Аз и до днес ги помня някои сцени с промъкване от единицата. Там ми харесваше, че като сгафиш и често те убиваха като куче. Всъщност и в двойката сцените с промъкване ми харесваха, макар че бяха прекалено много и без толкова заряд като единицата, понеже зомбитата са по-второстепенни в двойката. Иначе единицата я изиграх бързо, само началната сцена ме нахъса здраво, за да продължа до доста далеч, когато стана достатъчно интересно (като оставим настрана всички стълби ).
Интересно, да, от един от създателите на Dead Space. Дано да е така, Dead Space успява да намери баланс, който ми харесва между хорър и пуцалка, хем си има достатъчно геймплей, хем и не е шутър (освен третия). Жалко за Visceral като се замисля, стабилна компания си беше, какво накара EA да ги обърне към разработката на шутъри, че даже и Battlefield... идея си нямам. Някои шефове в подобни гиганти яко ги бие тока.
Just look at this creepy shit https://pbs.twimg.com/media/Ep0CJdXUYAAPKGL?format=jpg&name=large
Ето така се играят игри. Всеки друг монитор... не е конкурентен.
Ето това е излагация
Това е много яко но уви - не е 120 hz.
Иначе - Стари игри на OLED телевизор > нови игри на LCD. Също така, Low настройки + HDR >>>> Ultra без.
The real GOTY awards
EDIT: това не са всичките. Още трябва да се чака за реалната класация.
Аз нареждам настройките по visual quality така:
1. HDR > Textures > Ray Traced Lighting / Dynamic Lighting > All else.