Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
510
...
752
>
nightwarrior
Цитиране
08 февруари 2022
Затова я отложих(смисъл не конкретно заради тоя бъг, ами като цяло). Гледам няма ръчни сейфове, един беше качил клип с автосейф точно преди да умре, един вид безкраен цикъл - лоудваш/умираш. Това би ме подлудило, особено ако съм напреднал в играта.
Peshp
Цитиране
09 февруари 2022
Сега гледах в Dying Light 2 колко много easter eggs свързани с Kyle Crane има. Явно не само аз съм му се изкефил миналата игра. Даже малко тъжно ми беше станало накрая след dlc-то.
The_Doctor46
Цитиране
12 февруари 2022
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
12 февруари 2022
Врътнах DL2 за 37 часа. Имам още две неизследвани зони, но нещо нямам голямо желание. Ако трябва да дам оценка то ще е 6.5 от 10.
lyubohar
Цитиране
13 февруари 2022
The_Doctor46 написа

Хаха, добро беше накрая. Значи най-рано септември.
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2022
lyubohar написа
The_Doctor46 написа

Хаха, добро беше накрая. Значи най-рано септември.
Да,за съжаление. Аз се надявах малко по-рано,но да сме живи и здрави,когато излезе,тогава.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
13 февруари 2022
Това е една от няколко игри, за които имам чувството, че ги обявиха през 1988-а и оттогава ги чакаме. Друга такава за мен е Scorn. Също System Shock: Remastered Edition.
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2022
Сещам се също за Beyond Good and Evil 2.
Charcharo
Цитиране
13 февруари 2022
Готин трейлър но да дам малко като Pony от Twitter - много е зле voice acting-a.
Charcharo
Цитиране
14 февруари 2022

Total War Warhammer 3 Review

Rostik79
Цитиране
15 февруари 2022
Преди година-две попаднах на кратък трейлър на тази игра, сега има нов - изглежда като поредния соулс-клонинг, но изглежда има и тип Асасинс-механики със скачане и стелт. Разработва се от двама човека, което е подозрително днешно време. Казва се Bleak Faith. Изглежда посредствено за момента, но имам умерен интерес, по-скоро от любопитство, отколкото намерение да я играя:

LethianDream
Цитиране
15 февруари 2022
Почнах да играя след толкова време Life is Strange True Colors и се кефя на макс, след като минах първия чаптър. Страхотна игра са направили Дек-овете. Чудесна героиня, интересни ситуации, много силен сценарий, нищо, че действието се развива в някакво умряло градче в Щатите. Но героинята този път (за разлика от LiS2) е много добре разработена, има си черно минало и тази сила, която има е по-скоро проклятие, което я прави "Creep". Препоръчвам силно, ако не сте я играли. Може би една идея ми е по-слаба от първата класика Life is Strange, но там DontNod пипаха и беше нечовешко
TrainPain
Цитиране
15 февруари 2022
Да се включа и аз по темата за Life is Strange. Играл съм всички от поредицата и съответно имам платинен трофей на всички. True Colors я играх 2 пъти, наистина е най-добрата според мен, а после веднага 1цата нареждам на 2ро място, после Before the Storm и LiS2 на последно място просто поредицата е за фенове, не че някой не може да играе направо True Colors без да е играл другите. Сега ще сменя темата, взех наскоро платинен трофей на Tiny Tina Assault on Dragon Keep и ще чакам новата игра и те пак са насочени към фенове на borderlands поредицата. Летиан, нищо лично, изтрих те от приятели в псн с още над 200 фриендс :d
LethianDream
Цитиране
15 февруари 2022
Няма проблем, Трейн, имаме си форум за целта и тук може да си говорим. И без това на петицата е неудобно- има само шибана латиница и ще ми отнеме триста часа да ти напиша нормално съобщение Почнах аз Тината и нещо не ме изкефи грам, а иначе съм голям фен на Бордърлендс поредицата- и трите ме кефят на макс (че даже и прекуела). Но Тината нещо много ми е лигава и детска, тотален шит и грам не ми допадна. Даже смятах да изпукам пре-ордър на Уондърлендс, ама след като пуснаха Тината в Плюса тотално я отсвирих.
TrainPain
Цитиране
15 февруари 2022
Ами тината от плюса е на практика 4тото длс на borderlands 2 направено като самостоятелна игра. Уондърлендс ще е визуално като borderlands 3, както прекуела и 2ката бяха визуално еднакви. Минавал съм длс-тата на 1цата и 2ката всичките, но не съм превъртвал прекуела. 1цата съм я минавал 5 пъти и 2ката 5 пъти, а 3ката само 1 път, почнах я 2ри и се отказах и не съм играл и длс-тата на 3ката. Тината е много готина ама трябва да е с поне още 1 човек, сам е тъпо и скучно. Уондърлендс ще я купя да я видя що за стока е а също така и гран туризмо 7 ще играя. Това са игри от скука дет ги взимам не очаквам нищо от тях.
<
1
...
510
...
752
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.