Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
194
...
797
>
Изтрит потребител
Цитиране
17 септември 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
Charcharo
Цитиране
17 септември 2017
Лол тия имат ниско ниво на писане

Charcharo
Цитиране
18 септември 2017

Ще видим. Има малко логика.

Charcharo
Цитиране
27 септември 2017
https://sapphirenation.net/the-history-of-wolfenstein/

За феновете на Волфенщайн !

sauron93
Цитиране
28 септември 2017
igra4
Цитиране
28 септември 2017
Таман влязох да постна трейлъра на божествата. Поредния шедьовър се пече. Игра на годината за 2018.
nightwarrior
Цитиране
29 септември 2017
Вероятно, ако си продал/повредил старата конзола, а имаш играта, няма да я вземаш наново.
Charcharo
Цитиране
30 септември 2017
http://store.steampowered.com/app/38400/Fallout_A_Post_Nuclear_Role_Playing_Game/

Free е !

KKND
Цитиране
30 септември 2017
Charcharo много мерси за линка, веднага я налазих
bojosan
Цитиране
30 септември 2017
Фифа 18 излезе в Замунда ..аз трябва да я купувам.Ще излезе и Evil Within 2 и Wolfenstain и Far Cry 5,и CoD WW2 ,игри за 600 кинта .Мой човек включва XBOx One пада в компа и си ги играе без пари все едно е на Кашон.
Charcharo
Цитиране
30 септември 2017
Ами... да... нали ти казвах навремето, че не е оферта да си на конзола...

Поне вече виждаш !част! от причините.

vldir
Цитиране
29 септември 2017
Чуда се логиката на xbox за обратна съвместимост на COD:Advanced Warfare, сега същата версия на 360 ще може да се играе на One. Каква е логиката като вече си я има?
igra4
Цитиране
30 септември 2017
Зослужава си Божо, взимаш evil within 2 и код-а, останалото е боклук или не наложително. Гледах геймплей на новия волф само синематиците са му интересни, ще я играя само щот съм врътвал предната. Фар край 5 не бързай щото е на юбишит и най-вероятно ще е боклук, фифата и тя отпада. Реално на ден първи evil within-a е задължителен. Пък хбокса си е ПеЦе почти мяйкрософт го погребаха, но затова пък Сони и Нинтендо винаги ще бъдат светлината в тунела, ако ги нямаше тях отдавна да съм спрял с гейминга.
bojosan
Цитиране
30 септември 2017
Фифата жив мъртъв всяка година я вземам,Фар Край ще го пропусна,не че не ми се иска,ама съм окъсен нещо ,Волфенштайн жив мъртъв - и него ще го купувам.А КоД и The Evil нема кво да говориме,знае се.Само че тая година,понеже съм зле с парите няма да ги купувам на премиерата,а ще поизчакам.Само КоДа ще си оставя,останалите ще ги превъртя и продам за да си върна малко от кинтите,горе долу стотина кинта от препродажбите ще загубя.Мразя да правя такива тънки кръчмарски сметки,убиват удоволствието от игрите ,ама дееба и парите,все не стигат.А
bojosan
Цитиране
30 септември 2017
Фифата жив мъртъв всяка година я вземам,Фар Край ще го пропусна,не че не ми се иска,ама съм окъсен нещо ,Волфенштайн жив мъртъв - и него ще го купувам.А КоД и The Evil нема кво да говориме,знае се.Само че тая година,понеже съм зле с парите няма да ги купувам на премиерата,а ще поизчакам.Само КоДа ще си оставя,останалите ще ги превъртя и продам за да си върна малко от кинтите,горе долу стотина кинта от препродажбите ще загубя.Мразя да правя такива тънки кръчмарски сметки,убиват удоволствието от игрите ,ама дееба и парите,все не стигат,а аз няма игра която да не купя,да са една две годишно - иди дойди,но мен всичко ново ме провокира да го пробвам.Не издържам и седмица след премиерата и купувам.
<
1
...
194
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.