Anita has won
ITS OVER
https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-04-08-muslim-advocacy-group-calls-on-platform-holders-to-ban-six-days-in-fallujah
https://www.pcgamer.com/muslim-advocacy-group-calls-on-valve-to-drop-six-days-in-fallujah-from-steam/
Anita, I kneel
ITS OVER
Някъде назад в темата го писах: по lore-то на Diablo II амазонките са вдъхновени от Древна Гърция и е трябвало да има цял регион в Diablo III, който е щял да има древногръцка архитектура. Новото облекло на амазонката си е точно като на хоплит. Муцуната ѝ е на типична гъркиня. Та... къде са сгафили Vicarious Visions?
Апропо не знам как още някой не е ревнал, че Андариел не е по голи цици и девилкините не са по голи пишки. Просто времената са различни днес, онова, което беше възможно през 2000 година не е възможно сега. Ако я направят Андариел същата или някое дете види уйовете на девилкините ще се нададе вой до небето. Апропо първото Diablo е още по-брутално и нецензурирано откъм арт. Та реално процесът на "омекотяване" започва да протича още между първата и втората игра. Което е нормално. В днешно време няма да видим много игри като Soldier of Fortune. Прекалено много деца играят, прекалено голяма е гейм аудиторията, прекалено много социални медии.
Та да търсим Анита тука и там не е сериозно. Анита никой не я помни вече, изживя си там петте минути слава, може да е спечелила някой и друг милион. След 2-3 години няма да я помни никой. Само Дръкман ще има някой неин олтар в спалнята си и туйто.
Иначе погледах малко MrLlamaSC петък, допада ми откъм усещане Resurrected и то много. Убеден съм, че ще има проблеми с оптимизацията и че ще е тежък откъм изисквания за хардуер. Също така съм сигурен, че когато се направят някои извратени билдове ще има проблеми (например френзи варварин с максимална скорост на движение или магьосница с възможно най-бързата телепортация). Дано да греша, ама задачата на VV не е никак лесна. Всъщност няколко от създателите на Diablo II смятаха, че ремастър е невъзможен, явно не са очаквали подобен подход. В конкретния случай очаквам най-лошото, явно за да омекотя евентуалното падение, ако играта е зле оптимизирана.
Макар че съм почти сигурен, че ще се забави до 2021-а. Не помня от акт 3 дали са показали някакви кадри (с изключение на Мефисто), от акт 4 пак почти нищо не са показали (освен кратка сцена пред Arcane Sanctuary), от акт 5 - май баш нищо. Естествено сега хайпват, нормално е.
Fantasy =/= Documentary
Nothing is impossible.
^ Bad art
^ Аргумент за Good art
^ Bad art
^ Good art
Времената не се менят от само себе си, влиятелните хора променят времената. Анита е супер известна и релевантна в средите на гейм журналистите и game dev-овете, за да създаде забележима промяна, която съм доказал по-горе в поста ми и в темата.
Anita - "Have we started the fire?"
SJW - "Yes. The fire rises"
Да не говорим, че безполезни личности като Анита Саркисян ще изчезнат от небосклона още по-бързо, ако никой не ги хейти. Тя на това си изгради цялата кариера.
A man may die, but his idea may live forever
Самият факт, че познавам толкова персонажи от раз от твоята снимка някак нулира аргумента, че са безлични. А и пак не разбирам кое точно им е SJW или безличното? Има куп негърки и няколко бели жени със злобни физиономии. Можеш да направиш същата компилация с дебилни гримаси на Шепърд, Вещера или още няколко десетки бели персонажи. И това какво означава?
Търсиш сложни обяснения на неща, които могат да се обяснят много лесно. Аз, както казах, нямам абсолютно нищо против по-разчупени персонажи. Прекалено SJW ми идва много, ама и белият двудневно брадясал мъж на средна възраст с военна прическа, дрезгав глас и лична трагедия, преследващ отмъщение, ми идва още повече. Даже предпочитам Аби и то десет пъти пред главен герой като този от Wolverine: The Apocalypse. Просто тоя temlpate толкова се е изчерпал, че няма накъде.
Иначе нещо забавно, на което се смях с глас (timestamped):
Цялото видео също е добро, Ламата ме радва много като стриймър, един от малкото, които мога да издържа (и ми е добре за фон). Като цяло много неща са направени страхотно, със сигурност ще има проблеми като излез Resurrected... но все пак не съм мечтал, че може да се направи нещо по-добро като римейк.
За 3-ти път - Никъде не съм споменал раса/цвят на кожа...
Това ми е мнението:
https://youtu.be/FFpvjDk9LOk?t=209
Да сменим темата