Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
179
...
797
>
BossOfGermany
Цитиране
12 май 2017
10 май 2017 в 20:36 #72044 ОТГОВОР

Charcharo

"гьотверен"

Тука направо се изпуснах

Macks
Цитиране
14 май 2017
@saurron93 Зависи какво разбираш под "фейлва". Не казвам, че играта не става - точно обратното, вече 10 години я играя и съм видял страшно много от нея (всъщност - всичко), но все пак не мога да кажа, че е на престол, дори не знам дали изобщо има престол.

Иначе за Black desert online нямам мнение, не съм я играл лично, но голям брой от по-големите ютюбъри се изказаха ласкаво за нея. На клипчета ми изглежда ОК, но не бих я започвал (може би защото фарма в УоУ е на такива висоти, че ми отнема цялото време за други ММО-та ).

Charcharo
Цитиране
14 май 2017

Добро е... ама на PS4 ниво, не повече

vldir
Цитиране
15 май 2017
Ей, тоя nameless king от Dark Souls 3 е ебаси трудното животно. 112 левъл съм и фармя кат луд из нивата и пак ми е труден.
bojosan
Цитиране
15 май 2017
Абе не знам как ви доставя удоволствие да играете такива чупещи нервите и падовете игри.За мен това е мазохизъм.Да се нервя и да давам по 120 лева на година за допълнителен контролер,щото некой жълтурко решил да ме тормози.Още половин час след началото на Demon Souls,когато ме върна в начлото и загубих целия си прогрес,и теглих една майна,диска на парчета и повече на FROM игра до ден днешен не съм купувал.Зарибили са много хора с поредицата,но и много хора са отблъснали.И съответно не са им взели парите.От 5 човека мой познати геймъри само един е фен.Останалите не щат и да чуят.Това за мен е антиудоволствие.Лично мнение.
Гледам в Замундата излезъл Прей.Вече всичко се краква,и май голям смисъл от конзоли няма.С XBox One контролера си играя на телевизора без пари,все едно е на Кашона играта.Е не вървят толкова гладко и не са толкова красиви като на конзола,но за без пари става.
vldir
Цитиране
15 май 2017
Абе не е баш така. Важно е как си развиеш героя и стила на игра. Аз сега мачкам всичко наред, ама тоя педерас е гнусен. Може да го оставя за десерт като утрепя принцовете.
nightwarrior
Цитиране
15 май 2017
И аз на него бях пред отказване вчера. Но му се ядосах и накрая го нагласил. Просто патерна му е абсурден. Минах го на SL 109, но съм strenght build и удрям доста здраво с fugs-a. Просто упорствай. Даже няколко пъти го бих(помагах на някакви рандъми, за да му върна за убийствата ). В таз игра основно ядове ми дадоха засега той и финалния бос на Ashes of Ariandel. Ще видим Ringed City и финалния на DS 3 тия дни. Ще спазваш ли метата или планираш да си качваш нива?
vldir
Цитиране
15 май 2017
Какво е мета? Ще кача някое ниво и към принчовете. После към Cinder и пак ще се върна към него. Озори ли ше тръгвам към dlc-то. Моя str e 40.
nightwarrior
Цитиране
15 май 2017
Ми мета - установен начин на игра. В момента е SL100 за инвазии, SL120-125 за дуели/рандъм ко-оп, аз затова се чудя. 40 ти стигат за fugs с двете ръце, не лоша алтернатива, ако те бива в доджовете. Но не ти знам статса, може би друго оръжие ще ти е по-добре. Но тук е главно до предпочитан moveset. Мен ме радват UGS, тъй че fugs, greatsword, на Лориан меча (забравих името) са ми идеални. Особено за Strenght build, щото ъпгрейднатия fugs е с S scaling по strenght.
vldir
Цитиране
15 май 2017
Тея термини не съм навлязал толкова в тях. Мисля да го бия с катаната на +10 е и огън. Се ще падне някога. А какво се права ако искам да помогна ня някой за битка с бос? Някой играч да ме призове искам.Има да си връщам на Понтифа и Драконслеара.
bojosan
Цитиране
15 май 2017

@vldir
Не са за мен тези игри нещо. НА Bloodborn съм на половина и дотегна вече. Почнах и Dark Souls 3 там пък е баси лайното. Нямам нерви за това. Дърпам направо конзолата и я хвърлям на близката маса. Не е за мен, че ще изпотроша шибаните конзоли.

Дори и да биеш играта,след време ще осъзнаеш че е лайно.Загубил си време,нерви и хардуер за нещо безсмсилено.Да докажеш на себе си че си упорит ? С цената на какво ? И каква ти е наградата? Удоблетворение ? Аз за тва си харесвам най много Journey

bojosan
Цитиране
15 май 2017
@vldir,стреса от играта вече си е взел своето от тебе.Наказал те е ,макар че все още не виждаш последствията.Убил е доста бели кръвни тела в теб.Радостта ти от победата няма да компенсира нищо.
Е за това ги мразя такива игри.Малко са ми другите ядове,та и с тях да треперя .Няма да стане.Да си ебат майката жълтите.
vldir
Цитиране
15 май 2017
Отначало бях на друго мнение да. Ами просто сега такова ми се играе. Без много приказки и право в мелето. Играта има само 3-4 боса гадни и това е. Другото е мобки за трепене. Не съм трошил нищо де, само са ми били такива мислите
nightwarrior
Цитиране
15 май 2017
White soapstone, handmaiden-a го продава за 500 души. Заставаш пред бос зоната и го юзваш. Ако някой иска, те призовава. Тук идва и SL(soul level). Ако ти е много висок, по-ниските няма да до виждат. Буфера май беше +/- 30тина нива, но ще те излъжа(има го в нета). Ако играеш с приятел, с парола, даунскейва този с по-високо ниво и тогава нивото ти няма значение. Бих ти предложил да поцъкаме някой ден, но ти май я играеш на друга платформа. Иначе Nameless-a май е слаб към дарк/дийп. Ако не инфюзнато оръжие, то поне resin-и може да си вземеш от handmaiden-a.
nightwarrior
Цитиране
15 май 2017
bojosan, въпрос на вкус (като в много други неща). На хартия и аз не харесвах идеята на Demon Souls, реших да пробвам на шега Dark Souls 1(пиратка). Няколко часа по-късно я купих. Години по-късно не съжалявам. Да, играта (вече игрите) не е за всеки. Възнаграждава търпение и упоритост (нелоши качества и в реалния живот). Начина й на разказ е почти уникален по рода си. До момента помня битки от първата Dark Souls, все едно съм ги играл вчера преди да легна. Победата над всеки бос ми носи удоволствие, както и игрите като цяло. А нали затова играем игри. Колкото е по-трудна битката, толкова е по-сладка победата. Не го пиша, за да? те убедя колко страхотна поредица, DS са нишови игри и няма как да допадат на всеки. Просто ти показвам какво ми дава на мен поредицата и откровено ти казвам, че не съжалявам за нито лев и нито минута (пък дори и за DS2, която не ми хареса толкова).
<
1
...
179
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.