Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
445
...
781
>
sauron93
Цитиране
01 април 2021
.
Mitko6000
Цитиране
01 април 2021
BossOfGermany
Цитиране
01 април 2021
sauron93 написа
Някой ми е барнал акаунта и пише от мое име,псе скачай във играта ми прати мейл за смяна на парола

Айде бе, сериозно ли? Или май съжаляваш за написаните от теб простотии и сега търсиш оправдание.
Sauron
Цитиране
01 април 2021
Псе нямаше нужда от това което направи. Можеше директно да ме баннеш без тази снимка и да обиждаш хора от мое име

Разбирам че си ядосан ама все пак...

pseto
Цитиране
01 април 2021
Искаше да си самоубиеш акаунта, самоуби си го, не е да кажеш, че съм ти дал късо въже. Въжето беше дълго колкото патката на тоя гнусен негър, дето си беше зашил за профилна снимка. Ай стига, дай да се държим като сериозни хора.

Charcharo написа
Този пазар на видео карти е прекрасен за мен защото има хаос. Началните цени са високи но приходите са сигурни. Взех няколко RX 6700 XT видео карти и продадох на приятелката RX 5700ката и старата ми 5700 XT (беше в на брат ми компа) за повече пари отколкото платих за техните 6700 XTта. Те получиха 30% по-силни карти, аз съм на печалба.

Това е защото 5700 копаят по-добре от 6700 и копачите са склонни да платят повече.

От другите 6700 XTта също съм напред засега. Останаха 2. И със RTX 3060 така намазах яко миналия месец. На мен ми е забавно и леко а и доста пари изкарвам така.

Ще видим за 3080 Ti какво ще стане... там има шанс за много добри пари също.

Е, ако човек е спекулант - няма проблем. Аз съвсем отвикнах от ползване на стационарния компютър, ама с тези цени хептен ме отказват. Тая крипто мания ще премине, ама после AMD и Nvidia пак ще трябва да привличат нормалните потребители на тяхна страна, а не да работят изцяло в интерес на копачите както в момента. Ама ей го, PS5-цата наистина ти е по-добрата алтернатива като хардуер. Пък и поне хубаво, че с лаптоп не може да се копае, че поне по такава линия мога да мисля (тоест нищо не ти пречи да копаеш, ама нямаш същото съотношение на производителност-цена и трябва да мислиш за обикновено куците охлаждания на лаптопите).

Charcharo
Цитиране
01 април 2021
@Pseto
Не смятам, че крипто валутите ще си отидат. Но в даден момент няма да е ефикасно вече с повечето видео карти. Точно като 2017та, и после пак ще има нови монети и всичко ще се повтори.

AMD и Nvidia не ги мисли. Нормалните потребители (Запада) са решили, че тези цени не са лоши. Всяко следващо поколение дори и без Ковид и Крипто валутите става все по-скъпо, и то повече отколкото поскъпват новите процеси.
Гледай, как хората се радваха на RTX 3000 серията и AMD RX 6000 серията. Цената е по-висока от ВСЯКО предишно поколение като цяло, но с малко добър маркетинг си мислят, че е по-евтино от RTX 2000 серията. AMD RX 5700 XT е заместител на RX 580, но струваше 400 долара а не 200 (или 310 ако се приеме, да се поддържа мардина на новата TSMC 7nm което бих приел) и продаде МНОГО добре.

Няма надежда уви. Поне аз не виждам такава.

Иначе не е спекулация, тези неща са лесни за предвиждане.

"Ама ей го, PS5-цата наистина ти е по-добрата алтернатива като хардуер."

OK, ама аз не съм PC геймър заради хардуера. Двете хобита са отделни.

lyubohar
Цитиране
01 април 2021
Последният ми лаптоп (началото на 2020) с пълна 2070 излезе доста по-изгоден от предпосления, с 1060 Max-Q (2018). Не знам, аз не усетих поскъпване от криптовалутите, поне преди година. Не, че новият е по-евтин, но е един клас над предния по всички параметри, а е примерно с 30% по-скъп.
Charcharo
Цитиране
01 април 2021
За лаптопите не знам, поне не за геймърските. Аз ако си взимам лаптоп ще е само с интегрирана карта, няма да е с dGPU.
JakePaulKOsConor
Цитиране
01 април 2021
Poland:

CDProjektRed

Bulgaria:

DisketteProektGreen

null

Лека вечер

JakePaulKOsConor
Цитиране
07 април 2021
null

https://reddead.fandom.com/wiki/Dutch%27s_Speech_Notes

Това доказва ли че е манипулатор и измамник?

JakePaulKOsConor
Цитиране
07 април 2021
https://www.gamespot.com/articles/death-stranding-did-very-well-on-pc-earning-27-million/1100-6489840/

Кога Digital Bros ще се научат, че конзолите движат гейминга?

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
08 април 2021
Charcharo
Цитиране
08 април 2021

Още работа трябва.

JakePaulKOsConor
Цитиране
08 април 2021
https://i.imgur.com/NHUm5dd.jpg

WTF IS THIS SHIT?

Ебаха майката на още една велика игра

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
08 април 2021
<
1
...
445
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.