Нормално 8 годишен да предпочете GTA, пред другите. Играта има най-голяма таргет група, в която (шокиращо) влизат деца, които предпочитат да сеят разруха във виртуален град, пред история, персонажи, мислене. Не казвам, че GTAV няма история, но мога да се обзаложа, че малчугана грам не му дреме за нея, тоест не е тя водещото при избора.
@Roskobg той играчкин тва го е показал много отдавна.
@bojosan
Има истини в това, което написа.
То ако се замисля - пред Carmageddon 1/2 съм прекарвал титанично количество часове, правейки точно същото - блъскайки се с колички и избивайки хора. Тъй че...
Но да, Take-Two нацелиха формулата, нацелиха и момента, в който да пуснат Grand Theft Auto V. И валят колички с пари. Чудно ми е дали някога ще има игра, която да мине тази по приходи.
П.С. Токси и Играч - ако не тролвате, тъжно. В момента би било наказание за мен ако някой ми каже, че единственото, което мога да играя в период от една година примерно е само GTA V - направо се отказвам от гейминга. ![]()
vldir - мерси че ме подсети, тотално изключих, че е вторник, ама май интереса ми е към 2/3ти от еднодоларовия ![]()
@vldir - вярно, и аз бях забравил, а се чудих какво ли ще пуснат. Бъндъла е много готин. Отдавна се каня да изиграя ХД ремастърите на първите РЕ-та.