Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
246
...
781
>
nightwarrior
Цитиране
12 май 2019
Няма как единия клоун да се обади без другия. Но аз ти прощавам, явно ви е част от волната програма.
BossOfGermany
Цитиране
12 май 2019
Дайте +1 ако искате Pseto да пише статиите в стил като старите (от ранните години на сайта)
Брутални са!!!
LethianDream
Цитиране
13 май 2019
Голям е Псето, но с годините малко "омекна" бруталния му стил Бих казал, че по някакъв начин последните една-две години и аз доста съм попил от този стил. Преди никога не бях ползвал "курви", "ебане", "300 негри" и т.н. в писаните си слова.. Хахахахахха, "Какво ви купуват 200 лева в днешно време? 2 часа с 2 различни курви... " Момчета, статията е от 2011, не съм сигурен, че сега цените са подобни. Аз на курва съм ходил само в Китай около времето, когато е писана статията- там беше 300 юана за час и половина, което в БГ обърнато е към 50 долара/ около 80 лв.
BossOfGermany
Цитиране
13 май 2019
Аз познавам една яка и се предлага за 30лв, то направо без пари
igra4
Цитиране
13 май 2019
Let's make Hategame great again
nightwarrior
Цитиране
13 май 2019
Може, жонглираш ли?
Изтрит потребител
Цитиране
13 май 2019
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
nightwarrior
Цитиране
13 май 2019
Не знам кое е по-страшно, че някой иска да шиба играчкин. Или че другия клоун го е страх да покаже кво е писал и маже с пейнта
Изтрит потребител
Цитиране
13 май 2019
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
nightwarrior
Цитиране
13 май 2019

Хубаво тролиш, ама нали знаеш, че оня няма грам акъл в главата и ще си помисли, че тва го пишеш сериозно. Или тва ти е целта, клоуна да става още повече за смях?

igra4
Цитиране
13 май 2019
Няма лоша реклама, са казали хората😀
darkblue
Цитиране
13 май 2019
охооо играча е варненец, мале се остана да разбера и как изглежда, да го набарам на живо и да го видя дали е толкова отворен колкото тука
BossOfGermany
Цитиране
13 май 2019
Усещам, че много кръв ще се лее из улиците на Варна
Задължително и едно клипче да заснемете
pseto
Цитиране
13 май 2019
Дайте +1 ако искате Pseto да пише статиите в стил като старите (от ранните години на сайта)
Брутални са!!!

И да искам няма как да докарам статии като старите. Аз винаги просто се пускам по течението като започна да пиша и толкоз. sauron93 примерно ми каза, че специално съм се опитвал да измисля някакви сравнения да охуля RDR2 - не, даже сега хвърлих едно око на това ревю и почти нямам идея как са ми дошли сравненията от него наум. Ако погледна по-старите статии ще е същото. Всъщност е леко забавно като чета неща, които съм забравил - сякаш почти друг човек е бил зад тях. Ама туйто, стилът омеква, други неща също омекват, след 10 000+ новини и 300+ ревюта нещата се променят. То в тая сфера не знам колко хора изобщо изкарват 8-9+ години да пишат. Даже не знам кога мина толкова време.

Ама докато мога да псувам живите си противници, когато ме гърбят като кучка в Mortal Kombat 11 знам, че детското още не е умряло и игрите далеч не са ми омръзнали.

Ясно е че уважавания от мен колега igra4 пречи на много хора с точните си, режещи като бръснач компетентни мнения.

igra4
Цитиране
14 май 2019
Нормално е публичните личности да ги обсъждат, освен из гейм средите и работата ми е свързана с известна публичност, така че нищо не може да ме изненада😀
BossofGermany ще хвърчат ПеЦе чарколяци из Варна😀😀😀
<
1
...
246
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.