bojosan
Цитиране
19 април 2017
Превъртях The Last Guardian.Въпреки техническите забележки,свързани главно с контролите (особено на Трико) , камерата и графиката,играта ме изпълни .Един истински и незабравим Sony eксклузив приказка .Великолепна игра,уникална,с класи над плагиатството Horizon Zero,което е срам за Sony.М$ никога няма да могат да направят такъв ексклузив.The Last Guardian е може би най подходящата игра подарък за дете,от както същесвува гейминга.На мой приятел детето толкова плака накрая,че се се наложи да му купят куче.
pseto
Цитиране
19 април 2017
При мен The Last Guardian си стои на диск край мене... и така. И Ghost Recon Wildlands си стои, и за Nioh и Mass Effect Andromeda трябва да пиша ревюта. Абе леко кофти е като няма свободно време, ама май The Last Guardian в обозримо бъдеще няма да го изиграя. Макар че явно Sony избиват рибата с ексклузиви, понеже и за Nier: Automata ме сърбят ръцете, ама нейсе.

@Charcharo - интересно видео откъм техническата част, но реално всичко опира до оптимизацията. Както видяхме конкретно през 2016-а може да имаш и Nvidia от 1000 серията и някоя игра да ти върви ужасяващо зле. Хубаво, можеш да си вземеш някой дърт Radeon или GeForce и оптимизираните игри ще са по-красиви от тези за конзоли, ама останалите ще са гъз на квадрат. Пък и винаги ми е смешно, когато в тези видеота се показва GTA V... ай стига. Бях от скептиците и не вярвах, че Rockstar ще направят оптимизирана игра - бях тотално изненадан, идеален е, толкова идеален, че не вярвам на никакви бенчмаркове.

П.С. The Witcher 2 и до ден-днешен продължавам да го помня с мнооого лошо и даже като гледам как го хвалят хората почвам да се чудя дали аз нещо не съм бил в прекалено кофти настроение като го играх и писах ревюто едно време. Даже направо бих се пробвал да му дам втори шанас... ама надали.

bojosan
Цитиране
19 април 2017
Моля некой спец да каже две думи за Nvidia 560 ti ,колко е горе долу нормалната цена на втора ръка ? И бива ли я като карта.
Изтрит потребител
Цитиране
19 април 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
<
1
...
172
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.