Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
511
...
752
>
Rostik79
Цитиране
15 февруари 2022
Тината е едно от най-яките ДЛЦ-та EVER за мен поне. Солидно голяма и с много съдържание и много хумор, сатира и бъзици.
TrainPain
Цитиране
15 февруари 2022
Специално това длс, съм го минавал 7 пъти главните му куестове. Яко е, да, всеки път забелязвам нови неща на които да се смея и кефя :d Като разбира се се кефя и на старите всеки път повече и повече, нямат писване ухилен играя, обаче страничните само един път ги минах всички.
LethianDream
Цитиране
15 февруари 2022
Рос, не знам, мен много на лигня ми идва. Може би от началото,хем обичам ролеви игри, нали на това почват да играят Лично за мен двойката е най-велика и винаги ще е така в поредицата, там вече имаше ХУМОР И БЪЗИЦИ
Rostik79
Цитиране
15 февруари 2022
И за мен двойката е много любима игра по принцип, точно затова и ДЛЦ-то с Тина ме кефи, понеже е хем с много различен сетинг, хем е същата игра. Да, има лигня, но тя е умишлена и пародийна + че е съпроводена и с доста черен хумор, типичен за цялата поредица (но с най-голяма сила важи за двойката). В тройката хуорът вече е малко насилен и по-коректен. Освен това няма такъв готин злодей като Handsome Jack, който е един от най-яките злодеи в игра.
lyubohar
Цитиране
17 февруари 2022
Warhammer 3 вече е наличен в Gamepass. Срещу 1 паунд първия месец ако нямате вече платен акаунт.
lyubohar
Цитиране
17 февруари 2022
....и има ужасен бъг и липсват шрифтовете в менютата
LethianDream
Цитиране
17 февруари 2022
Къв е тоя шит бе? Тея игри не умряха ли преди 20-30 години? Все пак приятна игра, това за мен е по-зле от която и да е F2P игра...
Charcharo
Цитиране
17 февруари 2022
LethianDream написа
Къв е тоя шит бе? Тея игри не умряха ли преди 20-30 години? Все пак приятна игра, това за мен е по-зле от която и да е F2P игра...

???
Total War Warhammer е нова поредица и е доста успешна и сред най-добрите игри въобще.

Rostik79
Цитиране
17 февруари 2022
Конзолите навредиха доста на този жанр - за първите поколения на практика даже не излизаха такива за конзоли, само на ПЦ. To и сега ако излизат, трябва да са специално предвидени на ниво гейм-механика да стават за контролер. Класическите RTS са почти неиграеми иначе.
Много обичах Red Alert 2 - много часове съм прекарал с нея преди около 20 години - поне по 2 пъти съм я врътвал с всяка от двете страни, както и естествено с AoE, Rise of Nations, Age of Mythology, Stronghold и други, които съм забравил ... Бяха златни години за този жанр до средата на 2000-те някъде, откогато започна упадъкът.
lyubohar
Цитиране
17 февруари 2022
@Lethian
Charcharo написа
???
Total War Warhammer е нова поредица и е доста успешна и сред най-добрите игри въобще.

Не просто успешна, ами само втората част има повече продажби от любимия му Horizon. Но той Lethian по принцип си живее в някакъв негов, доста лимитиран балон

@Rostik79: тази година излезе AoE4. Ще има и Homeworld 3. Ще има и Company of heroes 3. Съвсем не е умрял жанрът, макар да не е каквото беше. То и на мен като цяло ми се поизчерпаха тия игри, колкото и да са ми били любими навремето. Но винаги имам инсталиран Caesar 3, Pharaoh, Disciples 2 и старите Heroes де, това не подлежи на обсъждане при мен

lyubohar
Цитиране
17 февруари 2022
Оправи се с френски език. Добре, че съм полиглот
LethianDream
Цитиране
17 февруари 2022
Ростик, затова казвам, че жанрът е умрял преди 20 години. И на мен ми е любима Heroes III и винаги ще ми е в сърцето, но...
Любо, вероятно визираш продажбите на Хорайзъна на PC, като сравняваш с Уорахамър? То всички я изиграха, бре, пет години минаха докато дойде на PC.
Недей, че ми стана смешно игра RTS от вече умряла епоха да бие една от най-добрите екшън/приключенски игри по продажби. Не съм сядал да гледам продажби, но май ти живееш в балона на илюзиите...
P.S. Отворих прост и елементарен гугъл и цифрите изригнаха пред очите ми - 20 милиона копия на Horizon Zero Dawn срещу колко? 1.8 милиона за Уорхамър 2. Повече от 10 ПЪТИ!
lyubohar
Цитиране
17 февруари 2022
Гледал съм приходи явно. Но дори и така да е, нужно ли е да цапаш всяка тема с тролщината си? ОК, говорим си тук за нещо, което за теб е опикано и осрано (има ли нещо, което да не е?) и нямаме нужда от инфантилните ти включвания.
Charcharo
Цитиране
17 февруари 2022
20 милиона е много ниско за екшън игра. Call of Duty минава през Horizon както Американските бронирани дивизии премазват почти смешната "съпротива" на Германия.

Но това настрана - не усещаш ли колко бездушно е това мислене? Защо да трябва Lyubohar да се съгласи с теб или пък аз? Horizona сигурно е читава игра, но ние харесваме стратегии повече и това е. Приеми го. Нито жанра ти е виновен нито Horizon нито Warhammer.

nightwarrior
Цитиране
17 февруари 2022
Гледах статия тия дни, че Creative Assembly (тия дето стоят зад франчайза) са станали най-големия дивелъпър в UK. Хвалеха се колко милиони копия са продали от поредицата (36) и докато това не знам дали е впечатляващо на фона на дълголетието на поредицата, то по-интересно то е, че споменават, че около 1.5 милиона играчи играят Total War(която и да е) всеки месец. Та като теглим чертата - компанията е успешна, правят доста продажби(макар и разхвърляни през годините), очевидно са постигнали дълголетие на поредицата, всеки месец камара хора им играят игрите и извода е, че жанра е умрял... Как?
<
1
...
511
...
752
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.