Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
320
...
781
>
Charcharo
Цитиране
16 май 2020
Харесвам Prey 2017... но не колкото Prey 2006. Не съм съгласен там. Preyshock трябваше да има друго име. А Prey от 2006та трябва вече да се продава пак да ги...
lyubohar
Цитиране
16 май 2020
Не че беше лоша играта, изиграх я навремето, но чак пък римейк? Имаше къде-къде по-добри шутъри от тоя период.
Charcharo
Цитиране
16 май 2020
Не се сещам за много такива. Честно.
lyubohar
Цитиране
16 май 2020
Half-Life 2, Bioshock, Crysis, Portal, Doom 3, STALKER (разбира се), Borderlands. Айде, СТАЛКЕР си получава заслуженото внимание от мод комюнитито, но останалите бих изиграл много преди да се сетя за стария Prey.
Charcharo
Цитиране
16 май 2020
Half Life 2 не е за римейк а и е от 2004та, тя все още получава engine ъпгрейди. Crysis ще има remaster но е от 2007ма. Същото и за Bioshock, тя даже има ремастер:
https://store.steampowered.com/agecheck/app/409710/

Аз лично така ги нареждам иначе:
STALKER > Half Life 2 > Crysis > Prey > Bioshock = Quake 4 > DOOM 3.
Portal e пъзел игра . На иначе аз харесвам всичките игра, които изброи. Смисъл, кефят ме. Просто ми е тъжно, че Prey не е за продан и че има тези гадни engine проблеми.

Да ти кажа и Quake 4 и DOOM 3 заслужават Remaster на id Tech 7. Или поне Remake на Wolfenstein 2009 версията на id Tech 4. DOOM 3 BFG е кофти.

lyubohar
Цитиране
16 май 2020
Е аз казах "от тоя период", не точно от тая година Portal може би наистина не е точно за тая група, иначе HL2 си изглежда доволно dated.
Charcharo
Цитиране
16 май 2020
Не бих казал не на remake или дори remaster на HL2... но не знам. Някакси не е нужно. Пък и тя се ъпдейтва и е на Source 2013 вече а не на 2004.
Но един HL2 на Source 2... да не би било зле.
lyubohar
Цитиране
16 май 2020
Ами играх Black Mesa, който не знам точно на кой HL2 енджин е, но не изглеждаше особено добре.
Charcharo
Цитиране
16 май 2020
На Source 2013 е също. Доста по-добре от HL2 изглежда, но наистина не е на нивото на модерен енджин.

Но колкото и да е изненада не ми пука толкова за графиката на мен. Дори HL1 е OK.

bojosan
Цитиране
16 май 2020
Пичове кой от вас ще купува TLOU 2 в деня на премиерата ? Аз съм първи
rosniak
Цитиране
16 май 2020
Да не се избиете с igra4a кой да е първи!
bojosan
Цитиране
16 май 2020
TLOU 2 се очаква като играта на всички времена . Пет години я правят ! God of War го съсипаха, дано не са съсипали и нея.Аз много я чакам, но очкакванията ми не са големи.Щото в последните години се обезверих по отношение на игрите. Заклел съм се ако ме разочарова - и трите конзоли в Olx и приключвам с гейминга . Имам в предвид с платения.Един комп си вземам и повече до края на живота си пари за игра няма да дам.
Mitko6000
Цитиране
16 май 2020
Не съм съгласен за GOW. Поредицата в един момент се изтърка и беше супер издоена. Всяка игра геймплейно беше почти една и съща, само малко различни оръжия, магии и история. Измислиха нещо различно за поредицата и според мен се получи. Късмет с недаването на пари за игри, защото с денувото, кракването отнема много повече време,но ти си знаеш.
igra4
Цитиране
16 май 2020
Човека е фен от първата до последната и разбирам що недоволства, и на мен последната ми беше променена. Хареса ми но, първите 3 год ъф уара са по добри за мене. Асасина също го промениха последните две игри, от там и концепциите много се променят.
Mitko6000
Цитиране
16 май 2020
God of War 2 ме кефи. 3 не съм играл. Първият ми беше много скучен по някаква причина. PSP игрите са сравнително добри, като се има предвид хардуера на който са излезли. Ascension си беше доене отвсякъде с добавен мултиплейър. Дори махнаха второстепенните оръжия и пак беше същото. След всичко това, новата игра ми дойде като свеж въздух и определно ми харесва повече. Разбира се, всичко това е мое мнение. Само защото нещо е различно, не значи че е лошо, стига да не го доят както Ubisoft направиха с AC Odyssey последно. Origins излезе свястна игра, според мен. И после хоп, Odyssey на следващата година, с добавен грайнд и микротранзакцийки.
<
1
...
320
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.