Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
468
...
781
>
LethianDream
Цитиране
18 юни 2021
Двамата описвате една измислена реалност, която няма как да се случи. Примери ще дам буквално от вчера, от Е3:
Излиза новия Plague Tale и се появява ексклузивно само в Бокса, излиза новия Starfield на Бетезда и изобщо няма версия за Плейстейшън. Така че ексклузивите няма как да изчезнат. Мен ме дразнят само потребители като Чарчаро- имал си старите игри и дай сега да кажем, че гроздето е кисело. Щото той за разлика от Найт няма да си вземе конзола, защото "ужас, човек, това ще ми срине имиджа във форума"..
"Харесва ти да играеш на телевизор с контролер? Купуваш си конзола. Харесва ти да играеш с клавиатура и мишка на същото място където и вършиш работа? Инвестираш в геймърски компютър." - Ще кажа като този, който трябвало да избира между умна и красива жена - И двете, и двете!
Charcharo
Цитиране
18 юни 2021
LethianDream написа
Двамата описвате една измислена реалност, която няма как да се случи. Примери ще дам буквално от вчера, от Е3:
Излиза новия Plague Tale и се появява ексклузивно само в Бокса, излиза новия Starfield на Бетезда и изобщо няма версия за Плейстейшън. Така че ексклузивите няма как да изчезнат. Мен ме дразнят само потребители като Чарчаро- имал си старите игри и дай сега да кажем, че гроздето е кисело. Щото той за разлика от Найт няма да си вземе конзола, защото "ужас, човек, това ще ми срине имиджа във форума"..
"Харесва ти да играеш на телевизор с контролер? Купуваш си конзола. Харесва ти да играеш с клавиатура и мишка на същото място където и вършиш работа? Инвестираш в геймърски компютър." - Ще кажа като този, който трябвало да избира между умна и красива жена - И двете, и двете!

Аз наистина не разбирам какъв ти е проблема с мен и защо просто не се опиташ да комуникираш . Че съм понякога гаден факт ама не съм глупав като Играчкина примерно. И не съм двуличен или нечестен - това което ти казвам е истината поне за мен.

Обясни ми ЗАЩО гроздето да е кисело ? Ти знаеш какви игри харесвам, не е някаква тайна все пак. God of War например или TLOU очевидно не са като нещата, които харесвам...

И защо да ми дреме за репутация в български форум за видео игри ?

"Ще кажа като този, който трябвало да избира между умна и красива жена - И двете, и двете! "

И богата. Така вече е перфектно.

nightwarrior
Цитиране
18 юни 2021
Сам казах, че вероятно е наивно, даже може би е твърде наивно. Да знам че на Бетесда игрите ще са само за бокс/рс, то това беше ясно още като ги купи Майкрософт, това не пречи да не ми харесва. Аз не изпитвам перверзна радост, че някой ще иска но няма да може да играе Starfield на своя PS5.

Tо това е като болестите, знам че няма да изчезнат, ама все пак ми се иска.

Rostik79
Цитиране
18 юни 2021
Абе не знам, но ми се струва, че днешните времена са най-благодатни за геймърите евър!
Представете си 80-те, когато имаше доста видове конзоли и всяка със свои игри, т.е. всичко е било ексклузиви, компютрите пък са били тогава с астрономически цени (да не говорим за България, където дори и да имаш такава огромна сума, пак ще ти трябват и партийни връзки); нямаш интернет да "теглиш" игрите и прочее трудности.
Днес сме залети от заглавия за по без пари, ексклузивите; за които трябва да имаш специална конзола се броят кажи-речи на пръсти, всичко е много по-достъпно.
Само че пак ще намерим нещо да се дразним и да мърморим ...
Charcharo
Цитиране
18 юни 2021
То така трябва. Не трябва да се примиряваме никога. Винаги трябва да се иска нещата да са по-добре.
Mitko6000
Цитиране
18 юни 2021
LethianDream написа

Напълно наясно сме. Ексклузивите продават. В тази индустрия, както всяка друга, крайната цел е печалба. Нормално всеки да предлага игри, които да се намират само за неговата конзола, като мотив за покупка. Тва си е проста маркетингова психология 101. Но както каза Найт, не трябва да ми харесва или да го използвам като източник на удоволствие, че аз примерно мога да играя нещо, което друг не може да си позволи по една или друга причина, че да мога да му натрия носа, както Играчкин се опитва да прави от години.

И Чарчаро също е прав да си държи на собственото мнение. Не го подкрепям, защото имам свое, но не значи че не съществува. Това, че не харесва нещо което е масово издигано на пиедестал, не значи че то е дефинитивно лошо или че той греши. "Гроздето е кисело" се изтърка. Имам право да си изградя някаква представа за нещо, която може да подлежи на промяна, без да съм хейтър или невеж, или бедняк който не може да си позволи да го играе. Сега колко е валидна, зависи дали това което мисля изцяло противоречи с нещо което се съдържа в продукта и аз примено не съм обърнал внимание и дотам. Да не се бърка с нещо, което може да се интерпретира по различен начин от всеки човек. Сакън, че съм казал нещо негативно за GTA V, примерно. Играчкин вече няма да може да й се наслаждава по същия начин щото се е намерил някого да я оплюе и той трябва със своето ограничено мислене да му каже колко греши и мнението му не се брои. Хайде стига, в 2021 година сме.

Charcharo
Цитиране
18 юни 2021

JakePaulKOsConor
Цитиране
21 юни 2021

Това повече никога няма да се повтори
Caprice
Цитиране
21 юни 2021
Така и не успях да се зарибя по WoW. Но той си остава един феномен в гейминга, който за добро или лошо го промени из основи.Това е първата дойна крава от такъв голям мащаб и затова всички, които негодуват срещу микротранзакциите и всякакви бандитски схеми, целящи доене на кинти нека се обърнат към Blizzy. Те отвориха очите на всички останали, че е грешка да вземеш пари веднъж. Цаката било да направиш голяма като времетраене игра и да доиш всеки месец глупците, докато им писне или докато плащането се превърне в навик като плащане на данък за имота. Естествено много други опитаха същата схема, но не им се получи, защото не успяха да научат елементарен урок. Ако ще продаваш дрога, трябва да я направиш пристрастяваща, иначе след 1-2 дози зависимите ще се върнат при стария дилър. И чак след това по-находчивите тарикати разбраха, че не могат да завземат територия от баш дилъра и стигнаха до гениалната идея, че е много по-умно и доходоносно да си отвориш дискотечка. Така който иска да се забавлява трябва да плати първо за вход, че да влезе. После, почваш да плащаш и за чешмяна вода, защото така или иначе си си платил входа, а жаден не се стои дълго. А още по находчивите тарикати си отвориха бардаци с вход свободен, където можеш да влезеш и да зяпаш за без пари, ама когато навсякъде около теб се навъртат яки мацки, няма как, човешко е да прегрешиш и да им пъхнеш някой лев в ботушите.
Sauronn
Цитиране
21 юни 2021
То освен че трябва да си платиш всеки месец ,трябва и да си купиш всички излезни експанжъни до момента. Вероятно ги има на добра цена колекция от всички ама все пак ... Аз я играх 6 години и във близ и във пиратски сървъри. Пиратската е някакво подобие,няма нищо общо със играта . Близз пък се плаща за игра,което е неприятно ама се свиква. Проблема е че ако се зарибиш играта ти изяжда времето и парите. А със време и пари може да направиш нещо по-добро от това да си прекараш времето пред екрана. Аз като сметна колко пари съм дал за оригиналния сървър ,сигурно със тези пари щях да отида на екскурзия до Малдивите ама на.... Детски акъл по онова време....
Charcharo
Цитиране
21 юни 2021
LethianDream
Цитиране
21 юни 2021
Напоследък се улавям, че все по-често играя разни индита, просто ми носят голям кеф. След като утолих малко жаждата си с Hand of Fate 2, сега мощно се зарибих по Griftlands. Страхотна картова игра, имаш три героя с три различни истории, пъркове, изпълняваш мисии, хората (или по-скоро извънземните) те харесват или мразят, имаш преговори и битки с два отделни дека карти.. Супер е играта, много зарибяваща и доста трудна Като ми писне, цъкам един друг много як rogue-lite - Vambrace: Cold Soul- също доста стабилна игрица като геймплей и трудност.
Charcharo
Цитиране
21 юни 2021
@lethian

https://store.steampowered.com/app/1382200/Liquidators/

Една инди игра, която ще пробвам днес.

nightwarrior
Цитиране
21 юни 2021
Griftlands наскоро и излезе ревюто за Switch-a и много и се чудех, ама май ще е по-нататък
lyubohar
Цитиране
21 юни 2021
Charcharo написа
Една инди игра, която ще пробвам днес.

Това изглежда като нещо, след което трябва да ходя при психоаналитик Прекалено сдухваща тема, Чернобил (сериалът) още ми държи.
<
1
...
468
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.