А това Ray of Hope... като гледам има доста работа да се върши. Ама на мен този жанр не ми допада много-много, мултиплейър сървайвъл... много бавно и никакво ми е такова. Ама щом има RPG вътре винаги мога да се замисля.
Взех я заради добрите спомени, макар в момента да не мога да се сетя големи подробности, освен че играта имаше добра история, класическа "ролева система" EXP>LVL>New Skill и на моменти доста интересени локации. Може би най-най-най-общото сравнение, за което мога да се сетя е, че играта се чувства нещо като Фабъл с женски персонаж. В добрия смисъл на сравнението, не в полит-коректния такъв.
Нещо нивото на DF пада. Не знаеха, че gfx8XX няма FP16x2 в предишното видео. При все това, обожавам този енджин.
Играта никога не е била на РС(за жалост) и е една от причините да си взема конзола.
Вариантите както ги виждам са:
1) Гледал си плейтру/walkthrough в нета преди време и някак си се бъркаш, че си я играл(мозъка ни прави щурави трикове понякога)
2) играл си нещо подобно. Макар че не се сещам какво, особено щом споменаваш вълка в началото(по-скоро върколак и не точно те гони, ама да не размиваме)
3) Емулация - проблемът е, че емулацията на ps4 е много бейсик още, да беше ps3/ps2 игра можеше да е в сферата на възможното, макар че ps3 игрите все още са със скандален перформънс съм виждал подкарани и демон соулс и ред деда.
В Замунда(а и по всички тракери) доколкото знам никога не я е имало, щото... Реално няма какво да я правиш.
@wwtlf, yavor.kyupev@gmail.com ми е пощата. Явно пак съм преебал нещо по сайта и трябват поправки.