Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
191
...
797
>
Macks
Цитиране
07 август 2017
Имах предвид соулслайк игрите, не съм се изразил правилно - The surge, Lords of the fallen, Salt and sanctuary дори. Това обаче след като довърша Deus Ex Human revolution.
nightwarrior
Цитиране
09 август 2017
Някакви мнения за Hellblade? Или никой не я е взел още. Че много и се чудя...
Macks
Цитиране
09 август 2017
"If in doubt,nightwarrior, always follow the trail of bananas" ако мога да перефразирам малко Гандалф. Иначе аз засега се възпирам - чувам, че била доста лесна и ненаказваща, а след ДС ми се играе нещо с повечко предизвикателство.
nightwarrior
Цитиране
09 август 2017
Мен бойната ситема ме притеснява най-много. Чудя се дали няма да доскучае нечовешки... Абе ще видим, 30 евро е все пак, не съм видял дали няма и по-евтини ключета.
Macks
Цитиране
10 август 2017
Да, аз с осакатения цитат имах предвид, че е излязла в Замунда - винаги можеш да я пробваш поне от там
vldir
Цитиране
10 август 2017
И Battlefield 1 са го пуснали за под наем в оригин.
Macks
Цитиране
15 август 2017
Само ще пусна този линк тук:

http://www.pcgamer.com/study-suggests-first-person-shooters-may-be-damaging-your-brain/

Charcharo
Цитиране
16 август 2017
PCGamer ме ядосват
darkblue
Цитиране
17 август 2017
@nightwarrior - изтеглих я от бананите Hellblade-a добра е, бойната система ми хареса, аз я играх на нормал, за да не отделям мн време на играта и не беше трудно, босовете бяха по така. Иначе като цяло ми хареса играта
pseto
Цитиране
17 август 2017
Мисля тея дни да хвърля едно око на Hellblade и евентуално Agents of Mayhem... и Crash Bandicoot... може би. Поне ще имам няколко по-свободни дни, което е плюс.

А иначе изследването горе - мернах статията, ама... тези неща трябва да се четат в оригинал. В общия случай става дума за групи от 10 човека, при които има някакво си отклонение с 1% примерно и се прави някакво сензационно заглавие. Тъпо е. Да не говорим, че изследванията за положителното влияние на гейминга са мнооого повече.

vldir
Цитиране
18 август 2017
Гледам в twitch Escape From Tarkov и е ебаси бозата честно. Значи на почти всеки юзър като гледам само си ръчка в инвентара или пък само едно безкрайно търчане на някъде си. Имах някакви очаквания за играта, но се изпариха много бързо.
Charcharo
Цитиране
18 август 2017
https://thedailybounce.net/2017/08/14/belarus-military-create-world-of-tanks-logo/

Те затва после нямат гориво...

nightwarrior
Цитиране
20 август 2017
Пробвах Dauntless на акаунта на познат. Играта ако върви по същият път, ще е яка. Уж щяло да се плаща само за козметика. Ама никъв шанс да дам 40 долара, та да им я бета тествам.
Charcharo
Цитиране
23 август 2017
https://youtu.be/uyScrZxYbwI?t=225

Близо е до Xbox One :O

sauron93
Цитиране
24 август 2017
И на вас прилича ли ви на ДС , смисъл бойната система
<
1
...
191
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.