Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
181
...
797
>
rosniak
Цитиране
17 май 2017
@nightwarrior- vanmx има напредвид, че вече много игри идват с код, който въвеждаш в steam/bnet/uplay и теглиш,т.е. нямаш нужда от диска за да инсталираш играта. И това не е от вчера или онзи ден.
darkblue
Цитиране
17 май 2017
rosniak
Цитиране
18 май 2017
Destiny 2 coming to PC, powered by Blizzard !!
BossOfGermany
Цитиране
19 май 2017
http://www.eurogamer.net/articles/2017-05-18-life-is-strange-2-finally-confirmed

Това като го видях се хайпнах и зарадвах адски много, ама после като се замислих колко депресиращ и тъжен беше първият сезон, вече се замислих дали въобще да си направя pre-order за новата или не .

DragonSlayer
Цитиране
19 май 2017
Отдавна не бях преглеждал торентите, но някъде четох, че Prey била подобна на System Shock + Half Life, та нямаше как да я подмина. Разцъках половин, един час, не ми се стори зле, може да се окаже добра цъкалка.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
darkblue
Цитиране
20 май 2017
Пробвах Inner Chains, 30 мин. и uninstall
Charcharo
Цитиране
20 май 2017
https://youtu.be/Mm0Smkm6-8w

Усещам как скоро и мултиплейър шутърите ще изглеждат зле

pseto
Цитиране
22 май 2017
Как така не се правят физически издания? Да има тъпащина понякога, но от последните 3 игри, които си взех 2 са физически копия, третата само е от стийм, щото имах пари в стийм портфейла. За колекционерски издания съвсем не говорим, има си специализирани на почти всяка втора голяма игра, вярно струват абсурдни пари(според мен, който това му прави кеф, парите са си негови). Не знам откъде си ги извади тези изводи конкретно

То физическите игри за PC не са ли просто един код в кутийката, с който да си даунлоуднеш от интернет? Щото аз не помня откога не съм си купувал игра, която в своята есенция да не се активира в Steam, Origin или Battle.net. Ся нали може да има някакви DVD-та за по-бърза инсталация, ама аз дори не знам дали DVD-то ми функционира. Това е някаква тотална реликва от миналото.

А ако цялата ти игра е един ключ, то кутийката си е... кутийка. ЗНам ли, много пъти съм говорил по темата. Апропо имам даже кутийка ей тук из шкафовете на Warhammer Online - игра на 10 години - ама съм хвърлил и десетки други директно в кофата за боклук. Тази може би си я пазя, щото е едно от малкото MMO-та, които ме радват (заедно с Guild Wars, за който пак имам даже 2-3 кутийки останали още тук). Ама не съм колекционер. Всичко - в кофата. Игрите ги помня в съзнанието ми (и сърцето ми - ау, мелодраматично ).

Иначе Prey - тези дни я почвам. Този път се заричам да вдъхна малко живот наоколо, че съвсем се разпуснах.

Macks
Цитиране
22 май 2017
Аз пък си взимам игри с ключове или от стийм и после, ако съответната игра ми харесва - си правя кутия. Има много сайтове из интернет и програми, с помощта на които можеш да си направиш 90% точно копие на оригинална кутийка за 1 лев.
BossOfGermany
Цитиране
22 май 2017
Red Dead Redemption 2 забавена за пролетта/лятото на 2018-та г.
Очаквах го

http://www.rockstargames.com/newswire/article/60210/Red-Dead-Redemption-2-Is-Now-Coming-Spring-2018?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_term=newswire&utm_content=rdr2-05222017

@Macks И аз понякога правя същото

vanmx
Цитиране
23 май 2017
Не съм се интесувал от физически копия за PC защото още преди години знаех че всичко е Steam и подобните неща. Наистина не знаeх че още има някакви физически издания, но те реално нямат никаква колекционерска стойност.

На Charcharo му препоръчвам да прегледа каналите на Metal Jesus rocks , My Life in Gaming или Lord Karnage. Това по повод миналия спор, когато казваше, че при конзолите не са се ценели старите игри и конзолните геймъри нямали култура

DragonSlayer
Цитиране
23 май 2017
Вече няколко вечери отделям време на Prey 2017 и ви казвам, че за мен тази игра отвява Bioshock по почти всички показатели, по които двете игри правят паралел със System Shock.

Ако не се лъжа, когато преди време я обявиха, трябваше да е някакъв класически шутър, продължение на първия Prey (който не съм играл). Още тогава загубих интерес, до преди няколко дена, докато попаднах на заглавие, което навързваше Half Life, System Shock и Prey 2017 в едно изречение. Това веднага събуди интересът ми и, бога ми, има истина в тези сравнения.

Нямам много време за игра тези дни, но този час, час и нещо, който изкарвам вечер с играта, са голямо удоволствие. Не знам каква работа са свършили предното студио, Human Head ли бяха, как бяха, не ми се търси сега, и откъде са поели Аркейн Студио, но посоката, по която са поели в правилната. Освен това са свършили невероятна работа в почти всеки аспект от играта - визуално, като арт, визия и атмосфера; технически - с моя C2Duo 8400/4GB DDR3/RX 570 на медиум върви с 45-50+ фрейма; като геймплей, с интересните карти и локации, удобен интерфейс, не много, но значими ъпгрейти, които влияят на играта; дори минииграта с хакването е някак куриозно забавна на фона на целия сериозен геймплей и вместо да дразни с простотата си, по-скоро е като кратка почивка преди отново да започнеш да се озърташ и ослушваш по коридорите по пътя към поредната задача.

С две думи - страхотни първи часове с играта.

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Charcharo
Цитиране
23 май 2017
@Vanmx
Знам, че има и такива, които уважават старите игри (но не и модинга, просто нямат опит с това) но те са рядкост. Почти същото е и в PC гейминга, просто ...там няма как да наранят изкуството с простотията си.

Иначе ето ги игрите в апартамента ми
https://i.imgur.com/15DEl0O.jpg

https://i.imgur.com/RAAftUw.jpg

Имам още почти толкова, но тъй като нямам място са на село

bojosan
Цитиране
23 май 2017
Aз имам същия креват и лампа дето спя хаха ,лампата ми е със сензор и като я докосна светка слабо,докосвам я два пъти,светка по силно,и накрая третия път гасне.Много хитро направена.Първия път е приглушено за да не те разсъни,нощем напримнер когато си станал да пуснеш една вода.
Игри обаче нямам толкова.Рекорда ми е 44 навремето за Сони ПС3,а сега имам само дигитални около 40 общо за Сони и Кашон.Например вчера си купих за трети път Brothers ,за PS4.Купувал съм я за X360,за One и сега я купих за Сони.
Има един образ ,дето се пише голем геймър,и само се прхласва да хвали тая и оная игри (ма само след кат излезат в Замундата) .а дотогава е кат турски гробища.Тоя има над 5000 поста , няма купена една игра,дебне кат хиена ,и как кракнат некоя игра е пръв и почва..Аз на такива бих им забранил да пишат.Не че не съм и аз играл на хакната конзола пиратки,играл съм много,но и много игри съм си купил.Всички сме пиратствали или пиратстваме,ама пък и е много грозно никога никога да си не купим дори любима игра.
vanmx
Цитиране
23 май 2017
Готини снимки и добри заглавия, поздравления Такива снимки винаги ме радват. Аз имам 5-6 конзоли и общо 100-на игри за тях на дискове. За жалост няма как да ги снимам, щото съм отскоро на кватрита и още не съм се изселил напълно
<
1
...
181
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.