Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
370
...
781
>
lyubohar
Цитиране
28 октомври 2020
pseto написа
Аз утре си взимам абонамента за Uplay+, вече Ubisoft+, и съм шапка на тояга и с кучетата, и с Валхалата. Ей това ти е един от плюсовете на PC гейминга.
Струва ли си за 1-2 игри? Чудя се хората с EA Access или Ubisoft какво толкова играят. Че ме сърбят ръцете за още някой, но буквално по 1-2 игри си харесвам. На мен засега Game Pass ми се вижда най-смислен, там имам игри за няколко месеца напред.
sauron93
Цитиране
28 октомври 2020
pseto написа
Аз утре си взимам абонамента за Uplay+, вече Ubisoft+, и съм шапка на тояга и с кучетата, и с Валхалата. Ей това ти е един от плюсовете на PC гейминга.

И на пс4 ги има тези планове. Само че дали услугата е добра колкото на пц не знам.

pseto
Цитиране
28 октомври 2020
Аз си взимам абонаментите за месец и това е. Веднага след като ги платя ги спирам. Та в конкретния случай за 30 лева Valhalla-та плюс Legion ми идват перфектно. Доколкото помня ти си оставяш абонаментите да си текат, не че и мен ще ме фалира някой абонамент, ама ако не го ползвам редовно нещо ме човърка, че хвърлям пари на вятъра.

Интересно ми е колко измекяри има като мен, които си плащат за по месец и после спират услугите.

sauron93 написа
И на пс4 ги има тези планове. Само че дали услугата е добра колкото на пц не знам.

Uplay+ го няма за конзоли (доколкото знам, сега и проверих, че не го предлагат). EA Access (вече EA Play) го има, но това е по-евтината услуга, която включва само библиотеката с по-стари игри на EA. EA Play Pro, дето включва и най-новите премиери, го има само за PC.

Peshp
Цитиране
28 октомври 2020
https://youtu.be/zxUGScOWxys
lyubohar
Цитиране
29 октомври 2020
pseto написа
Интересно ми е колко измекяри има като мен, които си плащат за по месец и после спират услугите.

О, и аз съм го правил това за конкретни игри. Makes sense абсолютно. Това ми беше въпросът всъщност - дали искаш нещо конкретно да изиграеш, или си го активираш за по принцип, което би ме учудило.

Аз си държа само Геймпаса, защото е много евтин в момента и защото има игри за няколко месеца напред. Но ако свършат го спирам, няма да го оставя да си тече просто ей така. Също съм си спрял ПС+, защото не виждам голяма файда.

LethianDream
Цитиране
29 октомври 2020
При мен си стои по цяла година Плюса и EA Play на PS4. EA Play си я ползвам идеално за демота на игри, там имаш 10 часа цъкане на пълна игра. Ако ми хареса, не си я купувам, ами стоя и чакам, те след няколко месеца я пускат в услугата и тогава си я цъкам пълноценно. Но благодарение на това, за 7 лева на месец си цъкам целия каталог на EA и НЕ купувам нищо ново на EA
darkblue
Цитиране
29 октомври 2020
@rosniak - добре звучи

Charcharo
Цитиране
29 октомври 2020

Това не го очаквах честно. Трябва да разгледам още такива особено с DX12 игри, че е очевидно, че Vulkan е най-доброто.

vldir
Цитиране
29 октомври 2020
Как е Watch dogs? Цената за Ps4 е космическа. Аз втората не харесах.
bojosan
Цитиране
29 октомври 2020
Тоя Watch Dogs играе ли го некой в света ?
Rostik79
Цитиране
29 октомври 2020
Първата на два пъти я почвах и ми беше интересна, но нещо ... де да знам ... не я завърших. Някой ден като имам време може да я изиграя цялата. Имаше хитри идеи и много съдържание. Двойката не ми е в списъка, макар че я прибавих безплатна като я пуснаха добрите хора от Юби. Легиона ми е по-любопитна и смятам да погледам малко стриймове и нататък да я видим, но във всеки случай засега ми е назад в списъка.
Peshp
Цитиране
29 октомври 2020
Първата ми харесваше повече, но имаше много проблеми. Беше отвратително оптимизирана, всичките коли си бяха еднакви, но с различни цветове, радиото имаше 5 песнички, но пък историята и хакването беше страхотно. На двойката, оптимизацията също беше зле, но поне там имаше повече разнообразие и подобрено хакването, но пък историята въобще не ми хареса и сякаш света през нощта, толкова светлини и лудници само ми дразнеха очите. Първата не я завърших, може би някой ден може да я почна пак. или довърша.
BloodDagger
Цитиране
29 октомври 2020
Watch_Dogs 1 я превъртях през далечната 2014. Историята е meh, геймплеят е окей, атмосферата ми хареса. Като цяло средна ръка, но със стабилен потенциал. Втората я бях почнал през 2016 (zamunda edition ), но релийзът беше бъгав и ми затри сейфовете. Това лято си я взех безплатно на Ubisoft event-a, поцъках малко, но излезе Ghost of Tsushima и зависна. От малкото време, което съм прекарал с WD 2 останах с впечатлението, че е по-добра от първата, но пък самата атмосфера ме радва по-малко. Watch_Dogs Legion не ми е в плановете. Може би фал стартът на първата игра е оставил лош отпечатък върху поредицата.
rosniak
Цитиране
30 октомври 2020
darkblue написа
@darkblue- извинявай за толкова късният отговор. Гледах видеото още вчера. Аз силно исках да харесам Anthem още първият път, но излезе със сума ти и бъгове и... знаеш историята, дискутирали сме- някои работи са ги оправили, някои не са и т.н. Са, аз съм впечатлен от тези блогове (да, следя, чета и гледам какво правят Bio за да я поправят) и силно се надявам от 2рият път играта да става вече и за теб, и за мен. Аз определено ще дам 2-ри шанс като излезе и кажат, че е готова.
Peshp
Цитиране
30 октомври 2020
https://www.theverge.com/2020/10/30/21541718/call-of-duty-black-ops-cold-war-pc-specifications-requirements-250gb-space-ultra-settings?fbclid=IwAR1KWKpU7jEQt9eERazVbiNo1NnHJTpGPXXrgfyPmLQrx3VTd49A067ARsA
тва вече е смешно, така ли не могат да си правят игрите с по-малки размери.
<
1
...
370
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.