Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
356
...
786
>
HighFist
Цитиране
02 септември 2020
nightwarrior
Цитиране
02 септември 2020
Мен ме е много страх от готови конфигурации, щото пестят пари от основни неща. Нагледах се на страхотии при конфигурации на приятели. То не беше захранване за 40 лева(2000 цена на конфигурация), дето изгоря на втория месец, то не беше евтино ssd без dram, дето не беше кой знае какво надграждане над hdd. Не казвам че тази конфигурация е такава, не знам озон пестят ли и какво, ама... мен би ме било страх.
lyubohar
Цитиране
02 септември 2020
This.

Не си ли го сглобиш сам след половин година рисърч, не ми го хвали

Иначе моите конфигурации винаги са изкарвали по около 6г. с една смяна на видеокарта в средата на тоя период (и евентуално ram/storage, ако е нужно).

Сега откак минах на лаптопи ситуацията е по-различна, но това е друга тема.

HighFist
Цитиране
02 септември 2020
The_Doctor46
Цитиране
02 септември 2020
Даваш бюджет и ти постваме чарковете
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
02 септември 2020
HighFist написа
Имам чувството, че ми е минало времето за тези неща.

И аз като се замисля май одъртях и не ми се занимава. Донякъде затова минах на лаптопи. То реално там го има същия риск, даже е по-зле На десктоп машината поне можеш да си смениш нещо ако са минали прекалено тънко.
Charcharo
Цитиране
02 септември 2020
darkblue
Цитиране
02 септември 2020
2080 - луд ли си HighFist - най калпавата серия.
HighFist
Цитиране
02 септември 2020
morgoth_srs
Цитиране
02 септември 2020
@HighFist
С темпото на растеж на размера на новите игри ми се струва, че SSD 512GB е малко. А инсталация на игри на HDD през 2020г. ми се струва излишно мъчение. Иначе предвид, че не са написали какви са ми се струва, че са пестили от дъно и видеокарта - там вариациите в цените са най-големи. Съмнявам се, че са сложили gen 4 nvme ssd. Отделно X570 има и вентилатор, който при някои модели дъна май е доста шумен, но пък плюс е, че можеш да сложиш повече от едно gen 4 nvme ssd (освен ако не са пробутали модел дето няма допълнителни слотове, но май не се сещам да има такива). Иначе изчакай половин-един месец да излязат предложения с новите NVidia видеокарти.

Иначе най-добре си вземи PC-то на части и викни тази кака да ти го сглоби

HighFist
Цитиране
02 септември 2020

lyubohar
Цитиране
02 септември 2020
morgoth_srs написа
Иначе най-добре си вземи PC-то на части и викни тази как да ти го сглоби
Тази след това видео 100% е имала и час за кастинг при Rocco Sifredi.
lyubohar
Цитиране
02 септември 2020
HighFist написа
А пък при лаптопите, вярно всичко трудно се сменя, и събира прах, и можеш да разлееш нещо...

Онзи ден разлях кафе, но оцеля Иначе и аз цял живот съм бил негативно настроен към гейминг лаптопите, но вече не бих се върнал на десктоп машина за нищо на света.

Вече целият ми живот е в лаптопа - бачкам на него, играя на него, пускам си сериали в леглото понякога, освен това е Plex/Emby сървър. И като ходя на семейна почивка геймингът си е с мен, иначе да съм се самоубил досега

morgoth_srs
Цитиране
02 септември 2020
Имаше едно култово нейно килипче. Нпарави воден кръг, но вместо класически с помпа, резервоар и радиатор, свърза маркучите към чешмата и канала на мивката. Отваря кранчето... и изненада - спряли ѝ водата
pseto
Цитиране
02 септември 2020
Геймърският лаптоп е нелоша инвестиция, и аз не съжалявам и грам за него. Естествено, че за 3 бона щях да си направя звяр PC, колкото излезе моята машина (плюс лихвите, че я взех на изплащане). Ама както казва lyubohar на почивки геймингът си е с теб, аз също всичко съм си забил вътре (без работата, за нея си имам служебен лаптоп, ама може би е по-хубаво, че работата не ми е на личната машина). Има си плюсове и минуси. А най-големият - като играеш нещо по-тежко и машината ти е върху краката направо се запалваш. Аз заради това си имам една дъска от ламинат, с която подпирам лаптопа. Е, и дисплеят е малък, на мен някак не ми е удобно да играя PC игри на телевизора, нямам идея защо.

Ама да, да дадеш 3 бона за PC и да не си го сглобиш сам ми се струва направо кощунствена мисъл. Макар че аз още не съм стигал до този момент в живота си, освен най-първият ми компютър не помня дали съм давал повече от 500 лева за ъпгрейд. Тук 500, там 200, после 300... а PC-то все кенеф.

П.С. Сега се зачудих нещо интересно - дали в последните 20 години не съм ъпгрейдвал един и същи компютър малко по малко безброй пъти, дотолкова, доколкото винаги е бил наполовина еднакъв с преходната итерация, но същевременно се е сменил изцяло 4-5-6 пъти.

<
1
...
356
...
786
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.