Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
195
...
797
>
nightwarrior
Цитиране
30 септември 2017
Far Cry не е ли догодина или аз се бъркам нещо?
Charcharo
Цитиране
30 септември 2017
Far Cry 5 e догодина. Не виждам смисъл от нея, Call of Chernobyl вече е значително по-як open world шуутър
vldir
Цитиране
02 октомври 2017
Nioh излиза за PC.
Charcharo
Цитиране
02 октомври 2017

Добра новина. В името на модинга, Денуво трябва да умре. Да живее GOG !

vanmx
Цитиране
02 октомври 2017
Аз никога не съм си купувал нова игра, просто не виждам смисъл. След време цената им пада драстично, а да това време не е като да няма какво друго да се играе. Вземам дадено заглавие след няколко години, когато го намеря за 20-40 лв, случайно съм попадал на някакви 10+ годишни заглавия които са ме изпълвали с кеф, още изчиствам backlog- а с PS2 игри Изключение направи само GTA 5, която я взех само 8 месеца след премиерата и дадох цели 80 лв за нея. Никога не съм давал такава голяма сума за игра. Не разбирам тая тръпка от "новото", за мен тръпката идва от качествата на играта или там на какъвто и да е развлекателен продукт. Ако всички мислеха като мен сигурно индустрията щеше да изчезне

Иначе мен новия FarCry ми изглежда обещаващо, въпреки че за мен всички игри от поредицата след първата част яко съкват с кичозност, дървеняшина и еднообразие, новата част ме грабва най-малкото заради това че можеш да пилотираш самолет с картечници

nightwarrior
Цитиране
02 октомври 2017
@vanmx - Въпрос на търпение, ако не бъзаш, може да я играеш и след години, ако нямаш, плащаш повече. Тук не е задължително тръпка от новото, а просто да искаш конкретно нещо, конкретно сега. Ако можеш да си го позволиш, какво лошо.

@vldir - Най-добрата новина днес и като цяло задължителна покупка.

vanmx
Цитиране
02 октомври 2017
Обикновенно нямам времето да играя всичко което ми привлече вниманието на момента в който излезе. А когато имам време, тогава нямам пари, нещата са свързани
bojosan
Цитиране
03 октомври 2017
Мен ме не свърта да купя играта.Заричам се много пъти,че ще изчакам да падне цената ама не удържам.Ако трябва да съм честен,най голямата тръпка ми е когато стартирам игра на премиерата.След час може и да я хвърля в коша,но е така.Но по принцип си е скъпо хоби това тръгнеш ли да купуваш нови и да ги пазиш за колекция.Рекорда ми е 44 игри за PS3 бех събрал.После разпродадох всички,не знам кво ми стана.Но сега малко съжалявам,и може би ако ми изпадне изгодно някоя богата колекция с всичките PS3 ексклузиви + други хитове пак ще я купя.
Charcharo
Цитиране
03 октомври 2017
Аз си пазя игрите.

https://i.imgur.com/j5NDNDI.jpg

и
https://i.imgur.com/RAAftUw.jpg

Имам още почти толкована село + други нови.

vanmx
Цитиране
03 октомври 2017
Аз имам около 60 диска за PS3, 10-на за PS4, още толкова за PS2, 5-6 за PS1 и няколко оригинални дискети за Sega Mega Drive всичко с все кутийките и книжките
bojosan
Цитиране
03 октомври 2017
В момента имам около 14 игри за PS4,нито една на диск.Всичките са дигитални,купени са на промоции,уж подбрани хитове...
vldir
Цитиране
03 октомври 2017
Тоя месец бая игри:
Shadow of War
The evil within 2
Wolfenstain 2
Ac:Origins
igra4
Цитиране
03 октомври 2017
The evil within 2 e играта, останалото особено АС може спокойно да се пропусне. Wolfa за 30-40 лв става като няма кво да се цъка.
bojosan
Цитиране
04 октомври 2017
Aз обичам wolfenstein щото има роботи и е много яко да се биеш с тях
Charcharo
Цитиране
04 октомври 2017
Wolfenstein е една от най-важните поредици в гейминга. Няма как да говоря, че съм сериозен и да не я купя !
<
1
...
195
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.