Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
319
...
781
>
DragonSlayer
Цитиране
15 май 2020
Видях, че можеш да береш китки, одобрявам.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
rosniak
Цитиране
15 май 2020
А igra4a дали одобрява събирането на китки и билки?
lyubohar
Цитиране
15 май 2020
Ми не знам какви записки ще си водят Ubisoft, но това изглежда ужасно. Няма нищо общо с по-ранните видеа, някакво размито е и с ниска детайлност. Даже тръгнах да си сменям резолюцията на клипчето, защото реших, че YouTube нещо ми е суичнало на 720p или по-ниско.
rosniak
Цитиране
15 май 2020
А аз мислех че съм единственият с такъв проблем.
vldir
Цитиране
15 май 2020
lyubohar и на мен ми направи впечатление.
Тази игра кво ще прадставлява ся? Микс асасин, вещер, дарк соулс? рпг ли е?
nightwarrior
Цитиране
15 май 2020
Бе, и на мен ми се стори, че е даунгрейдната визулано, ама пак е доста красива. Аз се хайпнах, ще видим.
igra4
Цитиране
15 май 2020
Клипа в тубата е с ниско качество, иначе си личи, че е мн красива графиката. Дракончо, да одобрявам, и тва са различни материали, за крафтване на ъпгрейди примерно за оръжие. Не като вещерчето, да ми зависи играта от това. Ти драконе няма да я играеш, твърде е раздвижена и екшън игра,не е някво ммо или там космическите симулатори😀
igra4
Цитиране
15 май 2020
Слава богу, че не е дарк солс, достатъчно такивапигри станаха 😀
pseto
Цитиране
15 май 2020
Това бране на билки не е като онова бране на билки, съвсем друго си е, PS4 ексклузивно. Но да, видеото е грозновато, покрай RDR2 нямаше как да не се загледам първо в опашката на коня, защото това (плюс детайлите на топките му) са едно от най-важните неща в игра. Биеше си направо на 10-годишна игра. Не мисля, че проблемът е в YouTube видеото, проблемът е в настройките на самата игра. Не знам дали за нуждите на презентацията не са пуснали видео с по-ниско качество, не би трябвало това да е финалната игра - но ми се струва, че имат някакви сериозни технически проблеми Sucker Punch, даже като нищо могат и още да я отложат.

Иначе стилът ми харесва. От онова, което беше показано като геймплей - имам някои сериозни резервации. Битките ми изглеждат доста автоматични в стила на Assassin's Creed от Ецио ерата (задържаш блока и си почти безсмъртен, с париране убиваш противник с един удар), но това може и да е начална зона и да са лесни. AI-то също се държи леко дебилно.

Като цяло имам някакво съмнение, че играта ще е недовършена. Ще видим дали Sony ще я изръшка през вратата или ще гони максимално качество. Обикновено залагат по-скоро на второто с ексклузивите.

rosniak
Цитиране
15 май 2020
Типичен igra4kin, pse, хич не се и учудвай... Битките и на мен на това ми заприличиха.
igra4
Цитиране
16 май 2020
Лесните противници умират от един удар. Може да има левели като последните асасини. Даже в една от битките се видя хелтбара на единия противник и с 2-3 удара го свали. Също и няма цензура като асасините, на единия от монголците му беше отрязъл ръката, докато в асасините ги правиш на кайма от комбота и си сидят целички телата. Харесват ми асасините, но е смешно да се сравняват, във всеки аспект са по назад от Тушима. Ексклузива, парите и свободата на разработка която дават Сони на кадърните и одобрени от тях студия, винаги ще дават резултат.
nightwarrior
Цитиране
16 май 2020
Мъка, мъка...
Charcharo
Цитиране
16 май 2020
https://gnd-tech.com/2020/05/were-in-the-remake-era-of-gaming-here-are-other-remakes-we-need/
rosniak
Цитиране
16 май 2020
https://blog.bioware.com/2020/05/15/may-anthem-update/ Новини около Anthem Next
lyubohar
Цитиране
16 май 2020
@Charcharo: Пичът просто си е листнал любимите игри. Няма лошо, но не виждам как нишови хорър заглавия ще стоят то Morrowind и Fallout в списък "какви римейкове искаме". Иначе от останалите заглавия само Prey ме озадачава. За мен единствената роля на тази игра във вселената беше да даде името си на Prey (2017).
<
1
...
319
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.