Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
483
...
781
>
lyubohar
Цитиране
02 ноември 2021
But...why?
LethianDream
Цитиране
02 ноември 2021
Напълно съм съгласен с Любо този път, това ми идва малко като песента на Напалм Дет - You suffer.. but why?
Не виждам абсолютно никакъв смисъл да се пускат игри по обратния път- от новите конзоли и PC към старите..
Това е все едно някое 20-годишно момиче да си сложи грим ала милф.. ми тъпо е и неестествено
nightwarrior
Цитиране
02 ноември 2021
Малко сте прекалено критични. Това си е фен проект на някой си, то отдолу го има и написано. Ще е само извадка до втория бос. Прави се за РС на Юнити. Не бих го играл, ама ми се струва интересно(чисто на ниво концепция, както казах не мисля да го играя). Отделно, ако пича го беше направил да изглежда по-добре от Блъдборн, адвокатите на Сони щяха вече да са му на вратата. Не че сега съм убеден, че ще му се размине.
lyubohar
Цитиране
02 ноември 2021
Не сме бре, поне аз, нека има Пак не разбирам защо, но щом хората се кефят, явно има защо.
nightwarrior
Цитиране
02 ноември 2021
Е по същата причина поради която "картина" изцяло в черно се продава за стотици хиляди - всякакви извратеняци има под слънцето.
lyubohar
Цитиране
02 ноември 2021
Е не е съвсем същото, има си фенове на ретро-игри, които не играят нищо ново. За тях сигурно това си е ценно - нова и яка игра, направена на ретро.
Charcharo
Цитиране
02 ноември 2021
Аз не съм фен на "Demakes" като идея. Разбирач да емулираш стара игра на ниво писане или геймплей, защото са добри. Но едното добро нещо в новите игри е технологията, защо да не се използва?

Например аз дори не разбирам защо модърите вде още използват супер стари енджини (!има изключения) ако по-добрата им версия е налична. Защо да работиш с id Tech 2 или Gold Source когато има Source 2013 или id Tech 3/4? Не го разбирам.

Rostik79
Цитиране
02 ноември 2021
Защото Чарч, това не е направено с идеята точно да се "играе", а е един вид демо-проект да докаже авторът, че може да стане и че ще се вдигне шум и явно работи, защото това е второто място за днес, където засичам тази информация. Набира скорост. Няма да се учудя даже и други подобни проекти се появят. То всъщност съм гледал в тубата "ако Death Stranding беше излязла през 1999та", примерно и разни подобни, но те са само видеа.
Charcharo
Цитиране
02 ноември 2021
Може. Най-малкото добре ще му стои и CVто и в портфолиото. Просто иначе не се кефя на demakes.
vanmx
Цитиране
03 ноември 2021
Аз досега цъках една доста интересна FPS игричка за PS1 - Disruptor. Нещо като Doom 2 на стероиди. Гледам сега тоя demake и си викам дай да го запиша на едно CD и да го мятам в конзолата, ама курец - unity 3d... фейк работа. Като ще е гарга да е рошава. То е ясно, че този тип проекти се правят за ташак. Просто няма как някакъв фенски проект да се сравнява с голямо ААА заглавие, заеби дали стара технология или дали върви на няколко деситилетия дърт хардуер.
Charcharo
Цитиране
03 ноември 2021
vanmx написа
Просто няма как някакъв фенски проект да се сравнява с голямо ААА заглавие, заеби дали стара технология или дали върви на няколко деситилетия дърт хардуер.

Е тук не съм съгласен. Дори съм на обратното мнение. Не може AAA проект направен за Сульо и Пульо и направен на конвейер, написан следвайки комитет да се сравни с нещо направено НЕ за всеки и написано с любов.

lyubohar
Цитиране
03 ноември 2021
+1. Да не говорим колко много примери за индита има, които са правени от 4-5 души и са на AAA ниво, че и по-високо.
Rostik79
Цитиране
03 ноември 2021
Не знам доколко е геймърска новина и дали някой го интересува, но:

Netflix вече предлага и видео игри за всички абонати.

https://www.game.bg/post/netflix-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8

LethianDream
Цитиране
03 ноември 2021
Какви са тея лайна, бе? Аз се чудя що имам Нетфликс, като нищо не гледам там, те пуснали енгри бърдс игри вътре. Добре поне, че семейството гледат на моя акаунт там да не ме е яд Това е все едно някой да ми каже, че мобилният гейминг е гейминг..Тотал щета, на която се кефи само моя шеф на производство като му е скучно.
Charcharo
Цитиране
03 ноември 2021
"Това е все едно някой да ми каже, че мобилният гейминг е гейминг."

Хммм. Не знам дали го виждаш но...

"Това е все едно някой да ми каже, че конзолният гейминг е гейминг."

<
1
...
483
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.