Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
316
...
781
>
Mitko6000
Цитиране
10 май 2020
@nightwarrior Да, точно това исках да кажа. Беше споменал, че 4 ти е по-слаб от 3. Ок супер, няма проблем. Не съм съгласен, но уважавам това. И това обяснявах на Lethian. Само защото сме на различни мнения не значи, че се тропаме и се хейтим един друг. Не е никакъв проблем да мислим различно. Мисля, че повечето от нас имат някакъв акъл в главата си. Нямаме нужда от врагове, само защото сме изразили различно мнение. И аз се чудя защо въобще обсъждаме едно и също всеки път. Различното мнение не е хейт.
darkblue
Цитиране
10 май 2020
@lyubohar мисля че навсякъде ще има спорове, достигащи до по яростно писане с обиди. Не може играча да троли всеки и то нали си е баш нареждане и да очаква от нас нали позетивност. Ок, разбирам да каже, аз съм конзолен играч и да си хвали игрите там, ама сега на теб ли да ти казвам той как говори ? Много добре знаеш как нарежда. Аз затова му казах когато се заяде с мен за първи път, дай да се видим, да видя на живо що за човек си, тогава най лесно се разбира дали един е прост и ограничен по рождение или просто се кефи да е трол. Дет се вика, ако е готин в реалността може да станем авер. Каво стана, чаках го сумат време, само някакви извинения си намира, затихна, после ми вика аз съм се скатал, е можели да си толкова нагъл ? Сега на всеки негов комента му пиша , хайде играч, казвай кога ? ама си мълчи, е какво ? значи може да нарежда а ни не. Не говорим нали за войната м/у PC и Конзоли... тва е тъп спор, за мен поне. Всеки си играе на това което го кефи. Аз лично не играя на конзоли защото изобщо не ме кефи с джойстик, давал съм много пъте шанс.... но не се получава. Пробвал съм доста при аверите ми който имат, но не е за мен. Ама да си чул от мен, охооо конзолни помияри, тъпанари и т.н ? Много ясно, че ако някоя игра която ме е изкефила за конзола и я пуснат за PC, ще я играя. Както сега пускат HALO за PC, веднага купих пакета. (LethianDream може да го потвърди, имаме аднат в стеем ) Отностно за @nightwarrior , може да е натропал играча някъде без играча да е писал нещо, но според теб, дали преди това играча не е написал 5 обиди и напатки. Тука такава орисия си е създал играча, няма как да има уважение към него. То е ясно че за всеки може да има хора дет го харесват и подкрепят. За Бойко Борисов също има хора дет го харесват, подкрепят, ама според теб дали е готин човек ?
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
10 май 2020
vanmx
Цитиране
10 май 2020
@Charcharo
Аз имах предвид игрите за N64/PS1 - на тях колкото повече подобрения слагаш по-картината, толкова по-грозни стават игрите, защото несъвършенствата по моделите и текстурите започват да вадят очите. А пък тия двуизмерните игри за NES/SNES и по-старите изглеждат няй-добре при 240p на CRT екран и това не е само според мен. То даже си има едно такова течение в изкуството, където нарочно се пренебрегва качеството на звук или картина, като например черно белите филми през 21-ви век или блек метъла

Относно притежанието на хардуера аз казах че ми е ясно че не всеки би тръгнал да събира конзоли. При условие че средностатестичиския геймър не би погледнал една игра ако се смята за стара, то какво остава ако трябва да се вкарва във филма И с покупка и инсалиране на допълнителен хардуер, струващ понякога доста пари и вземаш много място. Тук емулатора се явява като някаква опция за някакъв такъв човек, който поради някаква причина е разбрал за някаква по-стара игра и случайно се е решил да я пробва.

За Doom 3 съм съгласен, то тази игра даже ми у трудно да я възприема за ретро.

Mitko6000
Цитиране
11 май 2020

Това е concept footage на неизлязла POP игра от 2012 някъде. Доколкото разбрах са я разкарали, за да се фокусират върху игри с отворен свят. Ето докъде ги докара.

nightwarrior
Цитиране
11 май 2020
Саднах се. Принца ми е любима поредица, а това изглежда като пълна лудница. Ако това е от 2012 не знам как АС е спечелил, при положение, че тогава излезе един от най-слабите, а именно тройката. Макар че... То е ясно, асасина е бил сигурния залог, знаели са, че ще продаде, дори да е зле, както по мое мнение беше. Жалко.

Но не всичко май е било на вятъра, паркура е доста плавен, нещо което видяхме в последствие в АС серията. Също и бягането из рушащия се град много ми прилича на един момент от Rogue.

Но ми се иска да пуснат игра в двата им франчайза, които са ми най-много на сърце, а прашасват от години - Принца и Splinter Cell... Размечтах се...

pseto
Цитиране
11 май 2020
Ако става дума за консервация на игрите, мисля, че конзолните такива днес ще имат повече нужда от такава (след 10-15 години), отколкото по-старичките такива. Когато бързият интернет беше лукс, особено на запад, разработчиците се опитваха да доставят далеч по-работещи игри. Днес Day 1 като вкараш диска в конзолата и почва да се сваля пач 10-20-30-40 GB, без него не е ясно дали играта изобщо ще работи както трябва. Като се спре поддръжката на дадена игра и тези пачове спрат - самата игра също няма да може да се играе както трябва.

Това е интересна тема, и назад сме я дискутирали. Истината е, че големите компании не се интересуват от игрите като някакъв вид изкуство. Те виждат игрите като продукт. За тях е по-важна самата интелектуална стойност, брандът, марката. Именно заради това на някой разпространител няма да му дреме толкова, ако дадена игра загине и няма да може да се изиграе никога, стига да притежават марката за тази игра и да могат някога да я преиздадат и да изкарат пари.

Между другото съм бил от тази страна на барикадата, макар и в много по-малък мащаб, преди години работех в една онлайн медия, в която бях вкарал доста сърце в статиите, които написах - в крайна сметка шефът реши да дръпне шалтера в един момент, заеба сървъри и всичко и цялото съдържание изчезна от лицето на интернет завинаги. Има разни остатъци в Waybackmachine, ама не толкова много. Чувството да се загуби безвъзвратно нещо, в което си влагал страст е доста гадно, но и покрай това научих доста важен урок - това, което си е твое си е твое, когато си наемен работник не е задължително някой да споделя същата страст, напротив. Ама това като малко странични размишления.

П.С. Assassin's Creed III е една от най-добре продаващите се игри в серията. Със сигурност издуха тези с Ецио. Слаба или не, важно е колко продава. Макар че след това Ubisoft спряха да правят подробни разбивки за това коя игра се продава добре и коя - не, само ако нещо е тотален провал го отбелязват и предприемат мерки.

Veluvian
Цитиране
11 май 2020
Много ми липсва PoP. Чудя се дали не го пускат и от геополитически причини, понеже Иран се явява все пак някакъв цивилизационен опонент на запада, като допълнителна причина, освен разбира се техния разграфен маркетинг. От гледна точка на компаниите, дръж една поредица в латентно състояние докато другата ти изкарва приходи и ако спящата поредица посъбере хайп, може да й дойде реда за още една игра. Не зная защо не се прие така добре, но последният PoP беше много готин, но изглежда това е дръпнало Юбисофт от активна работа по PoP.
Mitko6000
Цитиране
11 май 2020
Аз лично харесвам AC3. Бъговете настрана, ми дойде като свеж въздух след като издоиха Ецио за още 2 игри след двойката. Харесах и Конър като герой, а всички масово реваха, че не е харизматичен като Ецио, който нека сме честни, също не беше най-оригиналният герой. Презентираха историята по интересен начин, където не всичко е черно и бяло и асасините и тамплиерите не са толкова различни.
А за POP, и на мен ми е от любимите поредици, вчера даже врътнах Sands of Time отново. Класическа игра, която за мен не остарява. За Splinter Cell мисля, че не правят нова, защото не могат да я префасонират в игра с отворен свят, както направиха с Ghost Recon. И по-добре, защото ако резултата е като Breakpoint, по-добре е да си остане в гроба.
Последния POP не се прие добре, защото се върнаха към Sands of Time трилогията, която на практика беше завършена. Историята която ни представиха беше изсмукана от пръстите. Бойната система омръзваше доста бързо. От друга страна пък, тази от 2008 също я хулиха, че не можеше да се умре и беше монотонна. Ама като се опитват да угодят на всички, така става.
darkblue
Цитиране
11 май 2020
Аз пък бях точно обратното, Ецио ми харсваше. А като пуснаха assassin's creed revelations Ецио беше уникален за мен. За Конър... не беше лош, но не ме грабна като герой. Боя с сдвете брадви беше мн як с него.
За принца, дано да пуснат нещо ново. За мен последния добър принц беше prince of persia warrior within, от там нататъка бяха ташак.
Mitko6000
Цитиране
11 май 2020
Не съм казал, че не харесвам Ецио. Напротив, мисля че е добър като герой, макар и неоригинален. Напомняше ми малко за Зоро честно казано. Проблемът е, че след двойката не мисля, че трябваше още да го доят. Brotherhood и Revelations бяха като експанжън на 2 (една от любимите ми игри) и най-накрая с 3 имаше нещо ново.
Любимата ми част на принца е Two Thrones и после Sands of Time. Warrior Within ми хареса само заради атмосферата донякъде, Godsmack и преследванията с Дахака, но беше изключително бъгава. Босовете нямаха много разнообразие и островът на времето, бързо писна като локация. А във Two Thrones се опитаха да комбинират WW и SoT. Имаше разнообразни пейзажи. Босовете бяха по-добри (с малки изключения). И като цяло, с кеф си я преигравам през няколко години.
Разбира се, всичко това е мое мнение.
darkblue
Цитиране
11 май 2020
@Mitko6000 не, че ти си казал, просто споделям за мен какво беше
Peshp
Цитиране
11 май 2020
Според мен Ецио е толкова харесван персонаж, защото направиха цяла трилогия за живота му. Видяхме как се ражда и в кратката анимация Assassin's creed Embers се вижда и как умира и на всичкото отгоре присъстваше и в Assassin's creed Chronicles. На мен от трилогията най ми хареса Revalation, защото беше някак по-различно, този път който той е поел за да търси отговори и също тези кратки сцени от края на живота на Алтаир ми допадна. За разлика от останалите игри, всяка игра с различен персонаж.

Тройката беше интересна. Там много се изкефих на бруталната бойна система и също на израстването на Конор. Самият Конор ми беше малко дразнещ, нон стоп ни занимаваше с неговите семейни драми и неговата висша цел, да отмъсти на баща му Хайдъм (май така се казваше). Хареса много и цялата тази лудница около семейство Кенуей. Първо почна с Конор, после с дядо му Едуард от black flag и накрая с Шей, който с помощта на Хайдъм става Тамплиер. Но иначе Ецио ми остава топ персонаж.

Mitko6000
Цитиране
11 май 2020
Принципно, първо е Едуард, защото е дядо на Конър, после е Шей. Но да, и аз харесвам историята на Revelations, за разлика от Brotherhood, където нямаше толкова моменти от личния живот на Ецио. Беше си предимно само за братството, с някой друг личен момент. В Revelations имаше малко повече чар, имайки предвид, че Ецио е на 52-53. Още харесвам 2 най-много обаче откъм история, след това 3. И може би 4, особено заради края, който има интересно послание.
rosniak
Цитиране
11 май 2020
Кеф ти в Асасините да се разхождаш из средновековна Италия, революционна Франция, кеф ти Викторианска Англия- страхотно направени и носещи духа на епохата си. НО, самата основа на историята на играта има нужда от голяма промяна, защото във всеки един Асасин е г/д едно и също (може би само в Rogue не е така, но и Rogue първо излезе за конзоли, PS3/Xbox360 и по-късно за PC и Ps4/XbOne)- семейна драма на главният герой и той е бутнат към една от фракциите. Намесиха и тази Ису- цивилизация, а съвремието е мамата си трака. Геймплеят е добър и зарибяващ и с малкото промени и неща, които вкарват го разнообразяват от време на време. Мисля че е време обаче да и теглят чертата на тази серия- с една игра само в настоящето и да се приключи. Обаче носи на Уби торби с пари, така че надали ще му видим края скоро. И да, това е моята "сладка гейм вина" :d
<
1
...
316
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.