Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
513
...
752
>
LethianDream
Цитиране
17 февруари 2022
Ма той не се играе от голям брой хора, Найт Не знам откъде ги изсмукваш тези твърдения, вземи гледай тотални статистики, убеден съм, че сигурно повече хора играят на инди игри, отколкото на RTS. Отделно да не говорим, как този жанр е тотално отрязан от модерния гейминг като е "закрепостен" за PC платформата, няма как да бъде игран нормално на конзола.
LethianDream
Цитиране
17 февруари 2022
Любо, никога не търся конфликт, просто така си говоря и си приказвам. Това е все едно да си говорим някъде, аз да ти кажа- "да те еба в тъпото копеле" и ти да ми скочиш на бой, щото си обиден. Пак казвам, това е форум, в който пишат анонимни хора, които по никакъв начин не е нужно да се познават. И това, че имам малко по-хард мнение за някоя игра, не значи да ми скочите трима-четирима "бътхъртнати" и да пишем 200 страници обяснения. Щом искате да си призная, че съм сгрешил, признавам и така. Аз го признах и по-горе като казах, че RTS е най-великия и игран жанр евър. А да не влизаш заради "трол" като мен във форум..тъпо е, трябва да си има цялостна палитра, не може всички да сме "хубави и умни"
lyubohar
Цитиране
17 февруари 2022
Ами то и ти си бътхъртнат доколкото разбирам заради нещо, което съм написал в друга тема и ти си го разбрал криво (не знам как, честно). Но ок, така да бъде, палитра да има
nightwarrior
Цитиране
17 февруари 2022
По статистика само от Стийм дата базата(най-достъпна е, но на РС има още доста платформи, включително геймпаса) в този момент(преди края на работния ден) и изключвайки Dota 2 понеже не я считам за традиционна RTS имаме 330 хиляди души, които играят една от 100те популярни стратегии в Стийм. Ако погледнем пиковете и налеем останалите платформи(примерно гейм паса, който ужасно много хора ползват) числата споменати в статията ще си дойдат на мястото.

Тука не става въпрос RTS дали е голям колкото някога е бил като дял, не, не е - смятам сме съгласни. Не е и харесва ли му на Lethian RTS и конкретно Warhammer. И за двете си имаш право на мнение и това е нормално. Спора(поне моя с теб) е дали RTS e мъртъв жанр и дали го играели 1-2ма на кръст. Не, не е. Оттук нататък, ако ще местиш голлинията - ако не са поне 2 милиона дневни==никой не го играе, ако друго се играе повече==мъртъв, ако индитата са по-популярни(все едно инди е жанр и няма indie RTS) и т.н. и т.н. - аз се предавам, няма смисъл.

LethianDream
Цитиране
17 февруари 2022
Не знам, щом вадиш цифри и си категоричен, ОК, няма да се правя на луд. За мен лично е мъртъв. И ако 300 хиляди са голямо число за теб, ОК, за мен са точно 1-2 в глобален мащаб. Единия си ти, другия е Любо
Charcharo
Цитиране
17 февруари 2022
Lethian, щом 20 милиона продажби са много за теб не знам. Това с 4-5 човека в глобален мащаб.

Обаче истината, е че RTS/RTT се играе от милиони на PC. И другото - те го играят много. Total War Warhammer не си минава за 20 часа и забравя. Това е стотици или хиляди часове игра и то много сложна такава. Същото и за Men of War или Company of Heroes или дори Crusader Kings 3.

Впрочем опитай ги. Аз някой ден ще играя Zero Dawn. Може и ти да пробваш един Men of War или Total War.

nightwarrior
Цитиране
17 февруари 2022
Ако от всичко написано си разбрал само 300 хиляди, жив и здрав, наистина няма смисъл повече по темата.
lyubohar
Цитиране
17 февруари 2022
Charcharo написа
или дори Crusader Kings 3.

Това по сложност е друга вселена спрямо Total War или CoH Аз се отказах там, нямам чак толкова нерви.

И между другото Total War е походова стратегия. RTS означава "реално-времева стратегия" Битките са в реално време, но те са тактическата част, не стратегическата.

LethianDream
Цитиране
17 февруари 2022
Любо, ОК, но това са детайли, всъщност и аз не съм прав, точно вчера гледах пре-ордър на Crusader Kings 3 в Плейстейшън стора. Интересно ми е как са контролите, стратегия никога не съм играл на конзола, може да я пробвам като стане цена под 20 лева и няма какво да играя Аз се чудя дали да не пробвам Цивилизация VI на конзолата, под 20 кинта е в момента и се изкушавам, че една приятелка от UK се сцепва да я играе на конзола и може да си спретнем битка
lyubohar
Цитиране
17 февруари 2022
CK3 не е точно стратегия с местене на армии по екрана. Общо взето управляваш с дипломация, религия, интриги, слухове, подмолни сделки, жениш децата си и т.н. Това е в основата. Адски много variables са и е бая сложно като за нещо, което трябва да е приятно.

A Civ е супер, 6 не съм я играл все още като хората.

Rostik79
Цитиране
17 февруари 2022
Цивилизацийката е суперпоредица! Тройката ми е любима, но и петицата е много добра с нововъведението с шестоъгълните полета. Шестицата по-малко съм играл, но и там има интересни нови механики с кварталите. Предполагам, че на конзола съвсем добре ще се играе.
nightwarrior
Цитиране
17 февруари 2022
Играе си се съвсем прилично 6цата, имам я на суича, предполагам на PS4/5 ще е още по-добре и по-красива, управлението си е ок.
igra4
Цитиране
18 февруари 2022
Хахаха мале малее, голяма мъка.

Летиан, как е хоризона, гледам бая е голяма към 100гб се дърпат.

Rostik79
Цитиране
18 февруари 2022
igra4, има тема за Хоризонта, моля там пишете - да не вземе някой да изтърси някакъв спойлер в друга тема.
lyubohar
Цитиране
18 февруари 2022
Rostik79 написа
Цивилизацийката е суперпоредица! Тройката ми е любима, но и петицата е много добра с нововъведението с шестоъгълните полета. Шестицата по-малко съм играл, но и там има интересни нови механики с кварталите. Предполагам, че на конзола съвсем добре ще се играе.

4 се води най-най-най-топ. После е 5 или 6 според предпочитанията на играча; като 6, доколкото знам, е просто подобрена 5. Аз съм играл 4 и 5, заедно с по 1 експанжън. Космическият експанжън на 5 беше адски добър, супер яки сгради и всичко със сай-фай тематика.
<
1
...
513
...
752
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.