А за Anthem-а - и аз ще го играя като излезе 2.0. Особено и след това недоразумение Avengers. Не знам само с това забавяне какво ще постигне EA, дали ще го пуснат като Anthem 2 или как точно ги мислят нещата. Или чакат да минат 7-8 месеца от премиерата на новите конзоли и тогава да я изкарат. Интересно ми е какво ще направят с луут системата... както съм казвал безброй пъти, не знам как можеш да имаш Diablo II и да се опитваш да мъдриш друг тип луут система.
Ревюто на Jester. Аз заради NANOWRIMO временно нямам време да я доиграя.
Да, дано да е както трябва и всички да сме доволни.
Ще е интересно това да се види, малко ми напомни на hellgate london.
Anandtech е по-добро ревю, но ето ги първите процесори, които ще минат конзолите за цяло поколение.
Иначе първата и втората като по-ролеви - бих, тройката... яко meh, тя си е скучен ковър шутър отвсякъде. Не го разбирам тоя фетиш на EA да превръща всичко читаво в сух шутър на килограм, същото направиха и с Dead Space. И Dragon Age ако можеха щяха да направят шутър.
А за Anthem-а - добре изглежда, но дано не го Destiny-израт прекалено много. Също така ми е интересно кога ще жмъцнат за дата на премиера. Тази година на 2-3 пъти само го тийзнаха... интересно дали ще го пуснат примерно март 2021-а, тъкмо 2 години след премиерата, или ще мине още време.