Като игра не мога да го изтрая и 10 минути - натрапващи се маркери и надписи навсякъде, кух монотонен, прост и репетативен геймплей и т.н. Явно се разчита само на визия и кинематография и история, в последните няколко поста само това се коментира, смятам че това е показателно. Всичките асасини са правени по-една заготовка, като я променят леко на 4 години. Всъщност всичките игри на Ubi от 2007-ма насам ги обединяват тези факти
Това Ruiner ми изглежда яко, а изобщо не ми е попадала под радара тази игра.
А по темата за Асасините - геймплеят, особено пък когато си изиграл първите игри и вече паркурът не е толкова нов, теоретично и на мен трябва да ми е брутално скучен, но при игрите, които се получават, не ми е. Вероятно въпросът е дали то допада цялостната концепция. На мен реално не ми омръзват едни и същи неща в своята есенция, стига да има някакви опити за развитие и нещо леко разчупено. Игрите са си едни и същи открай време. Ако от 2-3 шутъра се наситиш на шутърите, от 2-3 RPG-та се наситиш на RPG-то и т.н., то днес няма да си геймър - просто всичко ще ти е омръзнало още като си бил тийн примерно. Вероятно това е есенцията на фенщината - че някоя концепция ти допада толкова, че винаги ти е приятна, дори и да е само леко променена. Независимо дали говорим за игри или пък за филми, сериали и т.н. Примерно аз не съм особен фен на хоръра, да не кажа почти никакъв, гледал съм сравнително малко, но дори при това положение някой по-очевиден откъм развитие хорър ми става скучен брутално бързо. Защото не съм фен. И го осъзнавам. Някой фен на хоръра ще се изкефи, въпреки че той/тя много по-добре от мен ще предскаже какво ще се случи, понеже е гледал десетки подобни филми.