PS: Мисля, че има и тук там някакви нови предмети, но вече не помня ясно какво имаше в миналото с много ситни детайли като редки неща. Може би някоя друга нова руна са сложили тук.
Иначе DS4 контролерът се ползва лесно и безжично с Windows, трябва ти само bluetooth, DS4Windows (програма) и малко четене ![]()
Знам. И флашката Bluetooth е вариант, но пък искам конзолата с нейния контролер да се ползва отделно от PC без да ми се налага да сменям джойстика между двете, та затова питам. 😃
Не знам, хора. За момента още не мисля да си купувам PS5, но с Върколака, малко почвам да се замислям като върл фен на Марвел.
Разбира се, ще се радвам ако го пуснат и за PC. Едно време, това беше невъзможно, но пък със скорошните политики на Сони, вече не е точно така. Предполагам, ако по някакъв начин Върколака се провали, може да се случи (не че очаквам да се случи). Като цяло интересни неща предстоят. ![]()
Не забравяй кървищата при Върколака.
Честно казано, интересно ми е как ще е боя. Не знам дали ще изкопират Спайдърмен (който изкопира Батман). Там някак имаше логика, защото имаме Spider-sense. Тук интересно как ще е. Също така, едва ли ще е с отворен свят, защото навигацията не е акцент.
Но сигурно няма да го видим преди Spider-Man 2, защото е още в ранна разработка. Реално екипа на Майлс Морлаес го прави, а буквално преди почти година пуснаха него. Най-рано 2024 може да го видим. Що се отнася до GOW, ще си я взема за PS4 със сигурност, но още не съм минал първата, а ми стои в беклога от много време. ![]()