Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
189
...
797
>
Panthers
Цитиране
21 юли 2017
Започнах е играта. Направих над два часа. Започва добре. Определено ми допада. Като фен на жанра си мисля, че ще остана доволен. Какви са тези продължения за който пишеш? Някакви длс-та ли са? До колкото знам октомври месец излиза втора част (както и ти си писал).
Macks
Цитиране
22 юли 2017
Играта наистина е добра. Няма как да не ти хареса, ако си фен на РЕ4 например. Продълженията са ДЛЦ-та, които добавят нещо като "мини кампании" към основната история. Те също не са лоши.
Panthers
Цитиране
23 юли 2017
Определено много прилича на RE4. Забавлява ме играта. Не съм имал много време да играя, но ще си я изиграя с кеф. Тази година май още не съм играл игра, която наистина да ме грабне (освен последният Resident Evil). Evil Within не е нещо невиждано или невероятно, но ми е приятна. Времето минава бързо в игра. Не е, като други игри да ги играя по час и да ми омръзва.
vldir
Цитиране
26 юли 2017
https://blog.us.playstation.com/2017/07/26/ps-plus-free-games-for-august-2017/
bojosan
Цитиране
26 юли 2017
По добре от нищо.......
Macks
Цитиране
26 юли 2017
Хора, някой има ли проблем със сайтовете на Microsoft? Не мога да вляза цял ден и windows update не иска да се свързва с тях, та трябва да си свалям ъпдейтите ръчно?
pseto
Цитиране
27 юли 2017
The Evil Within - беше ми окей и на мен. Четох супер негативни отзиви от хард феновете на жанра, че всичко е банално в играта. Аз лично не съм хорър маниак, даже напротив - откакто се помня никога не съм си падал особено нито по филми, нито по игри. Обикновено ме впечатляват само най-добрите представители на жанра. The Evil Within... е много далеч от това, но - ставаше. Ама вероятно хард хорър феновете имат съвсем различни мнения.

А безплатните игри - meh, имаше случаи, в които само те ме мотивираха да си платя месечния абонамент за PS Plus, сега като пиша статия се сещам да погледна дали съм го спрял, че да не ми тегли пари от картата, когато не е нужен.

Macks
Цитиране
27 юли 2017
Pse, не искам да съм нахален, но да кажа, че съм ти пуснал един имейл, като имаш време да го погледнеш
bojosan
Цитиране
31 юли 2017
The Evil Within 2,Wolfenstein 2 The New Colossus,z и CoD WW 2,както и DLC то на Uncharted 4 за тая година са ми задължителни.Дали на премиерата,дали малко по късно - но ще ги изиграя.Far Cry 5 най вероятно ще го скипна,от цялата поредица съм играл само първата игра,останалите ги почвах и зарязвах
pseto
Цитиране
31 юли 2017
Аз очаквания към Call of Duty: WW2 нямам - по традиция за Call of Duty. Пак ще продължат да ползват тоя мъртъв, загинал и вкоченен енджин... пак ще имаме познатата кампания и мулти. Е, да, като махнат sci-fi шитните може и да се получи нещо. Ама се съмнявам. Тая серия трябва да си вземе една-две години почивка, да се пусне наново с различен енджин и това е. Ама Activision няма да го позволят.
bojosan
Цитиране
31 юли 2017
Aз също нямам очаквания честно казано,ама обичам само мулти да играя.И като знам последните три игри от поредицата какви говна са,все се надявам това да е мааааалко по добро,най-вече заради липсата на отвратителните подскоци и летене.Много се моля най вече за картите.Да не са големи и нагъчкани със завойчета,стеничики и кашончета,Както и да не са на по два -три етажа,което много дразни.И най вече се моля със снайпер да може да се стреля само от станок,а не да аймваш три пъти по бързо от SMG
Charcharo
Цитиране
31 юли 2017
http://www.pcgamer.com/playerunknowns-battlegrounds-now-holds-peak-player-record-for-any-non-valve-game/

Impressive.

bojosan
Цитиране
01 август 2017
http://imgur.com/a/xQvPr

Те тва е Кавал......

sauron93
Цитиране
01 август 2017
Що ти не си ли изтървавал предмет през живота си ?
vldir
Цитиране
01 август 2017
Тази година очаквам COD, Assassin, Mordor и dlc на Uncharted, да и Wolfenstein
<
1
...
189
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.