Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
188
...
797
>
vldir
Цитиране
12 юли 2017
Мисля да се разделя с 20 кинта
Charcharo
Цитиране
12 юли 2017

На темата за Dank Souls

sauron93
Цитиране
12 юли 2017
Има ли хайпнати за Bloodborne 2
Charcharo
Цитиране
12 юли 2017

Аз още DS1 и 2 и Demons Souls не съм играл лол

bojosan
Цитиране
13 юли 2017
Няма
pseto
Цитиране
19 юли 2017
То вече има Souls-like жанр и не само това, някои от игрите в него са наистина добри. Логично е, че когато се образува цял подобен жанр, то има различни откъм трудност, откъм дизайн и тъй нататък игри, което е хубаво, понеже оригиналните Souls игри винаги са били или с една идея по-трудни, отколкото е нужно, за да ти е забавно. Поне на мен.

Ето, примерно Nioh, за който трябва да отделя време да напиша едно ревю - е страхотна Souls игра. В някои аспекти отстъпва здраво, но основното си е тук, бойната система е яка, а трудността с една-две идеи по-ниска, колкото да повториш някой бос 10, 15, 20 пъти - евентуално, но не и 50, 100, 150.

Няма лошо. Завръщането към старите игри откъм трудност е добре. Вече стана прекалено банално всичко да е мега елементарно и да ти се държи ръката, все едно си някакво бебе постоянно.

П.С. Bloodborne 2... ще му дойде моментът, ама още само слухове. Като нищо ще го обявят на Gamescom следващия месец.

Charcharo
Цитиране
19 юли 2017
Абе не знам, Dark Souls 3 е значително по-лесна от MISERY и Cuban Missile Crisis, поне за мен (а ме бива повече в FPS/RTS/RTT игри).

Умирам и то често но е главно... не от противници...

nightwarrior
Цитиране
19 юли 2017
Реално Соулс игрите не са трудни. Не го казвам, щото съм някакъв бог в тях или нещо от сорта. Ако се учиш от геймплея (звучи странно, но буквално от първата те учат как да играеш, макар и без да ти святка надпис туториъл), просто трябва да овладееш чисто механичната част на битката. Ако имаш усещане за ритъм и добър тайминг, играта не е трудна. Да има фрустриращи елементи, но те са по-скоро от чийп решения. Говорихме си с познати, които я играят, може би от опит, може би от лесност на самата игра, повечето босове ги бих от раз, наложи ми се да повторя 2-3 и няколко пъти(разбирайте 5+) с Nameless King.
bojosan
Цитиране
19 юли 2017
Некой ще взема ли Скорпиото ,гледам обявена цена от 1000 лева в Озон
Charcharo
Цитиране
19 юли 2017
No chance.

Виж, Threadripper и RX Vega може би... ще видим.

bojosan
Цитиране
19 юли 2017
Aз засега 99% няма да я вземам на премиерата.По НАТАТЪК ще видим,да не се заричам
igra4
Цитиране
20 юли 2017
Защо ти е второ ПеЦе. Бокса е по-добра от ПеЦе, пък и ако имаш пара взимай
nightwarrior
Цитиране
20 юли 2017
Panthers
Цитиране
20 юли 2017
Аз пък чак сега се реших да започна Evil Within. Чаках да стане подходяща цената на играта. Гледам днес в Playstation store, че е 20 лв. За тази цена няма да е проблем даже и да не ми хареса. Фен съм на жанра. Дори на мудния начин на движение и нацелване. Само ми се стори много голяма (53 ГБ). Нито графика има, нито вярвам, че и дължината на играта ще е много...за 20 лв толкова. Дано е забавна. Ако някой я е играл да каже мнение.
bojosan
Цитиране
21 юли 2017
Evil Within е една изключително добра игра за мен лично,вземи си и продълженията,много са яки а и струват само 10 лева трите.Аз играта съм я превъртял два пъти.Сега двойката есента ми е в списъка на задължителните за покупка.
<
1
...
188
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.