Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
192
...
797
>
nightwarrior
Цитиране
24 август 2017
На мен не. В какво видя прилика? Това си е чиста екшън игра, подобна на DmC например - помпаш бутони за атака от разстояние или от близо, правиш си някви комбота и избягваш врагове. Сериозно, много по-близо ми стои до DmC. Няма го най-важният за мен елемент от DS бойната система - стамината(не че е единствен).

На таз Dauntless е доста по-близо усещането в битка до това, което ти дава DS.

darkblue
Цитиране
25 август 2017
@Lucifer93 - мн се хайпнах за тази игрица, за сега ме кефи.
sauron93
Цитиране
25 август 2017
Таргетинга и доджа ми приличат на дс . Ама наистина прилича на ДМЦ повече .
pseto
Цитиране
29 август 2017
Баш си е Devil May Cry и там с парченце God of War. Ясно е, че ще е яко екшън играта и като гледам едва ли ще има трудността и механиките на Dark Souls, което е... предимно добре. Наистина чат-пат има и читави клонинги, но аз продължавам да съм дълбоко скептичен към всичко Souls-ко. Пък и винаги съм в настроение за безмозъчна аркада - за това някоя игра да ме чука в гъза не съм сигурен.

Изглежда забавен Biomutant - определено ще го чакам. То и реално беше една от малкото обявени нови игри на Gamescom, който по-скоро беше разочароващ.

nightwarrior
Цитиране
29 август 2017
Не, тя играта си изглежда фън. Ще видя като излезе, просто мисълта ми е, че не виждам DS в нея
sauron93
Цитиране
30 август 2017
Батълфиелд 1 wanna bee
Charcharo
Цитиране
01 септември 2017
Може да ви е интересно
https://sapphirenation.net/greatest-super-weapons-gaming-fps-edition-part-2/
Macks
Цитиране
01 септември 2017
Готина статия. Най-силното супер оръжие в ФПС игра обаче е първия пистолет в Halo .
pseto
Цитиране
01 септември 2017
Добра статия. За мен символът на голямото оръжие е един и ще си остане един - BFG-то. Във всичките му вариации. Redemeer-ът от любимият ми Unreal Tournament... бива, ама не е нищо особено. Най-забавен е срещу ботове, които са достатъчно тъпи и ще ти позволят да ги претрепеш за зрелищен Monster Kill, а пък реалните хора се разбягваха като офис хора в петък при вида на шефа, чудещ се на кого да възложи тегава задача.
nightwarrior
Цитиране
02 септември 2017
Приятно изненадан съм от Absolver-a.
Macks
Цитиране
05 септември 2017
Много се чудя и аз дали да не пробвам Absolver, но засега ще се въздържа, нещо в играта ме отблъсква.
igra4
Цитиране
05 септември 2017
Да, прилича на инди помия, ако не е инди де.
nightwarrior
Цитиране
05 септември 2017
Macks, съвета ми е да разгледаш(ако не си) какво представлява. Играта е нещо като бойни изкуства в Dark Souls стил - враговете ресетват ако ползваш чекпойнт, стамина системата, възможностите за скилплей с париране/отместване(различно е от доджването и е по-скоро офанзивен похват), фарм елемент т.н.

Има сингъл елемент, но той е по-скоро като екстендед туториъл и главното е PvP-то. Ако се чудиш само за сингъл, няма смисъл. Дивелъпърите още работят, обещали са тонове контент за в бъдеще, което ако е вярно ще е супер, но пък едва ли ще доведе до реално големи спадове в цената(засега).

Артстайла ми допада(съгласен съм, няма да допадне на всеки), бойната система се усеща страхотно - плавни битки, правиш си къстъм комбота. Малко почва да издиша при по-големички мелета, ама май просто не е била мислена за тях. Има гриндене в различна степен най-малкото за движенията(ако си добър и адекватно доджваш/блокираш може много бързо да си набавиш муувсетове, ако не си.. ще отнеме доста). Донякъде и на гиъра.

На мен ми допада и доста увлича. Единственият сравнително голям минус към този момент е липсата на опция за повече от един персонаж, а за момента 1 персонаж - 1 боен стил от възможните 3 и трябва да се придържаш към него. Да, можеш да влезеш в специфично училище за конкретното бойно изкуство, но това е малко в страни от нещата.

Пак казвам виж и прецени, няма как играта да допадне на всеки, не и е такава целта. Надявам се да са прави за контента, защото ако не добавят нещо в последствие, вероятно добрата идея ще загине.

vldir
Цитиране
05 септември 2017
Dlc-то на Destiny излезе.
igra4
Цитиране
05 септември 2017
Destiny>Destiny 2
<
1
...
192
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.