Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
484
...
781
>
LethianDream
Цитиране
03 ноември 2021
Чар, ми не е Името нищо не значи, аз съм олдскуул в това отношение и не могa да повярвам, че някога ще видя игра за телефон от класата на Horizon: Zero Dawn или God of War. Въпреки че може и да греша, като се сетя една приятелка на каква брутална игра играеше на таблета си през 2013-2014 година. Забравих й името, малко ала Дарк Соулс е, ти си един мечоносец и се биеш с уроди, които заемат целия екран. Някой ако я е играл, дано се сети
Rostik79
Цитиране
03 ноември 2021
Летиан, не се хаби. Сега Чарч ще ти обясни, че Хоризонта и Год-а са игри на нивото на мобилните, създадени от некадърници и предназначени за унтерменши като теб и ще пусне някоя статия за Сталкер.
LethianDream
Цитиране
03 ноември 2021
vanmx
Цитиране
03 ноември 2021
Абе не ме разбрахте правилно по-горе, така че да обясня Нямах предвид малките инди игрички - аз се разцепвам да играя такива, hotline miami сигурно ми е в топ 10 любими игри, tricky towers, broforce и т.н са ме зарибявали повече от много високобюджетни игри. Даже смятам че бъдещето е н инди студиата. Ама тук си говорим за една вече добре направена високобюдоетна игра като Bloodborne. Няма как един човек да направи всичко това което прави тази игра толкова ценена, даже и да е с PS1 графика. Това имах предвид.
Charcharo
Цитиране
03 ноември 2021
Rostik79 написа
Летиан, не се хаби. Сега Чарч ще ти обясни, че Хоризонта и Год-а са игри на нивото на мобилните, създадени от некадърници и предназначени за унтерменши като теб и ще пусне някоя статия за Сталкер.

Не, не мисля, че разликата между елита на гейминга и God of War е голяма колкото тази между God of War и примерно Clash of Clans. Игри като NWN, STALKER NLC7, Pathologic, Total War и други са неща без аналог във литературата или киното, и заради това смятам, че са донякъде по-чисти като представител на гейминга от GoW или например TLOU, които си личи, че искат да са филми. Но това не е проблема Rostik. Не се забивай във точните проценти или спецификата ако сравнението е със цел просто да се изобличи логиката.

Идеята е, че той като елитар или по-голямата риба си позволява да казва на по-малката риба (кежуъл феновете) че това коета те правят не е гейминг. Следователно, по-елитарната /голяма риба може да направи същото спрямо него.

Не сте ли имали философия и логика в училище ;d ?

vanmx написа
Абе не ме разбрахте правилно по-горе, така че да обясня Нямах предвид малките инди игрички - аз се разцепвам да играя такива, hotline miami сигурно ми е в топ 10 любими игри, tricky towers, broforce и т.н са ме зарибявали повече от много високобюджетни игри. Даже смятам че бъдещето е н инди студиата. Ама тук си говорим за една вече добре направена високобюдоетна игра като Bloodborne. Няма как един човек да направи всичко това което прави тази игра толкова ценена, даже и да е с PS1 графика. Това имах предвид.

А, така по-става. Може да направи ниво или част от Bloodborne но цяла игра като нея... няма как. Много работа е за един човек или малко студио. Така съм съгласен вече с теб.

BloodDagger
Цитиране
03 ноември 2021
Аз също не съм привърженик на мобилния гейминг. Прибягвам до него само ако съм на път и нямам абсолютно нищо друго какво да правя. Ако цъкам нещо на телефона си, ще е някоя емулирана игра за PSP, PS1, NDS, GBA и т.н. Иначе мобилните телефони имат потенциала да подкарат някое съвременно ААА заглавие; Nintendo Switch е добър пример за това. Сещам се даже как преди години излезе някаква орязана версия на първия Bioshock за IPhone, която си беше жив провал, но все пак впечатляващо.

Относно Bloodborne Demake-a, има някакъв странен чар в него. Принципно и аз се кефя на технологиите и графичните благинки, но ретро игрите имат някакво странно излъчване, което също ме радва.

lyubohar
Цитиране
03 ноември 2021
vanmx написа

Hollow Knight за мен е сравнима с Bloodborne по гениалност, а е правена от трима луди австралийци Вярно, мащабите са други, все пак едното е third-person с графики и чудесии, другото е side scrolling metroidvania; но иначе всичко останало - lore, атмосфера, битки, механики, музика, левъл дизайн, диалози - е на сравнимо ниво и спокойно, ама преспокойно може да се сбърка с излязло от ръцете на ААА студио.
LethianDream
Цитиране
03 ноември 2021
Чар, това е малко нелепо сравнение с рибите - от моята гледна точка твоите изброени игри съкват зловещо и дори не стават за игра, но това си е в моите представи Малко е като да се хвалиш, че си най-великата и голяма риба, живяла на земята и да ти излезе някоя от рибоците, живели преди 65 милиона години и да гледаш като насран Щото за други хора други неща са велики И в това няма нито логика, нито философия. Нарича се лични предпочитания. Затова и казвам, че мобилния гейминг не ме кефи..
Кажете коя е мобилната игра,за която писах по-горе, мамка му? Гложди ме много, а пичето не ми връща, сигурно си гледа детето, все пак има и по-важни неща от това да задоволи любопитството на болен геймър
Charcharo
Цитиране
03 ноември 2021
LethianDream написа
Чар, това е малко нелепо сравнение с рибите - от моята гледна точка твоите изброени игри съкват зловещо и дори не стават за игра, но това си е в моите представи Малко е като да се хвалиш, че си най-великата и голяма риба, живяла на земята и да ти излезе някоя от рибоците, живели преди 65 милиона години и да гледаш като насран Щото за други хора други неща са велики И в това няма нито логика, нито философия. Нарича се лични предпочитания. Затова и казвам, че мобилния гейминг не ме кефи..
Кажете коя е мобилната игра,за която писах по-горе, мамка му? Гложди ме много, а пичето не ми връща, сигурно си гледа детето, все пак има и по-важни неща от това да задоволи любопитството на болен геймър

А я си представи, че аз се кефех на мобилни игри. Пак щеше да си елитар просто щеше да си лошата голяма риба а не като сега забавната малка такава . То това е аргумента ми... не това, което ти си разбрал

Не мога иначе да говоря за мобилни игри. Само Clash of CLans съм играл и то преди години. Беше OK. Ама много гриндене.

morgoth_srs
Цитиране
03 ноември 2021
@LethianDream
Infinity Blade да не е?

Иначе за мобилния гейминг и "другият" мисля, че по-скоро разликата е в целите. На телефон обикновено търсиш с какво да убиеш времето, докато чакаш нещо. На друго устройтво обикновено търсиш свободно време за да играеш.

vanmx
Цитиране
03 ноември 2021
Аз повечето мобилни игри които съм пробвал са някакъв малоумен онлайн циклеж, който спами с реклами и те кара да си вкараш дебитната карта. Андроид портовете на уж нормалните игри пък са тотално осакатени с тъч контроли. Цъкането на малък екран пък ми ебава майката на очите
Mitko6000
Цитиране
04 ноември 2021
Затова за портативен гейминг, се обръщам към Витата. Емулатори, нормални игри, приличен екран и физически контроли. Обезмисля мобилните игри.
LethianDream
Цитиране
04 ноември 2021
@LethianDream
Infinity Blade да не е?

Моргот, мерси, бог да те поживи, точно тя е

vldir
Цитиране
04 ноември 2021

Направо си е подобрен Dark Souls.
The_Doctor46
Цитиране
04 ноември 2021
vldir написа

Направо си е подобрен Dark Souls.
Има сериозен Секиро вайб,също така.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
<
1
...
484
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.