Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
247
...
781
>
nightwarrior
Цитиране
14 май 2019
Ти го плюеш, той си мисли че дъжд вали.
Charcharo
Цитиране
14 май 2019
Return to Castle Wolfenstein албум. Без модове, със форсиран AF и AA, на 5K резолюция:

https://imgur.com/a/VtCJmql

Уви, на конзола това е невъзможно.

darkblue
Цитиране
14 май 2019
Посерко - igra4

каква публична личност си ти бре хахахах, на касата в СБА ли работиш ?
" ПЦ части ще лятят "- така е , ама към главата ти и после зъбките в шепичка

Дай да те видим колко си публичен ? или не ти стиска хахаха

само да не си някой травестит в ПУБЛИЧЕН ДОМ

igra4
Цитиране
14 май 2019
Толкоз просто лапе, чак ми е жал за поста ти, показва само колко си ограничен, нито ще тръгна да се занимавам с деца-тийнчета.
Изтрит потребител
Цитиране
14 май 2019
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
nightwarrior
Цитиране
14 май 2019
играчкин с поредно лицемерно поведение. Та точно ти, точно в този сайт се опитваше да ме заплашваш с бой(колкото и абсурдно смешно да е това).

Или викаш детинско и смешно е само когато другите го правят? Не познавам по-непоследователен и скаран с реалността човек.

Charcharo
Цитиране
14 май 2019
Не се дразни на играчкин. Природата е наказала и него и теоретичните му деца по много жесток начин.

Бъгави гени, болест, страдание, ниско IQ, малко пари.

Язък за простата пача, която би му пуснала.

darkblue
Цитиране
14 май 2019
Igra4 ади дай да се видим на живо, споко няма те пребивам, ама хем да видим кой е прост и кой е лапе. Щото тука се правиш на отворко ама виж се колко си насран. Просто да се видим, да те питам аз в очите що се правиш на такъв, от любопитство го правя. Друго си е когато на живо се посереш психически.
Пък ти токсик да не си му син ? гледам IQ ти същото хахаха, как ревностно го защитаваш.. бих си помисли че му лапаш или той на теб хахаха

@Charcharo
За какво да го пребивам ... то се вижда че е наказан, ама ей тай ако е мъж , да каже дай да се видим да пием по една бира, да се види на живо що е такъв мизерник, да докаже на живо тезата си.

и веднага с този пост

"Толкоз просто лапе, чак ми е жал за поста ти, показва само колко си ограничен, нито ще тръгна да се занимавам с деца-тийнчета. "

това само един посерко може да го напише. Явно като са го правили техните и процесa за " топки " не се получил при него...

igra4
Цитиране
14 май 2019
Добре, утре до Плевенските закуски на шадраваните в 17:30 ме чакай.
darkblue
Цитиране
14 май 2019
До 18:00 съм на работа, до центъра ще ми трябва поне половин час за да стигна. 18:30, 18:35 ? Ако не събота или неделя

и как ще разбера че си ти ?

igra4
Цитиране
14 май 2019
Събота и неделя, става. 18:30 е късно, защото 19:30 трябва да тръгвам за работа.

Ако имаш дискорд, дай си дискордтаг да те добавя.

Изтрит потребител
Цитиране
14 май 2019
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
darkblue
Цитиране
14 май 2019
lDarkbluel#5905

не съм го ползвал това. Кажи кой ден и час

darkblue
Цитиране
14 май 2019
pseto
Цитиране
14 май 2019
Ся ще се видите, ще пиете по две бири и всичко точно. Ако съм се уверил в едно нещо, то е, че трудно можеш да съдиш за хора по форумните им писаници, някои мои приятели пишат като гъзове и тролват здраво в нета, а в реалност нямат нищо общо.

Ама да се върнем на гейм тематика, тая игра силно напомня на Evolve. Ще я видим дали ще е по-успешна. И задължително:

<
1
...
247
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.