Това бране на билки не е като онова бране на билки, съвсем друго си е, PS4 ексклузивно.

Но да, видеото е грозновато, покрай RDR2 нямаше как да не се загледам първо в опашката на коня, защото това (плюс детайлите на топките му) са едно от най-важните неща в игра. Биеше си направо на 10-годишна игра. Не мисля, че проблемът е в YouTube видеото, проблемът е в настройките на самата игра. Не знам дали за нуждите на презентацията не са пуснали видео с по-ниско качество, не би трябвало това да е финалната игра - но ми се струва, че имат някакви сериозни технически проблеми Sucker Punch, даже като нищо могат и още да я отложат.
Иначе стилът ми харесва. От онова, което беше показано като геймплей - имам някои сериозни резервации. Битките ми изглеждат доста автоматични в стила на Assassin's Creed от Ецио ерата (задържаш блока и си почти безсмъртен, с париране убиваш противник с един удар), но това може и да е начална зона и да са лесни. AI-то също се държи леко дебилно.
Като цяло имам някакво съмнение, че играта ще е недовършена. Ще видим дали Sony ще я изръшка през вратата или ще гони максимално качество. Обикновено залагат по-скоро на второто с ексклузивите.