Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
371
...
781
>
nathandfan
Цитиране
30 октомври 2020
Двойката я бяха пуснали за 48-часово безплатно тестване, изтеглих я и се зарибих, та се разделих с 80 лева тогава, нарпеднах много в историята, кефеше ме абсолютно всичко, от геймплей то атсмофера и графика, саундтрак, чувствах се наистина като хакер, обаче някъде много напред в историята имаше една мисия с хакване на дронове (подобна на оная с хеликоптерчетата във VICE CITY) която ме отказа да играя. Мразя да ме нервират игрите, искам като играя да ми е плавно и приятно гейминг изживяването с умерено предизвикателство, а не да ми къса нервите. Иначе много добра игра, с удоволствие ще изиграя LEGION когато ми попадне на някакво намаление, но определено не ми е игра за пълна сума.
pseto
Цитиране
31 октомври 2020
На мен единицата не ми допадна, двойката ми хареса. Най-вече поради една причина - в първата хакването беше по-скоро като някакъв gimmick, който да отличи леко Watch Dogs от останалите игри с отворен свят. В двойката хакването е в епицентъра на почти всичко, което се случва в играта. Както и трябва да бъде. Мисля, че и в тройката ще е така. Мисля директно сега да припаля Ubisoft+ и да я пусна да се сваля играта, пък уикенда ще я пробвам. Трябва и да видя как ще върви, че някакви коментари в интернет писаха, че не била достатъчно добре оптимизирана.

А за Anthem-а - и аз ще го играя като излезе 2.0. Особено и след това недоразумение Avengers. Не знам само с това забавяне какво ще постигне EA, дали ще го пуснат като Anthem 2 или как точно ги мислят нещата. Или чакат да минат 7-8 месеца от премиерата на новите конзоли и тогава да я изкарат. Интересно ми е какво ще направят с луут системата... както съм казвал безброй пъти, не знам как можеш да имаш Diablo II и да се опитваш да мъдриш друг тип луут система.

morgoth_srs
Цитиране
31 октомври 2020
Peshp написа
https://www.theverge.com/2020/10/30/21541718/call-of-duty-black-ops-cold-war-pc-specifications-requirements-250gb-space-ultra-settings?fbclid=IwAR1KWKpU7jEQt9eERazVbiNo1NnHJTpGPXXrgfyPmLQrx3VTd49A067ARsA
тва вече е смешно, така ли не могат да си правят игрите с по-малки размери.

Е, сингълът на COD игрите обикновено се минава за няколко часа. Минаваш го и го триеш. Ако искаш да играеш мулти - задължителните 50GB не са чак толкова много.
Charcharo
Цитиране
02 ноември 2020
https://gnd-tech.com/2020/10/amnesia-rebirth-review/

Ревюто на Jester. Аз заради NANOWRIMO временно нямам време да я доиграя.

darkblue
Цитиране
02 ноември 2020
darkblue
Цитиране
03 ноември 2020
rosniak написа
darkblue написа
@darkblue- извинявай за толкова късният отговор. Гледах видеото още вчера. Аз силно исках да харесам Anthem още първият път, но излезе със сума ти и бъгове и... знаеш историята, дискутирали сме- някои работи са ги оправили, някои не са и т.н. Са, аз съм впечатлен от тези блогове (да, следя, чета и гледам какво правят Bio за да я поправят) и силно се надявам от 2рият път играта да става вече и за теб, и за мен. Аз определено ще дам 2-ри шанс като излезе и кажат, че е готова.

Да, дано да е както трябва и всички да сме доволни.

това не съм го гледал още.
rosniak
Цитиране
03 ноември 2020
@darkblue- изгледах го. Изглежда здраво се трудят да направят играта по-интересна, по-пълна и да привлича играчи за по-дълго. С тези артефакти и талант система, направо може да заспи Anthema. От това което виждам изглежда бая интересен re-work!
darkblue
Цитиране
05 ноември 2020
@rosniak - Ако всичко е ок, ще се засечем в играта.

Ще е интересно това да се види, малко ми напомни на hellgate london.

Charcharo
Цитиране
05 ноември 2020

Anandtech е по-добро ревю, но ето ги първите процесори, които ще минат конзолите за цяло поколение.

darkblue
Цитиране
06 ноември 2020
rosniak
Цитиране
07 ноември 2020
https://blog.bioware.com/2020/11/07/happy-n7-day-4/ Mass effect Legendary edition- remaster на трилогията за Шепърд... Са въпросът е... дали идва в кутия в три цвята, или си избираш цвета на кутията с която да дойде физическото издание?
lyubohar
Цитиране
08 ноември 2020
То май се знаеше отдавна това? Аз поне бях чувал и го чакам с нетърпение, защото така и не изиграх никоя от игрите навремето...
pseto
Цитиране
09 ноември 2020
Ако не се лъжа по-скоро го тийзваха този ремастър. Не съм сигурен дали го представиха изцяло и наистина.

Иначе първата и втората като по-ролеви - бих, тройката... яко meh, тя си е скучен ковър шутър отвсякъде. Не го разбирам тоя фетиш на EA да превръща всичко читаво в сух шутър на килограм, същото направиха и с Dead Space. И Dragon Age ако можеха щяха да направят шутър.

А за Anthem-а - добре изглежда, но дано не го Destiny-израт прекалено много. Също така ми е интересно кога ще жмъцнат за дата на премиера. Тази година на 2-3 пъти само го тийзнаха... интересно дали ще го пуснат примерно март 2021-а, тъкмо 2 години след премиерата, или ще мине още време.

Charcharo
Цитиране
09 ноември 2020
От година има инфо за ремастъра.

vldir
Цитиране
12 ноември 2020
Кой ремастър?
<
1
...
371
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.