Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
508
...
781
>
Rostik79
Цитиране
04 февруари 2022
Поглеждам стриймчета на Dying Light 2 и ми харесва - ще се играе, но по-нататък.
Аз междувременно почнах Dying Light 1 - изигравал съм я, но преди години и то без ДЛЦ-тата и покрай новата реших да я видя как е остаряла тази геймка и ми изглежда графично съвсем прилично.
nightwarrior
Цитиране
04 февруари 2022
Да, наскоро я играх ко-оп с приятели и си беше съвсем нормална.

Двойката 100% я отлагам, гениите вместо да си оправят бъгове и тн. скришно пъхнаха денуво. Като махнат денувото, закърпят я и дропне цената пак ще я погледна.

darkblue
Цитиране
04 февруари 2022
Тука някой надъхан за Lost Ark Има ли ?
The_Doctor46
Цитиране
04 февруари 2022
Аз първата я изиграх,което значи,че все пак нещо ми е харесало,но не можа да ме убеди напълно.Двойката,така като гледам,ще чакам някое намаление.То така или иначе имам GoW,а след 25,пишете ме "бегал" за другите игри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
04 февруари 2022
То след 25-ти тука ще опустее. Даже към 17-ти с Warhammer 3 пускам кепенците аз.
Peshp
Цитиране
04 февруари 2022
Някой ако е пробвал Dying Light 2 да каже, колко е оптимизирана, бъгове и т.н
nightwarrior
Цитиране
04 февруари 2022
lyubohar написа
То след 25-ти тука ще опустее. Даже към 17-ти с Warhammer 3 пускам кепенците аз.

Бе не знам, около Секиро темата беше доста активна.

Peshp написа
Някой ако е пробвал Dying Light 2 да каже, колко е оптимизирана, бъгове и т.н

vldir я цъка(или поне е в играта) цял следобяд в Стийма та може би той ще може да даде впечатления. От видяното в нета не е лоша оптимизация(има какво да се желае), но има хора с брутални бъгове - крашове, коруптване на сейфове и т.н. Повечето съветват, ако се товариш от бъгове да поизчакаш няколко пача. Ако не попаднеш на бъгове било доста приятен геймплей(с колеблива история, озвучение и т.н.), но ако изтеглиш къса клечка е кофти преживяване. На една стриймърка с бая назобано РС вече 2 пъти и крашва, след втория не е върнала стрийма

igra4
Цитиране
04 февруари 2022
Много е яка Dying Light 2, вече й навъртях около час и нещо. Няма бъгове и върви мазно на PS5.

Божествата официално обявиха разработката на новата GTA 6. Надявам се скоро да има и повече информация или тийзър.

vldir
Цитиране
04 февруари 2022
Не съм имал никакви проблеми.
Mitko6000
Цитиране
04 февруари 2022
igra4 написа
Божествата официално обявиха разработката на новата GTA 6. Надявам се скоро да има и повече информация или тийзър.

Жалко, че "божествата" се зачукаха на комерсиалното GTA. Аз ще си остана да чакам Bully 2, дори и още се моля да възродят разработката по Agent. Но, със собственици като алчните лайнари от Take-Two, едва ли ще стане. Ако е във Vice City, и има нещо по-иновативно като обирите в 5, само че в повече мисии от играта (а не само "иди там и убий" този), може да й хвърля око. Тъгувам обаче, за времето в което Рокстар правеха open-world игри с по-разнообразни тематики и ми се иска да оставят GTA настрани за поне 20 години, и да използват това време да правят нещо по-интересно. GTA създаде стандарт за един жанр, но като изключим технологията, в основата си няма съществена промяна. Както казах по-назад, няма я вече геймплейната иновация, защото всичко вече е правено, но пък може да се съчетаят съществуващи елемнти по нов начин, и именно на това се надявам да видя от Рокстар в бъдеще.

The_Doctor46
Цитиране
04 февруари 2022
Аз Рокстар винаги ще ги споменавам с добро,но заради Макс Пейн. Всъщност дори Manhunt ми беше по-забавна от GTA. Предпочитам нов RDR. Никога не съм разбирал хайпа покрай GTA.Изиграл съм само 2 игри от поредицата докрай,останалите винаги ги зарязвам рано или късно.С това не искам да кажа,че са лоши игри,просто не са моето нещо.Сюжета е като за някой третокласник,а диалозите "гангста стайл" са смехотворни.Знам,че това е търсен ефект,осмиват се определени неща от американската култура,но аз не мога някак да го оценя.Геймплея,извън главната история ми е забавен точно 2 часа и толкоз.Как ми се иска да направят римейк на Макс Пейн 1 и 2. Невероятни игри,които са високо в личната ми класация.А дано,ама надали
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Peshp
Цитиране
04 февруари 2022
nightwarrior написа
vldir я цъка(или поне е в играта) цял следобяд в Стийма та може би той ще може да даде впечатления. От видяното в нета не е лоша оптимизация(има какво да се желае), но има хора с брутални бъгове - крашове, коруптване на сейфове и т.н. Повечето съветват, ако се товариш от бъгове да поизчакаш няколко пача. Ако не попаднеш на бъгове било доста приятен геймплей(с колеблива история, озвучение и т.н.), но ако изтеглиш къса клечка е кофти преживяване. На една стриймърка с бая назобано РС вече 2 пъти и крашва, след втория не е върнала стрийма

Аз малко не знам какво да очаквам откъм история. Миналата игра бяхме военен дошъл да види какво става в Харан, какви са тези зомбита. А пък накрая намираме някакъв начин за лекуване на вируса, но.... В трейлърите на много места се споменава главния герой от първата игра (Kyle Crane) и нали ясно е, че не може да се продължи с него. Но от трейлърите видях, че сме някакво момче, което е загубило сестра си и търси тези хора, които са му причинили всичката болка. И ми е малко объркано. Реално въобще не очаквах след края на DLC- то на Dying Light да пуснат 2ра игра. Очаквах да е само една, първата за мен си беше готина, а пък DLC-то завършва историята и сега Dying Light 2 просто не се връзва. Реално ще видим как се развил Харан, ще търсим сестра си и може би накрая ще става въпрос за търсене на лек. Това очаквам.
Mitko6000
Цитиране
04 февруари 2022
The_Doctor46 написа
Аз Рокстар винаги ще ги споменавам с добро,но заради Макс Пейн. Всъщност дори Manhunt ми беше по-забавна от GTA. Предпочитам нов RDR. Никога не съм разбирал хайпа покрай GTA.Изиграл съм само 2 игри от поредицата докрай,останалите винаги ги зарязвам рано или късно.С това не искам да кажа,че са лоши игри,просто не са моето нещо.Сюжета е като за някой третокласник,а диалозите "гангста стайл" са смехотворни.Знам,че това е търсен ефект,осмиват се определени неща от американската култура,но аз не мога някак да го оценя.Геймплея,извън главната история ми е забавен точно 2 часа и толкоз.Как ми се иска да направят римейк на Макс Пейн 1 и 2. Невероятни игри,които са високо в личната ми класация.А дано,ама надали

Аз също съм за римейк на Макс Пейн 1 и 2, макар че Remedy бяха тези които са разработили игрите, а те в момента се занимават с друго. Рокстар бяха издателите и разработиха 3-ката, която много хора хейтват, но на мен ми беше забавна. Но да, GTA ми омръзва адски бързо. 4 и 5 особено, много пъти съм ги почвал на PS3 и на PC и след няколко часа ги зарязвам. Модерната американска култура като сетинг стана прекалено клиширана. Дори и нов RDR не искам, защото 2ката надгради първата и беше на такова ниво, че не знам дали ще могат повече да се разгърнат без да повтарят пак същото както става при GTA. Сега Bully 2, няма да откажа, защото оригиналната игра е от 2006 и там определено има потенциал за надграждане. А пък в някое далечно бъдеще, ако Agent се възроди и види бял свят, дори и на дърти години с бастун, ще седна да я играя.

igra4
Цитиране
05 февруари 2022
Agent, е сама споменавана, от едно име ми се надъхваш, но нормално знаеш, че е Рокстар и ще е мега добро.
Bully 2, няма да има заради политичедката коректност която се налага в западна европа и Сащ на които се кефите. 2006та беше друго и други времена. Всички игри на Рокстар са велики, но GTA e флагмана.

Dying light 2 се развива в The City, не Харан и мястото е в Европа.
Добре е играта и тоя път ще накарат играчите да играят и през нощта, първата доколкото помня играх 90 процента от времето през деня и само на 2 мисии през нощта. Докато сега по сторито са сложили доста вечерни мисии.
Заслужава си играта. Като я сравня с Кризис 1,която играх преди няколко дена и със зор я цъках по час-два, на DL2 неусетно минава времето и е инт какво ще се случи и като цяло опън уърлда, евентите и сайд куестите соито се откриват.

Peshp
Цитиране
05 февруари 2022
Да, наистина на Dying Light не се играеше вечерта. Излизат ти едни nightmare hunters и трябваше да спамя ултра виолетово фенерче, че да мога да се прибера някъде. Голям проблем ми беше също, че нямаше много оръжия, чак добавиха някакви dlcс, които добавят формули, но и те не ме очароваха много.
<
1
...
508
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.