Не, не мисля, че разликата между елита на гейминга и God of War е голяма колкото тази между God of War и примерно Clash of Clans. Игри като NWN, STALKER NLC7, Pathologic, Total War и други са неща без аналог във литературата или киното, и заради това смятам, че са донякъде по-чисти като представител на гейминга от GoW или например TLOU, които си личи, че искат да са филми. Но това не е проблема Rostik. Не се забивай във точните проценти или спецификата ако сравнението е със цел просто да се изобличи логиката.
Идеята е, че той като елитар или по-голямата риба си позволява да казва на по-малката риба (кежуъл феновете) че това коета те правят не е гейминг. Следователно, по-елитарната /голяма риба може да направи същото спрямо него.
Не сте ли имали философия и логика в училище ;d ?
А, така по-става. Може да направи ниво или част от Bloodborne но цяла игра като нея... няма как. Много работа е за един човек или малко студио. Така съм съгласен вече с теб.
Относно Bloodborne Demake-a, има някакъв странен чар в него. Принципно и аз се кефя на технологиите и графичните благинки, но ретро игрите имат някакво странно излъчване, което също ме радва.
А я си представи, че аз се кефех на мобилни игри. Пак щеше да си елитар просто щеше да си лошата голяма риба а не като сега забавната малка такава
. То това е аргумента ми... не това, което ти си разбрал
Не мога иначе да говоря за мобилни игри. Само Clash of CLans съм играл и то преди години. Беше OK. Ама много гриндене.
Иначе за мобилния гейминг и "другият" мисля, че по-скоро разликата е в целите. На телефон обикновено търсиш с какво да убиеш времето, докато чакаш нещо. На друго устройтво обикновено търсиш свободно време за да играеш.
Моргот, мерси, бог да те поживи, точно тя е