Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
830
...
838
>
bojosan
Цитиране
30 юли 2026
The_Doctor46 написа
Божо,това ще е отворена бета на мултиплейър режима и ще е достъпна за хората направили пре-ордер ,или с абонамент в game pass-a.Няма да има неща от сингъл кампанията.След това ще пуснат още бета седмици,но не знам дали пак август или септември.Или ти имаше предвид това,което показаха в клипчето?
Не знам дали е бета, може , но ми направи впечатление че е много добре направена играта, и графика и движения.
bojosan
Цитиране
14 август 2026
Засега 32 игри са премахнати за постоянно от стора и ако сте си ги купили можете да се оплачете на Арменския поп, така казаха М$ да си искате парите от тия дето са ги правили.Нищо по хубаво няма от игра на диск и пари в брой. Ето ви линк към статията, на английски е но аз ползвам гугъл транслейт, отпадаюото меню долу го има в браузъра ви така че не е проблем да разберете за какво став дума. Не казвам че тия 30 игри непременно ще повлекат крак и на други задължително Ето ви линк : https://www.trueachievements.com/news/xbox-hard-delistings?fbclid=IwY2xjawTr9gJwZG9mAWV4dG4DYWVtAjEwAGJyaWQRMG9hNWZUQldXNjVGMXh2R1dzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeLPnznXq3jN1uJUwkPq6gCfKDR30RP7GKxDGZ2zCk7hVF85ZcWefDiJhdhuw_aem_lc2bnr5RIAmrBMaCWhsTgw
Charcharo
Цитиране
20 август 2026
Rostik79
Цитиране
24 август 2026
Бойкотирате ли Сони тази седмица, че нали започна кампанията за бойкот - да не се логваш, да не играеш, да не купуваш, да не даунлоудваш нищо от PSN, че да се усетят и да върнат дисковете

Аз съм: "You know - I'm gonna log on PSN even more"

LethianDream
Цитиране
24 август 2026
Невероятни смешници! А тази кампания е толкова жалка, че даже не ми е смешно Ей сега върнаха дисковете! Заедно с флопитата и касетките за уокмен!

Напук цяла седмица ще играя само ДИГИТАЛНИ игри

Най-големият парадокс е, че те искали да си ПРИТЕЖАВАТ игрите. Какво значи да притежаваш софтуер? Щели да изтрият игрите от стора... Ужас!

lyubohar
Цитиране
24 август 2026
Нищо не бойкотирам аз, въпреки че имам доста прилична колекция от дискове. Честно казано даже съм доволен - ще ми спестят доста пари в бъдеще за дискове. Купил съм доста дискове на игри, които вече съм изиграл и/или имам и в други формати.

@LethianDream: ами идеята е да си подредиш любимите игри на рафтче и да си ги гледаш. Аз така го разбирам - нърдовско е, но мен ме кефи. Дойде ти някой на гости, види рафта, заговорите се - приятно е. Обаче си е неоправдан разход реално и мисля, че бързо ще го преживея А и вече успях да събера повечето от любимите си игри, така че да затварят кепенците

The_Doctor46
Цитиране
24 август 2026
Аз съм казвал много пъти,не съм купувал игра на диск от над 10 години,може би от 2015.Тогава си взех The Witcher 3 специалното издание с разни неща.Отогава съм само дигитален и няма никаква разлика,даже има плюс.Не чакаш Спийди,Еконт или която и да е друга спедиторска фирма да ти докара диска.В секундата,в която отключат играта може да я цъкаш вече.Аз също бях голям фен на физическите копия,но взеха да стават твърде много игрите по рафтовете и преустанових.Усещането някак беше друго да си разпечаташ новата игрица и специфичната миризма на пластмаса. . То аз не знам дали вече правят и дискови устройства за PC.Силно се съмнявам,ама може и да има.Разбирам да беше както навремето,продават ти играта на диск,инсталираш и играеш.Не ти трябва платформа,не си зависим от нет и тн.Реално притежаваш нещо.Сега ако на Сони им е кеф и дъпнат шалтера,оставаш с камара безполезна пластмаса.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
24 август 2026
Ма то сега четох, цяла кампания било, над един милион малоумници се включили. И щяла да бъде не само за една седмица, ами доживотно. Не влизаш в PSN, не купуваш от стора, десет неща изброени

Все едно да кажа- няма да купувам кока-кола! Като я видя, ще я докладвам на КЗК!

Невероятни тъпанари!

morgoth_srs
Цитиране
24 август 2026
Като каза Кока-кола, в Южна Корея я бойкотират и ако те видят да пиеш ще те обявят за ционист, подкрепящ геноцида в Газа и убийствата на деца. Ама корейците по принцип са си силно изперкали.
The_Doctor46
Цитиране
24 август 2026
Не само корейците,там азиатците са си изперкали доста.В Япония ли имаше “вендинг” машини за използвано бельо? Откачена работа.Колкото до колата,не съм пил от 12 клас,демек 23 години вече.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
24 август 2026
Кока-колата има само една версия, която е истинската- така наречената "фриц кола", която е по истинската рецепта. Както казва една приятелка - "баси гадната, има вкус на лекарство". Аз след "лекарството" вече друга кола не мога да пия
Иначе азиатците са тотално изперкали, мечта ми е да отида в Токио и да посетя кеч мач и метъл концерт там
Rostik79
Цитиране
24 август 2026
Това с бельото в Япония е по-скоро градска легенда. Проучвах го веднъж, защото все се посочва като доказателство колко са сбъркани (те, не че не са, де ) и някои хора си представят, че си вървят по улицата и там са наредени ... вендинг за напитки, вендинг за рамен супи и до тях наредена и вендинг машина за гащички (носени). Ако исобщо е имало такива машини, са били единични бройки, разположени в публични домове или нещо такова. Било е преди 15-20 години и е забранено.
Мисля, че има вендинг машини за ново бельо иначе по летища и гари, ако нещо по спешност си тръгнал на път, да не ходиш с нааканите си гащи
Исках само да развенчая този мит.

Ако става въпрос в "западната" култура отвреме навреме чувам как някоя инфлуенсърка си продава ... пръдните в бутилки или водата от ваната, в която се къпела и такива неща. Сигурно японците си мислят същото за европейци и американци.

morgoth_srs
Цитиране
24 август 2026
Виждал съм ги машините, ама мислех, че вътре има фугурки Иначе в Yakuza 0 си имаше цяла странична мисия да разбиеш ring за разпространение на гащички.
The_Doctor46
Цитиране
25 август 2026
Гледах досега Gamescom и от тонове игри само четри,пет бяха добри.Всичко друго ми се стори талаш.Новата Метро изглежда невероятно от това,което показаха.Графика,атмосфера,просто страхотни.Ремастър версия на The Witcher 3 с един куп подобрения и ще е безплатна за хората,които притежават играта, и нов експанжън следващата година.
LethianDream
Цитиране
26 август 2026
Rainbow Six Tactics ми е задължителна от показаните

Да се посмеем отново на "физическите" глупаци!

Капком са обявили продажбите си за 2026 година - 6% на физически носители и 94% на дигитален носител!

<
1
...
830
...
838
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.