Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
317
...
781
>
Peshp
Цитиране
11 май 2020
Както каза Псето в един коментар. Ще е хубаво да се направи игра в която се обръща повече внимание на тази връжда между тамплиери и асасини, какъвто опит направиха в Rogue. Реално от Алтаир до Origins все се разправяше за любовна/семейна драма и накрая завършва със златна ябълка или както в Одисей с магическото острие на Леонид, което е пак г-д същото. То тва всичко в едно клише се превърна. Харесвам поредицата и като ги гледам няма да я спрат скоро, но ми се иска да се върнат към корените на ордена, а не толкова да ни изпращат в известни епохи.
vanmx
Цитиране
11 май 2020
Да, за мен тия игри си струват само заради историческата възстановка на разни места, както и някой друг як саундрак.

Като игра не мога да го изтрая и 10 минути - натрапващи се маркери и надписи навсякъде, кух монотонен, прост и репетативен геймплей и т.н. Явно се разчита само на визия и кинематография и история, в последните няколко поста само това се коментира, смятам че това е показателно. Всичките асасини са правени по-една заготовка, като я променят леко на 4 години. Всъщност всичките игри на Ubi от 2007-ма насам ги обединяват тези факти

Mitko6000
Цитиране
11 май 2020
Ами не мисля, че всички от 2007 досега трябва да са под общ знаменател. Има изключения. То по тази логика, всяка игра с отворен свят която не е на Ubi е същата. Сега, за асасините съм съгласен донякъде.
И аз искам да се върнат към ордена и концепцията за убийства от Unity. Голямо отворено пространство с няколко възможности, както Хитман.
rosniak
Цитиране
11 май 2020
Всъщност Ubisoft-ските игри са така от поне едно 5/6/7 години (може и повече). Просто видяха че отвореният свят на Skyrim ( а по-късно и на The Witcher III) донесе торби с пари на създателите си и айде и те на влакчето. Видяха че ежегодният Cod и той носи пачки и- дигнаха крак и те... Но не всяка една игра може да се направи да е с отворен свят, голяма карта и рпг елементи и да е добре направено като нямаш добра история (па даже и да е клиширана/пре-употребявана) и развити персонажи.
Mitko6000
Цитиране
11 май 2020
Затова и не искам нов Splinter Cell, ако го направят пак така. Една игра, изцяло подчинена на стелт не работи добре в отворен свят, според мен. Например MGSV. Да, има хубави моменти, но всичко измежду тези моменти, омръзва бързо. Другия проблем на някои игри на Ubisoft, е че добавят различни инструменти и неща които просто забравяш, че имаш. Както мините и отровните стрели в AC 3. И после стандартният геймър се оплаква, че прави едно и също, защото не му се напомня, че има още други неща с които да експериментира. Както и да е, отклоних се малко от темата с тия размисли.
Peshp
Цитиране
11 май 2020
Vanmx то бая игри са много красиви, но навсякъде има текстове, отляво на екрана са ти мисиите, пред тебе точки, къде трябва да ходиш, отдясно там некви лудници, като новини например. То тва го забелязвам във всички Ubi игри, не ме дразни и съм свикнал, но примерно в някой шутър, като far cry ми се иска да виждам само играта, без примерно някакви прозорчета в ъгъла. Не е толко болка за умиране. Вече то зависи от човека, аз на Асасините се кефя като цяло на всичко, на графиката, част от историята, на повечето игри, на персонажите, на механиките, колкото и да са еднакви понякога. Но вече трябва да направят нещо повече.
rosniak
Цитиране
11 май 2020
@Mitko6000- темата е за това- да споделяме мисли, виждания, конструктивни критики и новини за игри.
darkblue
Цитиране
11 май 2020
https://youtu.be/YJaNohiYFc4
LethianDream
Цитиране
12 май 2020
Тази игрица ще направи прехваления Киберпънк за смях, много съм хайпнат, мега любимо изглежда, доста подобно на величествената Ruiner, която я знаем една шепа хора.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=vcsBxA9Q2M0&feature=emb_logo
Charcharo
Цитиране
12 май 2020
Знам Ruiner, жестока игра е.
darkblue
Цитиране
12 май 2020
Ruiner не ми допадна. Тази The Ascent изглежда яка, ама малко стрелбата и движението ми се струва мудно. Напомнят ми на една стара игра, забравих и името, една мацка със синя коса, голямо пушкало и едно куче робот с нея.
darkblue
Цитиране
12 май 2020
pseto
Цитиране
12 май 2020
Тези парагеймърите от IGN могат да накарат и най-яката игра да прилича на дърво. Още ми се е запечатало едно геймплей видео от Dark Souls III как някакъв от IGN умря към 10 пъти от някакъв глупав рицар в първата крепост и най-накрая на 11-ия се сети да избяга от него. Та играта може и да е по-удобна за цъкане, просто мерникът на играещият се лашка наляво-надясно, все едно прави секс по време на това клипче.

Това Ruiner ми изглежда яко, а изобщо не ми е попадала под радара тази игра.

А по темата за Асасините - геймплеят, особено пък когато си изиграл първите игри и вече паркурът не е толкова нов, теоретично и на мен трябва да ми е брутално скучен, но при игрите, които се получават, не ми е. Вероятно въпросът е дали то допада цялостната концепция. На мен реално не ми омръзват едни и същи неща в своята есенция, стига да има някакви опити за развитие и нещо леко разчупено. Игрите са си едни и същи открай време. Ако от 2-3 шутъра се наситиш на шутърите, от 2-3 RPG-та се наситиш на RPG-то и т.н., то днес няма да си геймър - просто всичко ще ти е омръзнало още като си бил тийн примерно. Вероятно това е есенцията на фенщината - че някоя концепция ти допада толкова, че винаги ти е приятна, дори и да е само леко променена. Независимо дали говорим за игри или пък за филми, сериали и т.н. Примерно аз не съм особен фен на хоръра, да не кажа почти никакъв, гледал съм сравнително малко, но дори при това положение някой по-очевиден откъм развитие хорър ми става скучен брутално бързо. Защото не съм фен. И го осъзнавам. Някой фен на хоръра ще се изкефи, въпреки че той/тя много по-добре от мен ще предскаже какво ще се случи, понеже е гледал десетки подобни филми.

darkblue
Цитиране
13 май 2020
Charcharo
Цитиране
13 май 2020
@Darkblue
Изпревари ме. Ето на това сменям проектите си. Евалата за тези промени по UE4.25/5.
<
1
...
317
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.