Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
355
...
786
>
The_Doctor46
Цитиране
01 септември 2020
Charcharo,аз се чудя дали да не изчакам 20Gb vram версията на RTX 3080 ако я има въобще. За сега съм се прицелил към RTX 3090.

P.S. почти съм сигурен,че AMD няма да извадят нещо по-добро. Може и да са близо,но пак малко по-бавни. Дано ме опровергаят де. Конкуренцията е хубаво нещо. Та за сега ,NVIDIA ftw.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BundyBari
Цитиране
01 септември 2020
Edit: Грешката е моя, коментара ми беше за в другата тема
lyubohar
Цитиране
01 септември 2020
Charcharo написа
Май ти пука за графиката повече отколкото на мен аз без проблем си цъкам къстъм Quake 1 нива момента. Достатъчно добре изглежда.

Не ми пука точно за графиката, играя един куп стари игри, пука ми за естетиката. Това просто е адски грозно, болят ме очите като го гледам.
Charcharo
Цитиране
01 септември 2020
@lyubohar Странно. Looks good enough to me.

@The_Doctor46
RDNA 2 е подобна в perf/watt. Не знам за perf/die size но и там уж са наравно. Ако са наравно в двете или близо, значи са на едно ниво като архитектура. Не мисля, че AMD имат толкова голям чип, но аз не искам да се състезават с Nvidia за 600-700mm^2 чипове. Искам да се върнат към стратегията от 2008ма.

Та наистина GTA V Online е боклук като user experience. По-аматъорска работа от това не съм виждал никога. И по-дървен и зле направен интерфейс поне аз лично не съм виждал.

Не знам какво виждат децата в това и какви нерви от стомана имат за да се оправят с толкова аутистичен продукт. Отказа ни тази игра. Ето това е дървено. На макс.

lyubohar
Цитиране
02 септември 2020
Може да съм попаднал на някаква конректна сцена с повече ефекти, не гледах много дълго в интерес на истината
darkblue
Цитиране
02 септември 2020

Charcharo
Цитиране
02 септември 2020
Искам нова версия на това за Gaming Ampere:

https://www.nvidia.com/content/dam/en-zz/Solutions/Data-Center/nvidia-ampere-architecture-whitepaper.pdf

darkblue
Цитиране
02 септември 2020
Peshp
Цитиране
02 септември 2020
Надявам се с amd конфигурацията ми, все пак да върви добре, че почвам малко да се притеснявам как ще ги подкарвам бъдещите игри, особено Ubisoft-те, че при тях винаги имам някакви проблеми с fps дропове, изключение последните два far cry. При cyberpunk да я оптимизират добре и може все пак да и се насладя на красотите.
Charcharo
Цитиране
02 септември 2020
Ще видим. Ще я тествам на RX 580ката и на 5700 XT ама не знам. Мисля, че ще върви добре.
HighFist
Цитиране
02 септември 2020
Charcharo
Цитиране
02 септември 2020
Доста надценено е. Не ме радва особено сега в момента като идват нови части. Иначе е като моята машина уж, почти.
Charcharo
Цитиране
02 септември 2020
HighFist
Цитиране
02 септември 2020
The_Doctor46
Цитиране
02 септември 2020
HighFist написа
Ако попаднеш някъде, пусни ми някаква готова конфигурация в този ценови диапазон или по-евтина, но задължително да става за чист и безпроблемен 4к гейминг и да не налага ъпгрейд в следващите 6-7 години.
Това е невъзможно или почти. В този ценови диапазон и да откараш 6-7 години без ъпгрейд,но да играеш безпроблемно е малко вероятно. За сегашната ми конфигурация дадох навремето повечко от това,което си постнал,играя все още всичко на масимални настройки,но е на 4.5 години.Сега ще правя нова. Монитора ми е 2К за сравнение.И да,точно тази конфигурация е доста надценена на фона на излизащите нови карти и Ryzen процесори.Изчакай малко и за същите пари може да се вземе нещо наистина добро.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
<
1
...
355
...
786
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.