Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
257
...
781
>
pseto
Цитиране
19 юли 2019
Towa GOG Galaxy 2.0 изглежда доста добре. Ще взема и аз да го пусна в даден момент, когато го завършат. Знаят как да напипат пулса, когато поискат CD Projekt Red. Пък и ще помогне на магазина им да лансират някоя промоция тук-таме.

А това Ray of Hope... като гледам има доста работа да се върши. Ама на мен този жанр не ми допада много-много, мултиплейър сървайвъл... много бавно и никакво ми е такова. Ама щом има RPG вътре винаги мога да се замисля.

darkblue
Цитиране
21 юли 2019
pseto
Цитиране
21 юли 2019
Малко... сухичко ми се струва. Да не кажа доста.
DragonSlayer
Цитиране
26 юли 2019
В момента GOG предлагат Venetica за по-малко от 3€. Една стара игра от 2009 год., микс от ролеви и приключенски елементи, щипка мистика, интересна атмосфера, малко нестандартен сетинг (алтернативна Венеция, без елфи или киборги) и малко чизи комбат система. На времето, за мое голямо учудване, доста време прекарах с нея (имам предвид - с играта, не с главната героиня Скарлет), макар да беше малко по-различно от това, което играя по принцип, но начинът, по който се развиваше историята и героинята ми растеше в левъл компенсираха другите недостатъци.

Взех я заради добрите спомени, макар в момента да не мога да се сетя големи подробности, освен че играта имаше добра история, класическа "ролева система" EXP>LVL>New Skill и на моменти доста интересени локации. Може би най-най-най-общото сравнение, за което мога да се сетя е, че играта се чувства нещо като Фабъл с женски персонаж. В добрия смисъл на сравнението, не в полит-коректния такъв.

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Charcharo
Цитиране
28 юли 2019

Нещо нивото на DF пада. Не знаеха, че gfx8XX няма FP16x2 в предишното видео. При все това, обожавам този енджин.

wwtlf
Цитиране
29 юли 2019
как да се свържа с Вас, линкът контакт не работи....Става въпрос за собственика/собствениците на уебсайта.
sauron93
Цитиране
29 юли 2019
Младежи имам една дилема върху която разсъждавам отдавна и не успявам да стигна до решение. Както всички знаем bloodborne е конзолна ексклузивна но проблемът е че имам ясен спомен да съм я играл на компа. В началото ме гонеше някакъв вълк и бях без оръжие. Сега я търся навсякъде за пц и не я откривам. Как тогава човек който няма конзола помни перфектно да е играл играта на компа дори май беше Замунда едишън. От доста време не успявам да реша парадокса. Някой помни ли да я е играл на компа?
nightwarrior
Цитиране
29 юли 2019
Бъркаш се/играл си друго/ползвал си емулатор(малко вероятно).

Играта никога не е била на РС(за жалост) и е една от причините да си взема конзола.

Вариантите както ги виждам са:

1) Гледал си плейтру/walkthrough в нета преди време и някак си се бъркаш, че си я играл(мозъка ни прави щурави трикове понякога)

2) играл си нещо подобно. Макар че не се сещам какво, особено щом споменаваш вълка в началото(по-скоро върколак и не точно те гони, ама да не размиваме)

3) Емулация - проблемът е, че емулацията на ps4 е много бейсик още, да беше ps3/ps2 игра можеше да е в сферата на възможното, макар че ps3 игрите все още са със скандален перформънс съм виждал подкарани и демон соулс и ред деда.

В Замунда(а и по всички тракери) доколкото знам никога не я е имало, щото... Реално няма какво да я правиш.

pseto
Цитиране
29 юли 2019
PlayStation Now? Като гледам го има Bloodborne там, тъй че ако някога си пробвал тази услуга, това ти е разковничето. Аз лично така и не го подкарах на PC, ама и нямам особена мотивация при все, че имам PS4-ка.

@wwtlf, yavor.kyupev@gmail.com ми е пощата. Явно пак съм преебал нещо по сайта и трябват поправки.

nightwarrior
Цитиране
29 юли 2019
Последно като гледах Ps now е сключено за България. Може би с vpn става, не зная.
sauron93
Цитиране
29 юли 2019
Не беше пс ноу ,тая услуга беше забранена за бг като проверявах. Явно това ще остане мистерия за мен. Защото помня моменти от играта а нямам конзола и клипове не съм гледал.
BloodDagger
Цитиране
29 юли 2019
@sauron93 има едно интересно явление наречено Mandella effect, което много точно описва мистерията ти. А сега сериозно, възможно е да си играл нещо подобно; много малко да не кажа никоя друга игра не може да извади подобна атмосфера като Bloodborne. За емулация на PS4 е рано да говорим, въпреки, че на архитектурно ниво PS4 е много близо до едно обикновено PC и на хартия трябва да се емулира по-лесно от PS3.
Ludnichar
Цитиране
30 юли 2019
Понеже в другата тема споделих, че играя Let it die в момента, да използвам случая и се похваля, че достигнах 196 етаж в играта. Рекорд за мен и вероятно въобще за българин, като се има предвид, че имам ранг 108, а следващия в Team Bulgaria е с 85.
И това с Collector (клас боец, който има повече слотове за предмети, но по-слаби характеристики) , другата седмица ще атакувам кулата със Striker. (клас с висока оценка за strength)
Куриозното е, че се справих бързо (изглежда по-лесно, отколкото е в действителност) с боса на 195 етаж, а на 196 умрях от моб.
Souls Games Maniac
Charcharo
Цитиране
30 юли 2019
igra4
Цитиране
31 юли 2019
sauron93, преди доста години така бях сънувал че играя Gears of War и минавам място, което не бях гледал на клип, а след това на клипа се случваше почти същото. Доста странно беше. След тва играх играта на ПеЦе и я заразях на средата
<
1
...
257
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.