Двойката 100% я отлагам, гениите вместо да си оправят бъгове и тн. скришно пъхнаха денуво. Като махнат денувото, закърпят я и дропне цената пак ще я погледна.
Бе не знам, около Секиро темата беше доста активна.
vldir я цъка(или поне е в играта) цял следобяд в Стийма та може би той ще може да даде впечатления. От видяното в нета не е лоша оптимизация(има какво да се желае), но има хора с брутални бъгове - крашове, коруптване на сейфове и т.н. Повечето съветват, ако се товариш от бъгове да поизчакаш няколко пача. Ако не попаднеш на бъгове било доста приятен геймплей(с колеблива история, озвучение и т.н.), но ако изтеглиш къса клечка е кофти преживяване. На една стриймърка с бая назобано РС вече 2 пъти и крашва, след втория не е върнала стрийма
Божествата официално обявиха разработката на новата GTA 6. Надявам се скоро да има и повече информация или тийзър.
Жалко, че "божествата" се зачукаха на комерсиалното GTA. Аз ще си остана да чакам Bully 2, дори и още се моля да възродят разработката по Agent. Но, със собственици като алчните лайнари от Take-Two, едва ли ще стане. Ако е във Vice City, и има нещо по-иновативно като обирите в 5, само че в повече мисии от играта (а не само "иди там и убий" този), може да й хвърля око. Тъгувам обаче, за времето в което Рокстар правеха open-world игри с по-разнообразни тематики и ми се иска да оставят GTA настрани за поне 20 години, и да използват това време да правят нещо по-интересно. GTA създаде стандарт за един жанр, но като изключим технологията, в основата си няма съществена промяна. Както казах по-назад, няма я вече геймплейната иновация, защото всичко вече е правено, но пък може да се съчетаят съществуващи елемнти по нов начин, и именно на това се надявам да видя от Рокстар в бъдеще.
Аз също съм за римейк на Макс Пейн 1 и 2, макар че Remedy бяха тези които са разработили игрите, а те в момента се занимават с друго. Рокстар бяха издателите и разработиха 3-ката, която много хора хейтват, но на мен ми беше забавна. Но да, GTA ми омръзва адски бързо. 4 и 5 особено, много пъти съм ги почвал на PS3 и на PC и след няколко часа ги зарязвам. Модерната американска култура като сетинг стана прекалено клиширана. Дори и нов RDR не искам, защото 2ката надгради първата и беше на такова ниво, че не знам дали ще могат повече да се разгърнат без да повтарят пак същото както става при GTA. Сега Bully 2, няма да откажа, защото оригиналната игра е от 2006 и там определено има потенциал за надграждане. А пък в някое далечно бъдеще, ако Agent се възроди и види бял свят, дори и на дърти години с бастун, ще седна да я играя.
Dying light 2 се развива в The City, не Харан и мястото е в Европа.
Добре е играта и тоя път ще накарат играчите да играят и през нощта, първата доколкото помня играх 90 процента от времето през деня и само на 2 мисии през нощта. Докато сега по сторито са сложили доста вечерни мисии.
Заслужава си играта. Като я сравня с Кризис 1,която играх преди няколко дена и със зор я цъках по час-два, на DL2 неусетно минава времето и е инт какво ще се случи и като цяло опън уърлда, евентите и сайд куестите соито се откриват.