Не си ли го сглобиш сам след половин година рисърч, не ми го хвали
Иначе моите конфигурации винаги са изкарвали по около 6г. с една смяна на видеокарта в средата на тоя период (и евентуално ram/storage, ако е нужно).
Сега откак минах на лаптопи ситуацията е по-различна, но това е друга тема.
Иначе най-добре си вземи PC-то на части и викни тази кака да ти го сглоби
Онзи ден разлях кафе, но оцеля Иначе и аз цял живот съм бил негативно настроен към гейминг лаптопите, но вече не бих се върнал на десктоп машина за нищо на света.
Вече целият ми живот е в лаптопа - бачкам на него, играя на него, пускам си сериали в леглото понякога, освен това е Plex/Emby сървър. И като ходя на семейна почивка геймингът си е с мен, иначе да съм се самоубил досега
Ама да, да дадеш 3 бона за PC и да не си го сглобиш сам ми се струва направо кощунствена мисъл. Макар че аз още не съм стигал до този момент в живота си, освен най-първият ми компютър не помня дали съм давал повече от 500 лева за ъпгрейд. Тук 500, там 200, после 300... а PC-то все кенеф.
П.С. Сега се зачудих нещо интересно - дали в последните 20 години не съм ъпгрейдвал един и същи компютър малко по малко безброй пъти, дотолкова, доколкото винаги е бил наполовина еднакъв с преходната итерация, но същевременно се е сменил изцяло 4-5-6 пъти.