Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
380
...
781
>
logout
Цитиране
11 декември 2020
Вече всичко е бизнес, тези награди са проформа и трябва все още да вярваш в Дядо Коледа и Снежанка за да смяташ, че всичко е честно и прозрачно.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Veluvian
Цитиране
11 декември 2020
Това Лиара ли е сега или Тари?
morgoth_srs
Цитиране
11 декември 2020
А това 00:45 не е ли разрушената, да не казвам какво. И какво е това на 00:20? Имам и чувството, че новият нецветен край на ME3 ще е каноничен.
nightwarrior
Цитиране
11 декември 2020
Не съм сигурен дали е Листа(има логика), ни сто процента ми изглежда като Асари.
BloodDagger
Цитиране
11 декември 2020
igra4 написа
Честита победа на TLOU, напълно заслужена.
Киберпънка за съжажеление е далеч от нивото на Tlou.

Naughty Dog изкараха късмет, че CD Projekt не пуснаха Киберпънка април или септември, както бяха планирали. Да не забравяме как през далечната 2015 година, Witcher 3 детронира първия TLOU като най-награждаваната игра.

lyubohar
Цитиране
11 декември 2020
Мисля, че за всеки е ясно, че Cyberpunk е далеч от нивото на W3. И щеше да детронира чушки.
BloodDagger
Цитиране
11 декември 2020
lyubohar написа
Мисля, че за всеки е ясно, че Cyberpunk е далеч от нивото на W3. И щеше да детронира чушки.

Абсолютно съм съгласен с първата половина. За втората половина аз също бих казал, че TLoU 2 е далеч от нивото на първата игра и също така без името и парите на Сони, щеше да загуби от инди заглавие или AC клонинг (Ghost е по-добра от 99% от AC игрите, но приликата е видима).

lyubohar
Цитиране
11 декември 2020
За мен TLOU2 в пъти по-добра от TLOU, но това е лично мнение. А Ghost of Tsushima не бих я сложил и в топ 10 за годината, дори не заслужава да е в едно изречение с TLOU2 (нито коя да е друга от ширпотребните AC-подобни бозици всъщност).
BloodDagger
Цитиране
11 декември 2020
lyubohar написа
За мен TLOU2 в пъти по-добра от TLOU, но това е лично мнение. А Ghost of Tsushima не бих я сложил и в топ 10 за годината, дори не заслужава да е в едно изречение с TLOU2 (нито коя да е друга от ширпотребните AC-подобни всъщност).

В края на крайщата всичко e въпрос на вкус. И аз мисля, че TLoU 2 не заслужава да се споменава в едно изречение с другите PS4 ексклузиви (The Order е изключение ). Не, че Ghost е супер перфектен шедьовър, много е далеч от това, но според мен заслужаваше най-малкото да вземе Best Action Adventure. За GOTY е трудно, защото както споменах на TLoU 2 му помага името, което не е окей, защото трябва да се дава шанс и на новите IP-та, а не на калпаво изпълнени продължения.

darkblue
Цитиране
11 декември 2020

Charcharo
Цитиране
11 декември 2020
От една страна The Last of Us 2 реално има по-амбициозни цели от The Last of Us 1, и като геймплей и като сюжет.

От друга - не е толкова добре реализирано. Но TLOU 1 беше единствената PS3 игра, която аз някога съм играл (на PS3) и не бях супер впечатлен.

@darkblue това изглежда доста яко

lyubohar
Цитиране
12 декември 2020
А 2 изигра ли я? Защото и аз не бях впечатлен от първата...
Charcharo
Цитиране
12 декември 2020
lyubohar написа
А 2 изигра ли я? Защото и аз не бях впечатлен от първата...

Не. Може би като има емулатор в бъдещето, но не съм я играл.

lyubohar
Цитиране
12 декември 2020
Е значи не знаеш дали е добре реализирана или не - за мен е значително по-добра игра от първата във всяко отношение
Charcharo
Цитиране
12 декември 2020
lyubohar написа
Е значи не знаеш дали е добре реализирана или не - за мен е значително по-добра игра от първата във всяко отношение

Е чел съм сюжета на играта и анализи на персонажите.

Абе Planescape Torment 2.0 кога?

<
1
...
380
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.