Naughty Dog изкараха късмет, че CD Projekt не пуснаха Киберпънка април или септември, както бяха планирали. Да не забравяме как през далечната 2015 година, Witcher 3 детронира първия TLOU като най-награждаваната игра.
Абсолютно съм съгласен с първата половина. За втората половина аз също бих казал, че TLoU 2 е далеч от нивото на първата игра и също така без името и парите на Сони, щеше да загуби от инди заглавие или AC клонинг (Ghost е по-добра от 99% от AC игрите, но приликата е видима).
В края на крайщата всичко e въпрос на вкус. И аз мисля, че TLoU 2 не заслужава да се споменава в едно изречение с другите PS4 ексклузиви (The Order е изключение ). Не, че Ghost е супер перфектен шедьовър, много е далеч от това, но според мен заслужаваше най-малкото да вземе Best Action Adventure. За GOTY е трудно, защото както споменах на TLoU 2 му помага името, което не е окей, защото трябва да се дава шанс и на новите IP-та, а не на калпаво изпълнени продължения.
От друга - не е толкова добре реализирано. Но TLOU 1 беше единствената PS3 игра, която аз някога съм играл (на PS3) и не бях супер впечатлен.
@darkblue това изглежда доста яко
Не. Може би като има емулатор в бъдещето, но не съм я играл.
Е чел съм сюжета на играта и анализи на персонажите.
Абе Planescape Torment 2.0 кога?