Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
180
...
797
>
darkblue
Цитиране
16 май 2017
О признавам си , сега съм доволен че кракват игрите , налага ми се да спестявам пари и сега всичко в бонус ми е добре дошло. Пък не е като да ми се налага да спестя 500, 1000лв, така че за момента съм пиратко . Тук някой беше споменал че играе Ниер Аутомата, ама не се сещам кой.
sauron93
Цитиране
16 май 2017
В дарк соулс игрите ме кефи фактът че неможеш да отидеш и директно да избиеш босовете , трябва да качваш левъли ,скилове , по-добри итеми екседра . Но игрите са несправедливо трудни на моменти. Примерно човек който не е играл предишните части го пуснеш да играе 3-тата част няма да успее да убие и 1-вият бос най-вероятно.
vldir
Цитиране
16 май 2017
Първият бос е един вид тест към новите играчи. Аз тогава успях да го утрепя, но имах тренинг с bloodborne и може би за тва се получи. Иначе някои босове имат по цели два живота. Потиш се и уж убит кръвта му се възстановява, а пък колбите за живот са ти на минимум.
nightwarrior
Цитиране
16 май 2017
Първият бос не е труден, особено ако преодолееш първоначалното стряскане от втората фаза. Някои класове имат затруднения, ни Рицарят, Войнът и Пиромансерът го правят на гъз. Особено последния при този бос е като east mode. А за колибите... Има достатъчно, в момента съм ги накарал, 10 на 5. Освен това винаги може да се ембърнеш(велика дума), ако не си.

Но да, прав си играта си има скил чекове(като Фрост рицаря дето пази портата към Пътя на саможертвата). Това е готино, имаше ги и в ds1(titanite demons май бяха).

sauron93
Цитиране
16 май 2017
Между другото днес излезе The surge . Това е дарк соулс обаче със роботи ,чудя се дали ще си заслужава парите тъй като не я видях по тракерите още .
nightwarrior
Цитиране
16 май 2017
От сутринта я имаше още на кодекс, потърси хубаво. Мисля да я тествам и ако ми допадне да я взема тия дни като мина ds3
sauron93
Цитиране
16 май 2017
Прав си има го вече . Утре ще я тествам да видим за какво става въпрос.
bojosan
Цитиране
16 май 2017
Ууууу,а на мен ми искат 120 кинта ..Баси вече немаш сметка от тия конзоли дееба,Замундата е залята от хитове.На мен много ми се доигра наново мегашутъра Doom 4 и си го купих наново ,че ми се пръскат мозъци.В момента е страшна суша и като никога преигравам стари игрици,сега съм по средата на Томб Райдер Дефинитив Едишън ,и направо си ви казвам,че за мен специално е сто пъти по яка от избушения Horizon,който много ме отврати,след Като мина Doom почвам наново за може би четвърти път God of War,The Order и The Last of Us Remastered които си ги купих на промоция .До есента тва ще е май..Отново имам PS4,и издържах на искушението и си я взех на яката промоция дето мина.
Charcharo
Цитиране
16 май 2017
"Ууууу,а на мен ми искат 120 кинта ..Баси вече немаш сметка от тия конзоли дееба,"

От 20 години е така

Вярно, аз имам и що годе идеологически причини да не съм на конзола... но това, че са доста по-скъпи и с много малко съдържание също е голяма причина.

vanmx
Цитиране
16 май 2017
PC игрите нямат колекционерска стойност, то даже вече не се правят физически издания. Да не говорим за колекторс едишъни. Моите PS1 и Mega Drive още седят на рафта и даже си ги пускам понякога Ако ги продам сигурно мога да си купя кола и то не от най-големите таратайки
nightwarrior
Цитиране
16 май 2017
Как така не се правят физически издания? Да има тъпащина понякога, но от последните 3 игри, които си взех 2 са физически копия, третата само е от стийм, щото имах пари в стийм портфейла. За колекционерски издания съвсем не говорим, има си специализирани на почти всяка втора голяма игра, вярно струват абсурдни пари(според мен, който това му прави кеф, парите са си негови). Не знам откъде си ги извади тези изводи конкретно
vanmx
Цитиране
16 май 2017
оф, признавам си, може и да греша защото не съм се интересувал толкова. Като казах че не се правят се изказах неподготвен, но колекционерска им стойност наистина е почти никаква Поне стандартните издания.
Charcharo
Цитиране
16 май 2017
"PC игрите нямат колекционерска стойност, то даже вече не се правят физически издания. Да не говорим за колекторс едишъни. Моите PS1 и Mega Drive още седят на рафта и даже си ги пускам понякога Ако ги продам сигурно мога да си купя кола и то не от най-големите таратайки "

Това не е вярно. Аз имам главно физически издания и то много колекционерски.

Имам и Custom Made Box arts...

Тъй, че не съм съгласен ама хич!

Изтрит потребител
Цитиране
16 май 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
vanmx
Цитиране
17 май 2017
Единствения колекторс който имам е Painkiller Hell and Damnation. И не е нищо особено - някаква малка artbook книжка, няколко картички и лепяши стикери. Но пък беше само 10лв по-скъп от стандартното издание

Тия скъпарските издания ми идват в повече. Не само като пари ами имат прекалено много работи, които колкото и да са готини вземат място. Колкото ме кефи да събирам игри, толкова съм и практичен

<
1
...
180
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.