Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
258
...
781
>
sauron93
Цитиране
31 юли 2019
И аз тъй . Помня цялото начало на играта ,после като гледах клип се оказа същото. Значи не съм само аз със тези парадокси.

Едит :Сега играх демото на пес 20 и доста ми хареса. И тази година няма да погледна фифито със скриптчетата.

nightwarrior
Цитиране
31 юли 2019
И на мен ми хареса, даже поглеждам Стийм преордър.

Харесва ми подобрената физика на топката. Единоборствата. Намалили са абюзването на финес шотовете от предишната. Абе, има прогрес. Направих няколко онлайн мача снощи(как пък един освен мен не беше с нещо различно от Барселона...) и като цяло беше готино.

Впрочем и новата камера ми допада доста.

Аз всяка година вече - Пес докато ми писне и към края на футболния сезон малко фифа( обикновено от Ориджин волта).

LethianDream
Цитиране
31 юли 2019
Колеги, имам само един въпрос за новия PES, който ще реши съдбата му - СМЕНИХА ЛИ ДВАМАТА КОМЕНТАТОРИ МАЛОУМНИЦИ? Нито геймплей ме вълнува, нито скриптове докато тези коментират.
sauron93
Цитиране
31 юли 2019
Аз на демото не видях коментар да има. Просто има звуци от публиката.

Nightwarrior точно. Единоборствата се усещат по-реални а не сякаш се блъскат 2 дървета както беше в минали игри. Вече се дърпат,блъскат с тела и тн. Усеща се като единоборство и се усеща кой футболист е по-силен физически. Примерно играя със Юве и като вляза със Бонучи на някой атакуващ футболист без физика направо го сваля на земята ,както би се случило и в реалният футбол. Топката подскача,върти се и там видях подобрения доста. Индивидуалността на футболистите също е подобрена. Примерно на пес 19 като играеш със Роналдо имаш чувството че си същият футболист като другите само че с повече скорост. Тука вече се усеща че играеш с Роналдо,начина по-който дриблира с топката и тн. Има си позитиви доста. И аз пускам един преордър пък квото стане.

nightwarrior
Цитиране
31 юли 2019
Да, пес на демо версиите никога нямат коментатори. Ама аз и на фифата спирам коментара от един момент нататък, щото е гнусно повтаряем. Даже тези новите за ШЛ, шест поредни мача, след 6 първи гола едно и също, няма значение за мен или противника... Нула разнообразие.
LethianDream
Цитиране
31 юли 2019
Проблемът не е в повторяемостта, проблемът е начина на коментиране на двамата педали в ПЕС-а- ти ако вкараш някво минорно настроение- а, тоя вкара ебати смешния гол. Ако противникът вкара- лудница, радост, викане, крещене, все едно Бог е слязъл на земята. Във Фифата е абсолютно равномерно и при двата варианта. Не ме разбирай погрешно, аз не искам когато вкарам да има "Моциииии, Моциииии, ААААА", просто искам нормално коментиране. КОЕТО НЕ Е НАЛИЧНО НА ПЕС-А. И основно заради него, година след година си играя ФИФА отначало докрай. И тази година го виждам така - преордър на ФИФА и евентуално ПЕС-а като го пуснат "безплатен" в плюса. Което ми напомня, че днес идват новите игри и е доста вероятно този път ПЕС-а да се намести в август.
nightwarrior
Цитиране
31 юли 2019
Не ми се вярва за плюса след изтеглянето, а едва ли ще искат да си отбият от продажбите на 2020(мисля си, че затова я махнаха миналия).

Коментара в Пес е същата работа, просто не си попаднал на подходящ скрипт. Смисъл и за мой гол са викали и за чужд са били "uh, whatever". Обикновено май викат когато ъндърдога вкара. Но както казах, бързо ги спирам. Звуците на стадиона ми стигат.

igra4
Цитиране
31 юли 2019
Някой с отзиви за Football Manager 2019. Чудя се дали да си купя лаптоп за играта FM 10 вече 11 години игра взе да ми поомръзва
LethianDream
Цитиране
31 юли 2019
@Играч, не съм играл мениджър от години, но и аз тези дни се замислих за FM 2019, тамън е на промоция в Стийм, гледах трейлъра и съм хайпнат.
@Найт, може би проблемът е в мен, защото години наред играя основно FIFA и PES винаги ми е минавал "под радара"- дали заради коментатори, заради липса на лицензи или нещо друго. Може би е добра идея тази година да ги играя заедно и да видя коя е по-добрата игра реално.
nightwarrior
Цитиране
31 юли 2019
Аз го взех мениджъра, но седя и като глупак се чудя с кой отбор да почна. Като направя един сезон тия дни може да дам отзиви, но първо трябва да почна, че нещо ми се мотаят едни еретични мисли.

@LethianDream, няма какво да се лъжем, Фифа и ПЕС си се надпреварват с променлив успех. Честно казано, ако от доста време не си пипал сериозно ПЕС, ти завиждам благородно. Постепенните промени се усещат, а ако скочиш на игра през издание(или няколко, ще е доста драстично). Особено тази година са пипнали доста сериозно Master League-та за първи път от... мисля 2015. Видяното ми вдъхва надежда, че ще ми носи кеф като едно време.

Колкото до лицензите, сериозно, около седмица след релийза(често и по-рано) в нета може да се намери Option file който ти оправя екипи, имена, дори на по-късни етапи вкарва лица, нови първенства и т.н. Преебани са само на Xbox, но ти доколкото знам имаш РС/PS4, тъй че където и да го вземеш, няма да имаш проблем. Аз в момента се чудя къде да го преордърна. В Стийм ще ми излезе супер евтино(до вчера беше 35-37 евро в евтините сайтове), а и ще мога да играя с приятели като пуснат Lite версията, която очаквам и тази година(дефакто безплатна версия на тяхното UT). Плейстейшъна ще има повече народ(вероятно, тази година не беше така) на релийза, после се изравнява с РС-то... сложна дилема ми е, при все че и в двата случая ще си го ирая на тв-то... Трябва да помисля.

pseto
Цитиране
01 август 2019
Аз като отцикля или ако се изнервя никакви коментатори не чувам, тъй че ми е все тая за тях. Но като цяло в PES са супер зле, имам чувството, че репликите са 1:1 в голямата си част с онези отпреди 5, 8 и повече години. Което май е така. Просто вкарват тук-таме нещо по-ново. Ама не могат да ме накарат да не играя цяла игра заради тях. Иначе не пробвах демото на PES 2020, направо го взимам целия и играя. Ама щом и единоборствата са оправени... страхотно. То и в миналата бяха доста по-добри от преди и доста по-яки от FIFA, която заради скриптовете заражда някакви феноменални салта и карамболи, от които можеш да си умреш от смях. Дано с новодошлите кинти Konami наистина стегне PES-а, който с години беше втора цигулка, ама с последните две издания някъде се стегна солидно.

Иначе аз футболни игри - кажи-речи ексклузивно на PS4. Даже не се замислям. Не знам дали имам някакъв куц късмет или какво, ама за PC винаги има повече лаг, хакери, лийвъри и т.н. Преживяването за конзолата винаги ми е по-добро и на FIFA, и на PES. Е, понеже FIFA ми обръща червата я играя по-често за PC, миналата в Premier-а за 30 лева - перфектно. Тъй че PES-а за конзолата.

А що се отнася до Football Manager - той ми е твърдо нье. И то поради една причина - знам какво ще стане и ме е страх да го пускам. Това, което става винаги е - зарибявам се първоначално мега здраво, играя по 15-16 часа на ден, недоспивам, отивам умрял на работа. После в един момент рязко ми става скучен и се отказвам. Ама предпочитам да си спестя недоспиването. Просто не мога да спра навреме, когато някоя игра ме хване, същото е и в Three Kingdoms. И това е голям минус. Е, и плюс, де, че още мога да играя игри като дете. Че ако не ме хващаше нищо едва ли щях да пиша и статии. Ама футболните ми влизат малко повече под кожата.

Апропо още помня как се отказах от един от FM-тата - исках да видя доколко е читава логиката за развитието на мачовете. Която ми се струваше прекалено произволна. Та си пуснах Барселона, сложих някаква тактика, в която всички футболисти са възможно най-изнесени напред (доколкото позволява играта). Май беше нещо от рода на 2 дефанзивни халфа и отпред още 4 атакуващи халфа и 2 нападателя/крила. Нещо от тоя тип беше. Всичко само офанзивни футболисти. С тая тактика пусках мачовете на автоматично и към Нова година бях на няколко точки от титлата. Това беше преди години, де, нещата може и да са пооправени, ама това ми доказа, че FM няма особено много общо с реалността.

LethianDream
Цитиране
02 август 2019
Пуснаха EA Access-a и на PS4 и съм много доволен, всички нови игри на EA ще ги играя така, с изключение на FIFA-та, която ми е преордер по подразбиране. Аз лично съм маниак по детайлите на футболните игри и коментарът ми е адски важен за цялостно потапяне, както и атмосферата на стадионите. Сега идва силния гейминг период- края на август и началото на септември, няма да знам откъде да почна, ще се насъберат много игри в сравнително къс отрязък от време, така беше и февруари-март тази година като се изсипаха сто заглавия наведнъж.
nightwarrior
Цитиране
02 август 2019
Tъп въпрос, ама каталога всички нови ли вкючва? Смисъл на РС са Origin Access, който е предимно за по-стари игри включени във vault-a и Primer, който включва вече новите, примерно Фифата там ще я пробвам и т.н.(в обикновения Аксес фифата идва по-късно през годината например и имаш примерно 10тина часа гейминг преди това). Или и тук има 2 типа абонамент. Питам, щото разглеждах преди дни сравнение на EA Access между PS4 и XBox и първото беше по-постно откъм игри. Може да са вкарали още.
LethianDream
Цитиране
02 август 2019
На четворката е някакъв тип обединение- ЕА Access, има по-стари игри във Vault-a, но и новите игри могат да се играят малко време след излизането им. Още е много нова услугата и не са излезли нови игри на EA, които да тествам, но предполагам ще комбинира двете услуги за PC.
nightwarrior
Цитиране
02 август 2019
Не то и с Праймъра може да играеш стари, просто другото е невъзможно. Конкретно например Madden 2020 има ли го не само за трайл период, а цялата? Просто я ползвам за пример щото излезе съвсем скоро иначе можеше и за Плейг тейл-а, ама той вече повече от 1-2 месеца май вътре, та може да е достъпен и за по-евтиния абонамент на РС.
<
1
...
258
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.