Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
187
...
797
>
sauron93
Цитиране
08 юли 2017
Ти наистина ли очакваш 8 годишен да иска да играе heavy rain ?
igra4
Цитиране
08 юли 2017
Правилно се е насочило детето. GTA и за малките които не разбират може да е интересна. Бичера и останалите 2 интерактивни филма и аз не бих ги играл. Сега нали и Until Dawn е в PS Plus същия интерактивен филм е.
rosniak
Цитиране
08 юли 2017
Ест. че 8 годишен ще иска Житиато- все пак The witcher е за по-класни играчи, за хора, които могат и искат да мислят и да навлязат в историята и дълбочината на персонажите и техните мотиви, а другите 2 филма са прекалено скъпи за филм, който можеш да изгледаш в киното. Е, поне Играчкин доказа на какво ниво му е мисленето...
Изтрит потребител
Цитиране
08 юли 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
igra4
Цитиране
08 юли 2017
Аз първата територия на Бичер 3 почти я бях минал, но не ми се занимаваше да гриндя и да правя отвари. Имаше някакъв паяк в една Пещера дето със някво специално мазило трябвало да сложа на меча или нещо подобно беше за да мога да го убия. Голяма простотия, но има хора си отдават животите на игри, нека си цъкат.
nightwarrior
Цитиране
08 юли 2017
Единия изобщо не я е играл и явно бърка играта, другия не я е разбрал и\или е смотан в играта, но се надпреварват да я отсвирват - браво.

Нормално 8 годишен да предпочете GTA, пред другите. Играта има най-голяма таргет група, в която (шокиращо) влизат деца, които предпочитат да сеят разруха във виртуален град, пред история, персонажи, мислене. Не казвам, че GTAV няма история, но мога да се обзаложа, че малчугана грам не му дреме за нея, тоест не е тя водещото при избора.

@Roskobg той играчкин тва го е показал много отдавна.

sauron93
Цитиране
08 юли 2017
Вещера е уникална игра но не е за малки или прости хора .
bojosan
Цитиране
08 юли 2017
Постнах по горе за покупката,понеже се питахме,що ГТА все начело ,все най се купувала.И в предишната тема написа - щото само дечурлига я купуват,особено с почти всяка новозакупена конзола,две трети купуват ГТА.На малките не им дреме ГРАМ за никаква история,и искат само да се шашавят карайки безцелно,да крадат коли ,трепят хора и да ги гонят куките.Вчера изкарах не помня колко време да уча мъника,и да му обяснявам кой какъв е,контроли и т.н...Днеска баща му ми каза че пича се бил върголил на земята в екстаз ,че съборил с кола и въже къщата на някакъв,викам си,гледай колко проста и ефикасна формула за грандиозен успех .Абе то експерти в търговията са си го казали - най големите обороти идват от жените и децата !
Charcharo
Цитиране
09 юли 2017
Просто и играч и Toxi са зле с езиците. GTA е по-простичка и могат без да разбират да се справят

@bojosan
Има истини в това, което написа.

pseto
Цитиране
10 юли 2017
На едно дете му дай sandbox и това е. То даже си става и шибана игра на думи - някакъв пясъчник да има, да се занимава. Дали ще е реален или виртуален. За мен това да обикалям безцелно и да се блъскам наляво-надясно ми звучи като някакво безумие днес. Ама ако бях на 8 сигурно и аз щях да изпадна в екстаз, ако имах GTA V пред мен. И ако това трябваше да е една от първите игри, до които се докосвам.

То ако се замисля - пред Carmageddon 1/2 съм прекарвал титанично количество часове, правейки точно същото - блъскайки се с колички и избивайки хора. Тъй че...

Но да, Take-Two нацелиха формулата, нацелиха и момента, в който да пуснат Grand Theft Auto V. И валят колички с пари. Чудно ми е дали някога ще има игра, която да мине тази по приходи.

П.С. Токси и Играч - ако не тролвате, тъжно. В момента би било наказание за мен ако някой ми каже, че единственото, което мога да играя в период от една година примерно е само GTA V - направо се отказвам от гейминга.

rosniak
Цитиране
10 юли 2017
Са, Житиа-то има какво да предложи- и откъм геймплей и откъм история и откъм графика. Винаги има напредък спрямо предишните игри- няма как да се отрече. Но да играя една игра 10-15-20-50-500 часа и да не омръзне и да я възхвалявам- няма как да стане.
Macks
Цитиране
10 юли 2017
Малко да сменя темата - да кажа, че аз най-накрая се наканих и започнах Dark souls. За тези, които не знаят, само да кажа, че преди съм казвал, че искам да я пробвам, но винаги съм смятал, че трудността ще ме откаже бързо. Е, след като я започнах мнението ми е едно - тази игра е шедъовър! Сериозно, не помня игра, която толкова много да ми е поглъщала съзнанието в света си откак започнах WoW преди 10 години. играя я от 3 дни и имам 30+ часа,а това е постижение, с което страшно малко игри в живота ми могат да се похвалят, а съм превъртал стотици. Минусът е, че започнах лятната си работа и сега ще трябва съня отново да напуска очите ми
vldir
Цитиране
11 юли 2017
https://www.humblebundle.com/capcom-rising-bundle
Не лош bundle
nightwarrior
Цитиране
11 юли 2017
Macks - DS e страхотна игра. Особено първата. Беше ме като омагьосала навремето, един дриймлайк стейт. Още като се замисля ми се разгръщат пред очите някои бос битки. Тройката също е много добра, жалко че с двойката нещо не си допаднахме.

vldir - мерси че ме подсети, тотално изключих, че е вторник, ама май интереса ми е към 2/3ти от еднодоларовия

Macks
Цитиране
12 юли 2017
@nightwarrior - да, определено бих нарекъл това чувство омагьосване. И на другите две (че и на bloodborne) ще им дойде времето да ги започна като се отвори повечо свободно такова

@vldir - вярно, и аз бях забравил, а се чудих какво ли ще пуснат. Бъндъла е много готин. Отдавна се каня да изиграя ХД ремастърите на първите РЕ-та.

<
1
...
187
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.