Хубаво тролиш, ама нали знаеш, че оня няма грам акъл в главата и ще си помисли, че тва го пишеш сериозно. Или тва ти е целта, клоуна да става още повече за смях?
И да искам няма как да докарам статии като старите. Аз винаги просто се пускам по течението като започна да пиша и толкоз. sauron93 примерно ми каза, че специално съм се опитвал да измисля някакви сравнения да охуля RDR2 - не, даже сега хвърлих едно око на това ревю и почти нямам идея как са ми дошли сравненията от него наум. Ако погледна по-старите статии ще е същото. Всъщност е леко забавно като чета неща, които съм забравил - сякаш почти друг човек е бил зад тях. Ама туйто, стилът омеква, други неща също омекват, след 10 000+ новини и 300+ ревюта нещата се променят. То в тая сфера не знам колко хора изобщо изкарват 8-9+ години да пишат. Даже не знам кога мина толкова време.
Ама докато мога да псувам живите си противници, когато ме гърбят като кучка в Mortal Kombat 11 знам, че детското още не е умряло и игрите далеч не са ми омръзнали.
Ясно е че уважавания от мен колега igra4 пречи на много хора с точните си, режещи като бръснач компетентни мнения.