Това като го видях се хайпнах и зарадвах адски много, ама после като се замислих колко депресиращ и тъжен беше първият сезон, вече се замислих дали въобще да си направя pre-order за новата или не
.
Усещам как скоро и мултиплейър шутърите ще изглеждат зле
Как така не се правят физически издания? Да има тъпащина понякога, но от последните 3 игри, които си взех 2 са физически копия, третата само е от стийм, щото имах пари в стийм портфейла. За колекционерски издания съвсем не говорим, има си специализирани на почти всяка втора голяма игра, вярно струват абсурдни пари(според мен, който това му прави кеф, парите са си негови). Не знам откъде си ги извади тези изводи конкретно
То физическите игри за PC не са ли просто един код в кутийката, с който да си даунлоуднеш от интернет? Щото аз не помня откога не съм си купувал игра, която в своята есенция да не се активира в Steam, Origin или Battle.net. Ся нали може да има някакви DVD-та за по-бърза инсталация, ама аз дори не знам дали DVD-то ми функционира. Това е някаква тотална реликва от миналото. ![]()
А ако цялата ти игра е един ключ, то кутийката си е... кутийка. ЗНам ли, много пъти съм говорил по темата. Апропо имам даже кутийка ей тук из шкафовете на Warhammer Online - игра на 10 години - ама съм хвърлил и десетки други директно в кофата за боклук. Тази може би си я пазя, щото е едно от малкото MMO-та, които ме радват (заедно с Guild Wars, за който пак имам даже 2-3 кутийки останали още тук). Ама не съм колекционер. Всичко - в кофата. Игрите ги помня в съзнанието ми (и сърцето ми - ау, мелодраматично
).
Иначе Prey - тези дни я почвам. Този път се заричам да вдъхна малко живот наоколо, че съвсем се разпуснах.
http://www.rockstargames.com/newswire/article/60210/Red-Dead-Redemption-2-Is-Now-Coming-Spring-2018?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_term=newswire&utm_content=rdr2-05222017
@Macks И аз понякога правя същото ![]()
На Charcharo му препоръчвам да прегледа каналите на Metal Jesus rocks , My Life in Gaming или Lord Karnage. Това по повод миналия спор, когато казваше, че при конзолите не са се ценели старите игри и конзолните геймъри нямали култура
Ако не се лъжа, когато преди време я обявиха, трябваше да е някакъв класически шутър, продължение на първия Prey (който не съм играл). Още тогава загубих интерес, до преди няколко дена, докато попаднах на заглавие, което навързваше Half Life, System Shock и Prey 2017 в едно изречение. Това веднага събуди интересът ми и, бога ми, има истина в тези сравнения.
Нямам много време за игра тези дни, но този час, час и нещо, който изкарвам вечер с играта, са голямо удоволствие. Не знам каква работа са свършили предното студио, Human Head ли бяха, как бяха, не ми се търси сега, и откъде са поели Аркейн Студио, но посоката, по която са поели в правилната. Освен това са свършили невероятна работа в почти всеки аспект от играта - визуално, като арт, визия и атмосфера; технически - с моя C2Duo 8400/4GB DDR3/RX 570 на медиум върви с 45-50+ фрейма; като геймплей, с интересните карти и локации, удобен интерфейс, не много, но значими ъпгрейти, които влияят на играта; дори минииграта с хакването е някак куриозно забавна на фона на целия сериозен геймплей
и вместо да дразни с простотата си, по-скоро е като кратка почивка преди отново да започнеш да се озърташ и ослушваш по коридорите по пътя към поредната задача.
С две думи - страхотни първи часове с играта.
Иначе ето ги игрите в апартамента ми
https://i.imgur.com/15DEl0O.jpg
https://i.imgur.com/RAAftUw.jpg
Имам още почти толкова, но тъй като нямам място са на село ![]()