Аз наистина не разбирам какъв ти е проблема с мен и защо просто не се опиташ да комуникираш . Че съм понякога гаден факт ама не съм глупав като Играчкина примерно. И не съм двуличен или нечестен - това което ти казвам е истината поне за мен.
Обясни ми ЗАЩО гроздето да е кисело ? Ти знаеш какви игри харесвам, не е някаква тайна все пак. God of War например или TLOU очевидно не са като нещата, които харесвам...
И защо да ми дреме за репутация в български форум за видео игри ?
"Ще кажа като този, който трябвало да избира между умна и красива жена - И двете, и двете! "
И богата. Така вече е перфектно.
Tо това е като болестите, знам че няма да изчезнат, ама все пак ми се иска.
Напълно наясно сме. Ексклузивите продават. В тази индустрия, както всяка друга, крайната цел е печалба. Нормално всеки да предлага игри, които да се намират само за неговата конзола, като мотив за покупка. Тва си е проста маркетингова психология 101. Но както каза Найт, не трябва да ми харесва или да го използвам като източник на удоволствие, че аз примерно мога да играя нещо, което друг не може да си позволи по една или друга причина, че да мога да му натрия носа, както Играчкин се опитва да прави от години.
И Чарчаро също е прав да си държи на собственото мнение. Не го подкрепям, защото имам свое, но не значи че не съществува. Това, че не харесва нещо което е масово издигано на пиедестал, не значи че то е дефинитивно лошо или че той греши. "Гроздето е кисело" се изтърка. Имам право да си изградя някаква представа за нещо, която може да подлежи на промяна, без да съм хейтър или невеж, или бедняк който не може да си позволи да го играе. Сега колко е валидна, зависи дали това което мисля изцяло противоречи с нещо което се съдържа в продукта и аз примено не съм обърнал внимание и дотам. Да не се бърка с нещо, което може да се интерпретира по различен начин от всеки човек. Сакън, че съм казал нещо негативно за GTA V, примерно. Играчкин вече няма да може да й се наслаждава по същия начин щото се е намерил някого да я оплюе и той трябва със своето ограничено мислене да му каже колко греши и мнението му не се брои. Хайде стига, в 2021 година сме.
https://store.steampowered.com/app/1382200/Liquidators/
Една инди игра, която ще пробвам днес.