Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
391
...
786
>
Charcharo
Цитиране
12 януари 2021
Ебава се с Гейминг "културата" май.

vanmx
Цитиране
12 януари 2021
Какво има да му се разбира. Всичко това звучи смешно и абсурдно ама е самата истина
lyubohar
Цитиране
12 януари 2021
Написано е сякаш 5-годишният ми син се е опитал да направи meme
Rostik79
Цитиране
12 януари 2021
Има някои изречения, които имат донякъде смисъл, но повечето са random словосъчетания или даже думи, които нямат смисъл сами по себе си. И горните картинки никак не се връзват с нищо. Какво искат да кажат? Че геймърите инвестират в шарен хардуер, но нямат пари за геймърски столове?
sauron93
Цитиране
12 януари 2021
Подиграва уш живота на един геймър ама нищо смешно не видяхме

Че сме галфони геймърите е ясно де

JakePaulKOsConor
Цитиране
12 януари 2021
Part 2

https://i.imgur.com/qP1eEAP.png

vanmx
Цитиране
12 януари 2021
Това с пиратстването и замунда май е неактуално от едно 10 години или поне не е толкова масово както беше. За политици геймъри не знам, ама съм 100% сигурен че в близкото бъдеще всичките политици ще са ютубъри или разни там инфлуенсъри и предизборните кампании ще бъдат само борба за лайкове в разни платформи. Тук малко се отплеснах от темата за гейминга.
JakePaulKOsConor
Цитиране
12 януари 2021
"Геймъри" в кавички

https://time.com/5902180/alexandria-ocasio-cortez-ilhan-omar-twitch-among-us-2020-election/

https://www.theverge.com/2020/9/1/21409727/biden-harris-animal-crossing-campaign-new-horizons-yard-signs-election

Сега. Колкото и cringe и фалшиво да е това, поне демократите са креативни и използват всичко възможно за да привличат вниманието на младите гласоподаватели:
https://www.statista.com/statistics/189582/age-of-us-video-game-players-since-2010/

- Демократите винаги наемат топ дизайнери за кампаниите си
- Винаги топ музикални изпълнители им правят концерти
- Сега превземат и света на видео игрите

Докато републиканците:
- Muh TV ads

Републиканците не заслужават да спечелят повече каквито и да е избори, какво му е толкова лошото на Night City (сериозно)?

JakePaulKOsConor
Цитиране
12 януари 2021
Аз специално бих искал да живея в Night City

- Дори "дупката", в която живее V на мен ми изглежда супер яка (ако е чиста и подредена, а не като на съседа ти полицай)
- Ако някой ти стори грешно, ти можеш също да му направиш мръсно и има малък шанс да бъдеш наказан от закона, защото полицията е заета със сума тежки престъпления. Докато в реалния свят, някой ти прави мръсно, ти решаваш да го накажеш, хващат те и накрая ти си наказан двойно.. Wtf
- Архитектурата на града и най-вече корпоративните сгради е kino
- Jefferson Peralez за кмет!
- Циганите са badass outlaws
- Afterlife клуба
- Няма бездомни животни
- Хората всъщност слушат яка музика
- Във всеки момент може да се случи нещо интересно
- Всеки човек е равен (нямам предвид икономически)
И много други причини

pseto
Цитиране
12 януари 2021
Геймингът просто порасна като индустрия, с което се обръщат по-големи интереси като политическите към нея. И се увеличават комерсиалните игри. Това си е съвсем естественият ход на нещата. Но аз не виждам поводи за никакви драми. Само ако погледна индитата, които съм си вкарал в Steam за черни дни - има игри за седмици и месеци напред. Хубаво, ще те разочарова гигантска игра, ама за всяка такава имаш десет индита, от които 1-2-3 могат да са смазващи. От някаква гледна точка индустрията е по-добре от всякога.

А ся кой е геймър-позьор, кой е SJW типаж с шарена коса, кой политик се появил на стрийм - боли ме фара, играя си игрите и те това е. Тъй или инак западните тенденции още не са стигнали до нас, което може би е по-добре. Въпреки че ще е злато, ако видим някой ден Бойко Борисов, Корнелия, Марешки или някой друг подобен политик в гейм стрийм.

rosniak
Цитиране
12 януари 2021
JakePaulKOsConor написа
- Няма бездомни животни

Тука вече не си прав.
sauron93
Цитиране
12 януари 2021
pseto написа
А ся кой е геймър-позьор, кой е SJW типаж с шарена коса, кой политик се появил на стрийм - боли ме фара, играя си игрите и те това е. Тъй или инак западните тенденции още не са стигнали до нас, което може би е по-добре. Въпреки че ще е злато, ако видим някой ден Бойко Борисов, Корнелия, Марешки или някой друг подобен политик в гейм стрийм.

Токсик навремето беше казал нещо от сорта "инди игра значи игра направена във Индия" . Сега като каза индита се сетих ,и ми стана смешно . Историята е от преди доста години ,дори не помня колко ...

Charcharo
Цитиране
13 януари 2021

Това + Алкохол + Поне 2-3 приятели би било велико... трябва да се случи.

vanmx
Цитиране
13 януари 2021
Сравнение на GTA 5 vs обикновена игра с отворен свят

Или едно от многото клипчета показващо защо тази игра е уникална и даже революционна.

Поствам това защото мнозинството не си дават сметка за какво иде реч, не обръщат внимание на детайлите, а иначе радетели на техническия прогрес . Даже и повечето фенове на GTA гледат на това като на просто добра сингъл плейър игра която се изчерпва само със история и каране на превозни средства

lyubohar
Цитиране
13 януари 2021
То това отдавна го предъвкахме общо взето - че реакцията на света към действията на героя (полиция, трафик, минувачи) е най-счупеното/недовършено нещо в Cyberpunk-а.
<
1
...
391
...
786
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.