Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
390
...
786
>
sauron93
Цитиране
08 януари 2021
nightwarrior написа
Изглежда те лимитира на 30 ловя(онлайн или офлайн, твое решение). Ако изтриеш сейв датата дефакто можеш пак(за да пробваш други оръжия и т.н.). Ще се пробва.

Аз ще я играя като излезе че още не съм изиграл старата generations . Последната игра от серията която бях играл е MH world и тя си беше добра за мен. Rise ще почака ,аз и на зелдата имам бая да играя още.

vanmx
Цитиране
10 януари 2021
Ама забелязахте ли как пуснаха ново поколение конзоли, обявиха "next-gen" игри и т.т ама нито дума за VR, нови шлемове и игри, даже по дефоут и стария VR не може да се пуска към PS5 ако не се купи някакъв преходник.

Просто се самоизтъквам как предзказах бъдещето като ви говорих за VR-а, не помня в този форум ли беше.

Всички разправяха как това щяло да бъде бъдещето на гейминга, а аз казвах че макар и яка технология, няма как да се наложи масово защото е неприложима при повечето игри и ситуации и е неудобна за продължително ползване. Просто си беше някакъв временен gimmick дето ще отиде в историята при 3д екраните и контролите като move и kinnect и явно се оказах прав.

Още имам мерак да си направя VR сетъп за Dirt Rally и някой друг симулатор, представям си каква лудница ще да е.

Mitko6000
Цитиране
11 януари 2021
Аз също имам още мерак за PSVR, но като стане 50-100 лв. поне, което може да стане ако пуснат нова версия за PS5. Повече от това не давам, че после да не ме е яд, че 80 процента от времето ще събира прах на рафта.
lyubohar
Цитиране
11 януари 2021
vanmx написа
Всички разправяха как това щяло да бъде бъдещето на гейминга, а аз казвах че макар и яка технология, няма как да се наложи масово

А ние ти казахме, че дори още да не ѝ е дошло времето, рано или късно ще дойде, и все още е така

sauron93
Цитиране
11 януари 2021
Ще замине във кофата както кинект замина отдавна . Vr ще бъде фактор във бъдещето но не сега. Освен че е скъп и много хора се оплакват че им се вие свят като поиграят малко . Във бъдеще ще има vr който не се свързва към пс а направо си е самостоятелна конзола . Но още е рано.
Charcharo
Цитиране
11 януари 2021
Не мисля, че може да замести нормалният гейминг, но вече си е истинска установена ниша.
Няма лошо едно нещо да не е за всекиго. Даже е по-добре така според мен.
vanmx
Цитиране
11 януари 2021
Еми точно за това говоря, ако въобще има смисъл да се заменя традиционния гейминг с нещо си, то надали е VR-а. Това е напълно друг тип експириънс. Все едно ябълките за заместят крушите.

Аз едно 10 часа бях навъртял на HTC Vive с разни ескпейп стаи и разни малки индита и tech demo-та и лудницата е пълна. Това е прекалено ангажиращо, не е за разпускане каквото може да се постигне с нормална игра. А и няма как да играеш примерно shadow of the tomb raider с такова нещо, може ама няма да има смисъл да се използва в игра която не е first person и не е нагодена за шлем.

За жалост нямаше как да пробвам двете единствени AAA игри използваши VR - HL Alyx и Resident Evil 7. Сигурен съм че волан с педали и такъв шлем няма да искам да излизам от Dirt Rally или Assetto Corsa, ама пак, това не е според мен гейминг. Има бъдеще тая технология ама при обучения, симулатори и демонстрация на места и продукти, съвсем в малка степен е гейминг играчка.

Друго яко приложение според мен ще е и виртуалния офис с неограничен брой монитори на бюрото и безкрайни опции за кустомизация. Супер вървежно ще да е, особена с тая тенденция всичко живо да работи от вкъщи. Представям си уж си на бюрото в у апартамента а със шлема се пренасяш в бунгало на тропически остров и все едно там до хамака ти е бюрото с компютъра Ако някой си спомня цайсите на младия детектив от Heavy Rain, същата работа. Постижимо е само че екраните трябва доста да се подобрят както и хардуера като цяло, защото даже и сегашните топ шлемове не са особено удобни, а и го има ефекта все едно гледаш кинескоп отблизо.

Rostik79
Цитиране
11 януари 2021
И аз си представям, че може да има приложение много повече в професионалната сфера, отколкото в гейминга/забавлението. Дизайнери, проектанти, художници, инженери, дори в медицината... За кратко ще можеш да направиш най-малкото груб 3Д модел на нещо си - интериор на стая, сграда, машина. В обучението също - лекция с такива очила и гледаш в 3Д човешки органи или кръвоносна система, въртиш да го огледаш под какъвто искаш ъгъл, зуумваш, разместваш и т.н..
Впрочем предполагам, че вече се използва някъде за подобни цели, макар да не съм срещал.

Следващото нещо ще е интерактивни холограмни проекции като по филмите, хах!

JakePaulKOsConor
Цитиране
11 януари 2021
https://i.imgur.com/ThSjc1c.png
JakePaulKOsConor
Цитиране
11 януари 2021
Малко self reflection е полезен от време на време
JakePaulKOsConor
Цитиране
11 януари 2021
https://i.imgur.com/qJ1eU8H.png

Защо естетиката на съветския блок прави една игра толкова реалистична

Charcharo
Цитиране
11 януари 2021
vanmx
Цитиране
12 януари 2021
JakePaulKOsConor написа
https://i.imgur.com/ThSjc1c.png

Доста добро е това

Rostik79
Цитиране
12 януари 2021
vanmx написа
Доста добро е това

Нещо ми убягва смисълът на това. Да не изтървам някакъв контекст?

lyubohar
Цитиране
12 януари 2021
Не си само ти, според мен е някакъв random brain fart
<
1
...
390
...
786
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.