Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
383
...
786
>
hyper
Цитиране
23 декември 2020
@Charcharo ти не мразиш ли всичко, което не е PC (Speaking of леко съм изненадан от 1-2 от мненията ти в C2077 темата, ама да си я дочета, че може да има redemption arc)

Разгледах ги тия награди, Portal Reloaded изглежда интересно.

Charcharo
Цитиране
23 декември 2020
@Hyper

Аз смятам, че конзолният гейминг е малоумен и популярен в БГ само заради глупавата Българска култура на имитация. Вижда Бай Ганъо някакъв на Изток или Запад и имитира. Не мисли дали има смисъл, дали е логично - имитира и асимилира като робот. Та виждат Българите, че конзолите са популярни в Япония и САЩ и имитират. Както виждат хомофобия в Русия и пак имитират. Без наистина да знае дали това е добра идея.

Самите хора в Япония и Запада са на конзоли не защото е логично а заради маркетинг и култура.

Но това не означава, че няма да дам съвет или информация ако имам такава наистина. Дори и да е за конзола. Но уви - за самите конзоли рядко го имам.

In other news:

Доста интересно видео. Аз не разбирам много от музика и това ме впечатлява.

Mitko6000
Цитиране
24 декември 2020
https://www.gamesradar.com/kfc-launches-4k-240fps-gaming-console-with-a-built-in-chicken-warmer/#:~:text=Watch%20out%2C%20PS5%20and%20Xbox,a%20built%2Din%20chicken%20warmer.&text=KFC%2C%20the%20chicken%20place%2C%20has,capable%20of%204K%20and%20240FPS.

Някой гледа ли конзолата на KFC с вграден слот за притопляне на пиле? Да..., явно има такова нещо.

Charcharo
Цитиране
28 декември 2020
https://www.moddb.com/groups/2020-mod-of-the-year-awards/features/players-choice-mod-of-the-year-2020

BundyBari
Цитиране
29 декември 2020
Покрай целия хейт, който се излива за Cyberpunk 2077, и дежурния всяка година към ЕА, Активижън, Рокстар и т.н. не мога да подмина факта, че любимата ми Persona 5 ще я преиздават за 3-ти път, като добавяйки ново съдържание, всеки път си искат пълната цена, не може като при другите игри, да си добавиш само DLC-то допълнително. Явно играта е нишова и никъде не съм чул думичка за това, надявам се поне в Азия яко да ги хейтят.
Mitko6000
Цитиране
29 декември 2020
Аз лично, не се интересувам от японски RPG-та, но кур за японците, че се излагат така. Чувал съм, че много я хвалят, ама явно там им е като Skyrim, щом я преиздават хиляда пъти.
sauron93
Цитиране
29 декември 2020
Mitko6000 написа
Някой гледа ли конзолата на KFC с вграден слот за притопляне на пиле? Да..., явно има такова нещо.

Остава и ние да издадем някаква конзола със вграден дюнер и всичко е топ

JakePaulKOsConor
Цитиране
29 декември 2020
> Кентъки Пържено Пиле Онзола
hyper
Цитиране
29 декември 2020
ОК, пробвах го тоя Doom Eternal и след 2 часа бях bored to tears. АИ-то за тия 2 часа е ок, не видях нещо гениално в него, адекватно обаче беше, но и сигурно не съм видял повечето енемита, та няма да коментирам особено. И сега идва въпрос номер 1 (@Charcharo) - освен FEAR коя комерсиална игра е с наистина добро АИ?
Charcharo
Цитиране
29 декември 2020
@Hyper
Няма лошо, не всяка игра е за всеки. Аз ще пробвам Ultra Nightmare на Doom Eternal скоро - вече детронира и Witcher 3 и SOMA и Men of War за мен - сам STALKER NLC7 е над нея за сега... и то едва едва.

Не знам какво имаш предвид под добър ИИ тогава обаче? Сложен или труден? Иначе:
STALKER
FEAR
Crysis 1
Half Life 1 (за времето си)
Half Life 2 и епизодите
RTCW (за времето си)
Unreal 1 * (Все още е добро)
Unreal 2
Quake 3 and Arena (* simple but very effective)
Unreal Tournament
Wolfenstein TNO и 2 (с уловката, че е от по-слабите в този списък)
Halo 2 и 3
DOOM 2016
Doom Eternal

Със сигурност ще се сетя и за още просто сега не ми идват защото заспивам. Това е за FPS игри, иначе за стратегии и по-трудно да се коментира. Аз не смятам чудовища като Deep Mind за примери за добър ИИ (за видео игра!! иначе са яки), защото не се строят със цел да пресъздадат играч или персонаж а само за да бият топ играчи в играта. Като гледаш replays виждаш, че това не може дори да се смята за игра на персонаж от StarCraft вселената - Микрото е невъзможно in-lore.

Charcharo
Цитиране
30 декември 2020
hyper
Цитиране
30 декември 2020
Да, точно 3D игри исках, аз самият въобще не съм по стратегиите така или иначе. Също от тези само Halo очаквах, Wolfenstein The New Colossus ми е в списъка, тъй като дори само визуално ме пръска доста повече от новите дуумове, да се надяваме и геймплеят и нивата да се окажат моето нещо.
Charcharo
Цитиране
30 декември 2020
hyper написа
Да, точно 3D игри исках, аз самият въобще не съм по стратегиите така или иначе. Също от тези само Halo очаквах, Wolfenstein The New Colossus ми е в списъка, тъй като дори само визуално ме пръска доста повече от новите дуумове, да се надяваме и геймплеят и нивата да се окажат моето нещо.

The New Colossus e доста по-слаб от Return to Castle Wolfensteion и дори Wolfenstein 2009. За разлика от The New Order има добър енджин и по-малко "конзолен" дизайн, но е по-зле балансиран щутър с по-зле разказана (но все пак добра!) история. Добра игра е, ама не е нещо велико.

"Също от тези само Halo очаквах"

Как така ?

hyper
Цитиране
30 декември 2020
Защото само за старите хейлота съм чувал многократно, че са с добри ботове, ама то сигурно заради популярността та покрай другото и за този детайл ми се е набило. А бтв сега видях по-нагоре "Та виждат Българите, че конзолите са популярни в Япония и САЩ и имитират. Както виждат хомофобия в Русия и пак имитират. Без наистина да знае дали това е добра идея." - не мисля, че е така. Даже по-скоро виждам как заради стандарта на лева тук още повече се котира "ще купя най-евтината машина, която подкарва нови игри" - което си е конзолата. А и ексклузивите станаха доста добри последните години, та съвсем натам задуха вятърът и тук.

P.S. "българин", "холандец", "варненец" - все с малки букви са Като имената на месеците на български, е това вече (да ги пишат с главни) си е копиране от английския.

pseto
Цитиране
30 декември 2020
hyper написа
ОК, пробвах го тоя Doom Eternal и след 2 часа бях bored to tears. АИ-то за тия 2 часа е ок, не видях нещо гениално в него, адекватно обаче беше, но и сигурно не съм видял повечето енемита, та няма да коментирам особено. И сега идва въпрос номер 1 (@Charcharo) - освен FEAR коя комерсиална игра е с наистина добро АИ?

Имаше едно видео от поредицата War Stories на Ars Technica (които пак искам да препоръчвам, супер яки са повечето) - там не помня в кой от епизодите някой каза, че "целта е била не толкова да се напише умен изкуствен интелект, а да се напише изкуствен интелект, който да не прави нищо тъпо, което само по себе си го прави достатъчно добър". В Doom Eternal аз поне не ахнах нито един път и да си кажа - "Ей, гледай колко велико AI", по-скоро изкуственият интелект в никой случай не прави нищо откровено тъпо. Точно това са проблемите на Cyberpunk 2077, че в някои случаи AI-то прави големи глупости, което го прави да изглежда тъпо като цяло. Но както казах и преди, едно е да пишеш AI за един-единствен сценарий, друго е когато имаме и меле битки, и стрелба отдалеч, и стрелба през стени, и хакване, и промъкване.

<
1
...
383
...
786
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.